| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 7:45 am Předmět: maximálky kulturistů |
|
|
Zdravím všechny čtenáře roonieho. Napadlo mě založit tento topic hlavně z důvodu že o kulturistech prakticky nic nevim a aspoň ty váhy které zvedají mě zajímají:-)
Co vím tak Franco Columbu benchnul 5x405 a určo to nebylo maximum...nebo Ronnie coleman leg press s tunou :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:26 am Předmět: Re: maximálky kulturistů |
|
|
| micus6 napsal: | Zdravím všechny čtenáře roonieho. Napadlo mě založit tento topic hlavně z důvodu že o kulturistech prakticky nic nevim a aspoň ty váhy které zvedají mě zajímají:-)
Co vím tak Franco Columbu benchnul 5x405 a určo to nebylo maximum...nebo Ronnie coleman leg press s tunou :-) |
Nepletes si tu nahodou ty jejich zatraceny libry s kg ?
Mimochodem me libry pekne stvou, podle meho by vsechny staty meli jet podle tohoto
http://cs.wikipedia.org/wiki/Soustava_SI .
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
| xien napsal: | | micus6 napsal: | Ano ano 405lbs ja na to myslel ale zapomel jsem to napsat..ale ten coleman to ma v kilech...1000 |
nedá to ni v kilech ale ani v librách ( 454 kg), to buď úplně klidný, z jeho videí jsem viděl 5*220 kg a ještě s dopomocí a technikou no-------řekněme polotlak |
Tady není poznat k čemu se vyjadřuješ Břeclavský dinosaure.Leggpress je neměřitelný,protože každá mašina je jiná a dá se tam opravdu naložit hodně (osobně jsem viděl cca 650 kg)
A Franco měl myslím větší sílu než zmiňovaných 5x184 kg.Stačí se podívat na Pumping Iron.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
Ne? Klidne ti postnu video:-)
Jinak
Ronnie Coleman: dead lift 2x800lbs
Dřep 2x800lbs
Uz chapu...coleman ma 1000kg samozrejme na legpress, myslim ze jsi myslel bench :-)
+ edit cislo 3: nerikam ze frankovy maximalky jsou 5x405liber...proto jsem zalozil tohle vlakno aby sem lide prispěli s tim co o techhle lidech vědí:-) nejvíc by mě zajímal arnold a docela i Sly..ikdyz neni kulturista jako takový
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:23 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | xien napsal: | | micus6 napsal: | Ano ano 405lbs ja na to myslel ale zapomel jsem to napsat..ale ten coleman to ma v kilech...1000 |
nedá to ni v kilech ale ani v librách ( 454 kg), to buď úplně klidný, z jeho videí jsem viděl 5*220 kg a ještě s dopomocí a technikou no-------řekněme polotlak |
Tady není poznat k čemu se vyjadřuješ Břeclavský dinosaure.Leggpress je neměřitelný,protože každá mašina je jiná a dá se tam opravdu naložit hodně (osobně jsem viděl cca 650 kg)
A Franco měl myslím větší sílu než zmiňovaných 5x184 kg.Stačí se podívat na Pumping Iron. |
aha to mi tam vypadlo myslel sem, že myslí bench, leg press dá to jsem viděl
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Ne? Klidne ti postnu video:-)
Jinak
Ronnie Coleman: dead lift 2x800lbs
Dřep 2x800lbs
Uz chapu...coleman ma 1000kg samozrejme na legpress, myslim ze jsi myslel bench :-)
+ edit cislo 3: nerikam ze frankovy maximalky jsou 5x405liber...proto jsem zalozil tohle vlakno aby sem lide prispěli s tim co o techhle lidech vědí:-) nejvíc by mě zajímal arnold a docela i Sly..ikdyz neni kulturista jako takový |
frank to dal na bench, reagoval jsem na Ronnieho legpress ( blbě jsem dočetl větu a myslel sem, že to byl taky bench jako u Franka
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:48 am Předmět: |
|
|
Udajně je arnoldův max bench 455lbs
A podle jiného zdroje:
500lbs * 1 rep
400lbs * 8 rep
225lbs * 60 rep
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 10:57 am Předmět: |
|
|
Stallone v nej letech údajně:
385-400lbs benchpress (nevím zda na serie nebo jako max)
A 500lbs dřepy
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:37 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Stallone v nej letech údajně:
385-400lbs benchpress (nevím zda na serie nebo jako max)
A 500lbs dřepy |
Tak Sly nebyl nikdy kultík ani silový sportovec,ale tohle jsou myslím i reálné hodnoty.400 lbs jsem benčoval taky a není to zase nic extra
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: | | 400 lbs jsem benčoval taky a není to zase nic extra |
To už je ale hodně dávno, přiznej se To já! .......... Já to nedal nikdy |
To je asi ještě dýl V čase prvního masakru *a01*Ale zase umím sníst kilo čokolády za den
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Don Howart NECK PRESS 180kg
|