Myslim, ze mam uz neco odtahano a dokazu posoudit, ktery styl jak zabira.
Drlifte, myslel jsem to jinak, díky úsečnému slohu jsme si nerozuměli. S tím co píšeš, samozřejmě souhlasím, obě varianty staví klouby do jiných úhlů, tudíž je tam určitý (ale ne zas tak signifikantní) rozdíl v aktivaci svalů. Nicméně z pohledu motoriky jde pořád víceméně o stejný pohyb (hip hinging a stabilizace trupu), tudíž pro Gobiona nehraje takovou roli, kterou variantu si vybere. Obzvlášť pokud mu nejde o výkon v deadliftu, ale o silnější vertikální skok a běh. V tu chvíli by si měl vybrat "ergonomičtější" variantu pro jeho fyzickou stavbu ("samá ruka, samá noha"), což bude v tomto případě pravděpodobně sumo.
ZeleznáKoule promin, ale viděl jsi film Poslední plavky? Tvoje odborné vyjadřování mi připomíná scénku s Kamilem. Eventélně. Nic ve zlým, nechci te urazit, ale fakt mě to rozesmálo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru