|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:27 am Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | SOLÁRIUM FITNESS BBC
DEJTE SI POZOR ! JSOU TO PODVODNÍCI A BUDETE PLATIT DONEKONEČNA !!!
Měl jsem smlouvu na 3 měsíce, a poté jsem uzavřel smlouvu na 12 měsíců za 890,- měsíčně. Poté jsem přestal chodit a také platit. Takže na smlouvě vznikl dluh. Ten jsem uhradil hotově na Vinohradské v kanceláři a řekl jsem že chci smlouvu ukončit. Údajně prý smlouvu tedy ukončili. Poté jsem pracovně odjel a 3x jsem psal email že chci zaslat jestli není ještě nějaký dluh abych se vyhnul případné exekuci apod.
Po 2 letech mi nyní přišlo, že jsem smlouvu neukončil a že dlužím 25.000 !!!!
Dále že MUSÍM zaplatit POKUTU ve stejné výši dluhu, tedy opět dalších 25.000 !!!
Celkem tedy 50.000,- !!!!
Ve smlouvě se píše, že jí musíte vypovědět 3 měsíce před ukončením, a to POUZE ZE ZÁVAŽNÝCH PODMÍNEK - které navíc oni musí schválit !!!!!!
Takže jsem hledal na netu a vygoogloval jsem, že většinou to neschválí a musíte za sebe najít někoho, kdo smlouvu převezme za Vás !!!
Je to podvod jako vrata, a oni záměrně počkají pár let a pak se do Vás opřou včetně právníků a exekuce.
jestli máte rozum, tak za vidinou posilovny za levný peníz ve finále zaplatíte desetinásobně víc !!!
NIKDY SEM NECHOĎTE PODEPISOVAT SMLOUVU !!!
V současné době hledám ve svém archívu všechny doklady a připravuji žalobu k soudu. |
daveM jestli jsi o tom cetl na netu ze se to stalo i vice lidem tak se s nima domluv a jdete dat hromadnou zalobu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 8:30 am Předmět: |
|
|
no, psal jsem maily, ale musim to co nejdriv ukoncit, at neplatim dal, pokuty
tim uznam jejich pravo a je to slus
10 tisic... hmmm to je ranec : (
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
na todle este prachy sezenu... skoda.. za 10ku jsem mohl mit super bencovou lavici ci za 11 ligo cinku na vzpirani : (
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
To mi ho vyndej.. jako dokážu pochopit, že se výpověď vstupu do fitka dá tři měsíce předem, ale schvalování fitkem, jestli mám k tomu dostatečně závažný důvod??? WTF??? Co je jim kurva po tom? To je jako musí lidi seznamovat se svou zdravotní dokumentací?
V životě by mě nikdo nedonutil takovým lichvářům podepsat smlouvu. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
neboj... ono je to vyjde draho
mame s brachou stranky a jsou hodne dobre naprogramovany...
takze cokoli zadam je na prvni strance v googlu, casto i pred samotnou firmou
http://www.mizici.com/article.php?aid=775
takze to maji :)
kdysi me spatne vyrobili bryle v eiffel a odradil jsem za desetitice zakazniky.
jak chteji
jen clanek po vyrizeni doplnim a popisu
minimalne je to pripravi treba o 10 lidi .. to mas treba 100 000 diky me ..
nebudu urazet atd. jen pravdu, za to me nemuzou nic udelat. t o si pohlida clovek
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
| dogeatdog napsal: | To mi ho vyndej.. jako dokážu pochopit, že se výpověď vstupu do fitka dá tři měsíce předem, ale schvalování fitkem, jestli mám k tomu dostatečně závažný důvod??? WTF??? Co je jim kurva po tom? To je jako musí lidi seznamovat se svou zdravotní dokumentací?
V životě by mě nikdo nedonutil takovým lichvářům podepsat smlouvu. |
Nevěř všemu co si přečteš.
Pokud chceš smlouvu ukončit standardně, musíš jim to oznámit tři měsíce předem. Pokud ji chceš ukončit nestandardně, musíš doložit dostatečně závažný důvod.
Co se DaveM týče, pomalu mu přestávám věřit. To co píše s tou výpovědí a 50 000 Kč se mi kapku nepozdává
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 2:37 pm Předmět: |
|
|
to už fakt vážně nikdo nečte smlouvy?
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
50 je dost... ale esli zaplatil 25 a myslel, ze tim konci clenstvi.. tak je blbej
tak radi pockali a zase 25... to mas hned
volal jsem tam a je to jednoduche, zaplatit to radsi.. a hned ale zrusit.. to me pani uz nerekla sama ...
takze by me za rok, dva zase prislo, ze chodim do posilky a nechci platit
ono to je nastavene, zeto je clenstvi,.. neco jako proste hlaseni se k necemu, ale s posilkou to nesouvisi primo
lidi maji zablokovanej klic stejne a nepusti je to tam, ...
no je to pekny, neda se nic delat, nedopadl jsem tak zle ,mit lepsi clenstvi atd a mohli si vzpomenout za 2 roky a mel bych opravdu jako te n manik pres 20...
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
plus 2 malbung... todle neni o me, ale par veci z vice ,co jsem nasel na netu, ze to je jejich praktika. asi si lidi nevymysli. jen tak to nenapisou
ale ja jo.. jsem majitel jineho fitka a snazim se je tu znicit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 10, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | plus 2 malbung... todle neni o me, ale par veci z vice ,co jsem nasel na netu, ze to je jejich praktika. asi si lidi nevymysli. jen tak to nenapisou
ale ja jo.. jsem majitel jineho fitka a snazim se je tu znicit :) |
Aha, nepochopil jsem že cituješ z netu.
Pak znovu opakuji. Nevěř všemu co čteš. BBC smlouva je špinavost, ale lidé mají tendenci to zveličovat a nebo naopak zatajovat "drobnosti".
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Asi vám to s bráchou moc dobře nefunguje, váš odkaz mi google tedy nevrací ani omylem. Navíc se ty stránky pyšní takovýmito perlami hned v tom tvém odkazu, to bude pro právníky opravdu žůžo:
| citace: | Training on juice, AS
Kůra 2 - nandrolon, sustanon, methandienon, clomid Injekcni plus oralni
První kůra. Rozpis injekční a orální AS kůry. |
Nebudu se zastávat BBC, ale tvůj popis i styl vystupování včetně těchto stránek na mě působíš krajně nedůvěryhodně. Kdopak jsi ve skutečnosti? U mě jsi v první řadě tlučhuba. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
kdyz jsem to tam dal vcera jako pripravu, .. zaindexovani do vyhledavacu botama trva kol 14 dnu
pro pravniky je co spatnyho na popisu toho, jak ?
nic
tluchuba je jasny ..
ajaj
uz jsem zapomel, ze todle je forum :)
tak na to zasejc srat :)
koukni na datum moji registrace pane stranko :)
kdo jsem. najdi si v kontaktach a najdes milion veci, pokud hledas a pak usuzujes, tak hledej poradne, at se treba nepletes.
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
ešče pro tlučhubu... zadej si třebas do google
eiffel optic zkušenosti
jen tak ... :)
uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|