To bylo spis obrazny s tema rukama. Jako jo, on ma hodne siroky stred tela. Ale sakra, 77 kilo je stejne dost pri jeho vysce a 2 fazovym treninku 6x tydne.
jaj, toto bol predmet otazky :D nepochopili sme sa. No tak perfektna vyziva, strava, genetika a nejaka ta kvalitna sypka k tomu ti zaruci aj 120kg/196cm pri dvojfazovych treningoch ;)
Vysledky tych matchov ma vacsinou neprekvapili, trebars od Schilta som v pake ziaden extra vykon ani necakal...celkom pekne isiel napr. Hunt, je to sympatak a take male siroke cudo
Cakal som vsak, ze Overeem Sappa viac potrapi, alebo dokonca porazi...Bobo je silak, aspon si vylepsil zapasovu statistiku :)
Este tam chybal bazzyho idol Thompson a vzhladom na azijske ublikum asi aj Hong Man... Marny nemusel byt ani LJB a trebars taky Lesnar....
hehe sranda show, bobo má iný úchop, pekné, Lesnara by neuplatili, aby sa vrátil dakde z hory a zaletel do Japonska:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
The colossus je ted myslim v diete takze sila asi nic moc... ale butterbean vs lungu by byl zajimavej zapas jestli by si teda pres ty pupky dokazali podat ruce
Hej kebyze sa na ich ruku len zakvaci vlastnou vahou
No Bob Sapp je ozaj beast, akurat ze debil si hrozne kazi reputaciu... keby radsej sportoval nez robil biznis a zarabal. V old K-1 zapasoch bol aky frajer, dokonca sa naucil kopat low kicky. Skoda ho. Ale srandovne video. Taktiez od Schilta som necakal nist, no ked som videl ze aky je velky oproti tamtomu, tak mi prislo ze ho da... a ono nic
Vsimnete si, jak je sice nejmensi, ale tu zatatou pazouru ma nejvetsi :D Proste HW takovymu hovadku sedi Ale docela bych chtěl mezi nima vidět Alistaira z roku 2005 :D Nebo Mighty-Mouse Johnsona. :D
Nj ale vacsinu ak nie vsetkych by pupkac Barnett vycvicil ako male deti :) Jaj ako sa neviem dockat ked bude fight ako Cormier vs Overeem a podobne. Cain vs Barnett.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru