_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Fakt nechápu, co udělalo Siyaru Bahadurzadovi takovou radost...
Dougu, máš shlédnuté celé Sengoku? Doporuč nějaký fighty...
Nemam a co jsem videl za moc nestalo...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
spejbl rulez! ... mi se hrozne libi v jeho prvnim nebo druhym ted nevim highlightu jeho stinovej box.. jinak proti spongovy sem mu to pral, ale spong je strasnej zabijak pres ty ruce.. proste holandskej boxerskej styl, ty jeho haky sou hrozny bomby
spejbl rulez! ... mi se hrozne libi v jeho prvnim nebo druhym ted nevim highlightu jeho stinovej box.. jinak proti spongovy sem mu to pral, ale spong je strasnej zabijak pres ty ruce.. proste holandskej boxerskej styl, ty jeho haky sou hrozny bomby
taky sem mu to pral..ale zatim na nej proste nemel, co sem cetl, tak ted dost pozmenili jeho pripravu, hlavne tu silovou..takze sem zvedavej, jak se bude dal vyvijet jeho fajterska kariera
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru