Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
tohle už není ani vtipný, to je bohužel SMUTNÝ a je mi ouzko z toho, že takovej člověk má bejt reprezentantem ČESKÉ REPUBLIKY .... :/

Rakousko Uhersko pane
Majesty

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Proč by měl prezident umět hymnu... On možná umí, ale jen Rakouskou

Neslysim tam jedinou chybu v textu. To ze mu je spatne rozumet a ze se prerekava je pochopitelne vzhledem k jeho veku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Wojtkingson napsal:
Proč by měl prezident umět hymnu... On možná umí, ale jen Rakouskou

Neslysim tam jedinou chybu v textu. To ze mu je spatne rozumet a ze se prerekava je pochopitelne vzhledem k jeho veku.

Majesty, to že máš rád Swarzíka chápu a respektuju to, ale to, že místo to je ta krásná země zpívá to je ta česká země a ve většině čeká, až jak ta daná věta začne nemá s jeho stářím a špatnou výslovností nic společnýho ... je to prostě OSTUDA
Gohan

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nějak nevím, ale podle mě jsou důležitější věci než jestli hymnu někdo umí nebo ne. Ano. je to trapas, ale rozhodně jsou důležitější věci.
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem asi moc velkej vlastenec, ale každej Čech by měl umět hymnu ...alespoň tu hymnu do prdele.... natož kandidát na prezidenta....
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Já jsem asi moc velkej vlastenec, ale každej Čech by měl umět hymnu ...alespoň tu hymnu do prdele.... natož kandidát na prezidenta....

Proč? Nevím proč by každý měl být nacionalista a umět hymnu. Pro racionálního člověka je hymna zbytečnost a není důvod se jí učit. Nicméně, prezidentský kandidát by se jí naučit měl.

Co se Zemana a knížete týče, volba je jednoduchá. Od knížete nečekám že nadělá nějakou škodu či bude poslouchat poradce typu Šlouf.
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To není o tom, že je někdo nacionalista, ale základní hrdost, nebo jak to říct, když už jsem Čech, je aspoň znát hymnu, to, že někdo nezná historii země, ve který žije je sice na pováženou, ale čert to vem, hymna je jedním ze symbolů státu, to rovnou můžeš říct, že je úplně jendo, jeslti někdo neví, jak vypadá vlajka Český republiky ...
Cratach

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Jasne, k cemu "mit" takovy drobny blbosti jako moralku, cest apod. - a nenarazim ted na prezidentsky kandidaty, ale na lidi, co si myslej, ze se vsechno vyresi tim, kdyz budeme vlastenci a budem umet hymnu.
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi proberte se, tady nejde o to něco vyřešit, ale do prdele to jsem poslední člověk v ČR, co je hrdej na to, že je Čech? ... něco je špatně .... a vlastně se mi to ani nechce řešit, je to hnus
Einarr

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si taky pamatuju jen úvodní nápěv, ne, že bych nebyl vlastenec, ale stávající hymna je zkrátka patlanina a nic neříkající divadelní šlágr.
Když se řekne česká hymna, tak se mi spíš vybaví svatováclavský nebo husitský chorál (které zpaměti umím )
Cratach

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, jestli muze bejt clovek hrdej na svoji zemi, urcuje asi tak 1000 dulezitejsich spolecenskejch faktoru nez znalost hymny.
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
To, jestli muze bejt clovek hrdej na svoji zemi, urcuje asi tak 1000 dulezitejsich spolecenskejch faktoru nez znalost hymny.

Tuhle tvou odpověď nechápu, buď jsem už přeučenej (učím se od rána na zkoušku), nebo je prostě mimo
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jestli se ji Karel vzhledem ke svému věku učil před 65 rokama a slyšel jí párkrát na MS v hokeji, tak ho docela chápu že 2-3 slova pozapoměl .
marzochi

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Lidi proberte se, tady nejde o to něco vyřešit, ale do prdele to jsem poslední člověk v ČR, co je hrdej na to, že je Čech? ... něco je špatně .... a vlastně se mi to ani nechce řešit, je to hnus

Člověk jako ty, co napíše že bude volit z recese Karla kvůli novoročnímu projevu (tipl bych si že si i z recese volil franze), je daleko menší vlastenec, než někdo kdo si plete v hymně lučinách/skalinách tak jako většina ostatních, ale dokázal se rozhodnout pro kandidáta, kterej dle něj bude pro tuto funkci nejlepší.
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 12, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Grimley napsal:

Člověk jako ty, co napíše že bude volit z recese Karla kvůli novoročnímu projevu (tipl bych si že si i z recese volil franze), je daleko menší vlastenec, než někdo kdo si plete v hymně lučinách/skalinách tak jako většina ostatních, ale dokázal se rozhodnout pro kandidáta, kterej dle něj bude pro tuto funkci nejlepší.

Volil jsem Fisherovou, o mým vlastenectví se tu nehodlám dohadovat, je mi upřímně u prdele co si o něm myslíš Budu ho volit, jelikož je na výběr on a Zeman a je mi to úplně jedno kdo tam bude ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: