Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak: muj duvod proc ho volit je takovej, ze neni duvod proc ho nevolit

on se pro to narodil, byl pro to vychovanej, ma to doslova v krvi, nepotřebuje šilinky, slavu a karieru jako ti ostani křupani, proste to ten clovek proste nema zapotrebi

edit:tohle je presne to cem mluvim křupanovi nevysvetlim ze je křupan takze to tady balim tohle zapotrebi nemam zase ja

Naposledy upravil Bazzy dne ne leden 13, 2013 11:03 am, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Důvod, proč ho volit, je ten, že není důvod ho nevolit . To je opravdu moudrý názor . A to druhé, že se pro tu funkci už narodil, tak to snad je ještě krásnější

Jako na základní škole .

Bara: stále je politik a stále je politik bez politické linie žijícím si ve svém světě.
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Důvod, proč ho volit, je ten, že není důvod ho nevolit . To je opravdu moudrý názor . A to druhé, že se pro tu funkci už narodil, tak to snad je ještě krásnější

Jako na základní škole .

Bara: stále je politik a stále je politik bez politické linie žijícím si ve svém světě.

jnerez:zrovna ty bys měl člověku žijícím si ve svém světě rozumět,ne?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
presne tak: muj duvod proc ho volit je takovej, ze neni duvod proc ho nevolit

on se pro to narodil, byl pro to vychovanej, ma to doslova v krvi, nepotřebuje šilinky, slavu a karieru jako ti ostani křupani, proste to ten clovek proste nema zapotrebi
edit:tohle je presne to cem mluvim křupanovi nevysvetlim ze je křupan takze to tady balim tohle zapotrebi nemam zase ja

Souhlas
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy: kde končí argumenty (vlastně si ani žádné neměl ), začínají urážky.

Bara: no, nerozumím...lidem, kteří se nechávají vést jako loutku nerozumím.

ahoj
Oddo

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Bazzy: kde končí argumenty (vlastně si ani žádné neměl ), začínají urážky.

Bara: no, nerozumím...lidem, kteří se nechávají vést jako loutku nerozumím.

ahoj

Když sem viděl tvoje "záliby" v tématu Muscle Women tak sem si říkal, no co, každý sme nějaký. Ale teď začínám pochybovat o tvém duševním zdraví pane...
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to celkem prdel, jak některý lidi nedokážou diskutovat bez toho, aby někoho uráželi...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Karel má určitou morálku, prošel si tradiční aristokratickou výchovou - je tedy celkem silně nábožensky založený - to jsou pro mě další důvody k tomu, abych ho zvolil.

Jak už tu někdo psal - je u něj daleko menší šance (alespoň doufám), že bude dychtit po slávě, penězích, úplatcích či že se nechá prodat, narozdíl od (téměř) všech ostatních.

Vyvraťte mi to .
Einarr

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara + Bazzy: Pánové, vám by se ve středověké Evropě určitě líbilo, jinak si nedokážu vysvětlit, proč zde základní myšlenku feudálního uspořádání společnosti vyzdvihujete jako pádný argument pro volbu prezidenta.
Jak se může proboha někdo pro něco narodit? Dieu le veut ? Narodil jsem se sedlákovi, budu tedy taky sedlákem? Ach jo.
Vždyť tahle predestinace je přece prvotní příčina, která stála u počátku francouzské revoluce.
Co je 3. stav? Nic. Čím by měl být? Vším. Čím chceme aby byl? Něčím.

To vám asi už nic neříká. Koukám, že středověk neskončil, středověk trvá

Naposledy upravil Einarr dne ne leden 13, 2013 11:39 am, celkově upraveno 1 krát
Oddo

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Začínám tušit, že z tohoto topicu nevzejde nic dobrého ale to bude tím, že zdejší diskutující komunita má oproti běžné populaci zvýšenou hladinu testosteronu
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Einarr napsal:
Bara + Bazzy: Pánové, vám by se ve středověké Evropě určitě líbilo, jinak si nedokážu vysvětlit, proč zde základní myšlenku feudálního uspořádání společnosti vyzdvihujete jako pádný argument pro volbu prezidenta.
Jak se může proboha někdo pro něco narodit? Dieu le veut ? Narodil jsem se sedlákovi, budu tedy taky sedlákem? Ach jo.
Vždyť tahle predestinace je přece prvotní příčina, která stála u počátku francouzské revoluce.
Co je 3. stav? Nic. Čím by měl být? Vším. Čím chceme aby byl? Něčím.

To vám asi už nic neříká. Koukám, že středověk neskončil, středověk trvá

Jinak Bazzy a jeho omezené xenofobní názory, to je taky něco.

My ale netvrdíme,že se pro to Karel narodil,ale byl na to jako jediný z těch kandidátů připravován a vychováván.Zatímco Zeman se učil jen chlastat,lhát a podlézat ať KSČ nebo komukoli jinému kdo má sílu.Schwarzenberg není ideální kandidát,ale je nejideálnější z té bídné nabídky.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Karel má určitou morálku, prošel si tradiční aristokratickou výchovou - je tedy celkem silně nábožensky založený - to jsou pro mě další důvody k tomu, abych ho zvolil.

Jak už tu někdo psal - je u něj daleko menší šance (alespoň doufám), že bude dychtit po slávě, penězích, úplatcích či že se nechá prodat, narozdíl od (téměř) všech ostatních.

Vyvraťte mi to .

Nevím jak to má třeba Zeman s majetkem, ale co jsem slyšel, tak žije na Vysočině, nemá ani auto (možná mu je nanic, když je pořád v lihu) Ale tomu o majetky asi nejde
Einarr

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

My ale netvrdíme,že se pro to Karel narodil,ale byl na to jako jediný z těch kandidátů připravován a vychováván.Zatímco Zeman se učil jen chlastat,lhát a podlézat ať KSČ nebo komukoli jinému kdo má sílu.Schwarzenberg není ideální kandidát,ale je nejideálnější z té bídné nabídky.

S tím, že je kníže nejideálnější z těch dvou taky souhlasím, ale Bazzy napsal jasně: " on se pro to narodil , byl pro to vychovanej, ma to doslova v krvi"
Ale jako je mi jasný, že návrat středověku asi nechce ani jeden z vás
Bara

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Einarr napsal:
Bara napsal:

S tím, že je kníže nejideálnější z těch dvou taky souhlasím, ale Bazzy napsal jasně: " on se pro to narodil , byl pro to vychovanej, ma to doslova v krvi"
Ale jako je mi jasný, že návrat středověku asi nechce ani jeden z vás

No,já bych se ve středověku asi špatně neměl,takže klidně
Myslím,že Bazzy tím myslel přesně to co já,že pokud se dá člověk vychovávat pro reprezentaci státu,tak ve šlechtických internátech se to tomu nejvíc podobalo.Víc to netřeba rozebírat
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
madball napsal:
Ikdyž bylo jasný, že Vladimír Franz nemá šanci, tak jsem mu dal svůj hlas z důvodů, že nemá s politikou nic společnýho, nebude mít předsudky, bude inteligentní a nebude zas až tak na peníze.
Teď je pro mě jednička Karel Schwarzenberg, protože arogantní člověk jako Miloš Zeman nemá podle mě co dělat ve "službě pro lidi".

nema s politikou nic spolecnyho taks mu dal hlas ? ty ses pripojil k te hrstce dredatych hašišáků?:D

To, ze jsme dovolili Franzovi JEN kandidovat chapu jako totalni obraz zdeformovane spolecnosti jakožto jednoho ze střípků skutečnýho konce světa. To že neni Franz duševně v pořádku, nejen kvůli dvoum kyblum primalexu pod kůží a že o politice nevi absolutně nic a proste neexistuje duvod aby tento clovek usiloval o urad prezidenta musi videt i středně inteligentni dospelej clovek
...
Pro me jsou tyhle volby zase jako nastroj ke zjisteni jaky sou lidi fakt curaci a jak to vsechno jde do prdele

Nevím, kolik dredatých hašišáků ho volilo, ale jeden z nich nemá kérku, má krátký vlasy a za rok vypije tak max. 10 piv a v životě nekouřil, pokud se nebere to, že to vyzkoušíš.
A ano, myslím si, že pro politiku jsou nejlepší inteligentní lidi bez předsudků, co jsou jí nejmíň zkažený.

Jinak pro mě osobně je rozhodování mezi Karlem a Milošem jedna z nejhorších variant, jak to mohlo dopadnout a možná nakonec ani volit nepůjdu.

Navíc teď s odstupem času budu moct nadávat bez výčitek svědomí, ať to dopadne jakkoliv.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: