|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:20 pm Předmět: co dáváte po tréninku? |
|
|
Neberte to tak ze nevim co a jak, vsechny clakny o vyzive na roniem sem precetl...takze co berete po treninku? +-od treninku hodinu (v hodinovem okně)
Já si dávám většinou par G glukopuru a nebo 2 banány, a po pul hodce davam pečivo a sýr (nic moc samozřejmě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:23 pm Předmět: Re: co dáváte po tréninku? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:35 pm Předmět: |
|
|
Hned po treninku Re-Con + kreatin, po cca 30-40 min. rychly protein a po dalsich cca 30-40 min. jidlo maso+priloha. (Pred treninkem momentalne beru Assault a s tim Re-Conem se to vhodne doplnuje, dle mych dosavadnich zkusenosti).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
Voe
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | 150g ovesnych vlocek s vodou a mlekem, pak za 1h 35g mic. caseinu ,a pak uz spat pac je pulnoc. |
Za ty vlocky te tu mozna rozsekaji :-) , ale osobne v tom zadny problem nevidim kdysi jsem je taky celkem dlouho daval (+ tvaroh) a absolutne zadny rozdil oproti masu a ryzi jsem v tom nevidel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:43 pm Předmět: |
|
|
Já po tréninku ihned Bcaa se Sacharidakem , po 35 minutách 100g rýže a 200g hoveziho a po jidle cca 20 minut protein  Nejaky tip jak to ještě vylepšit
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
Tak to by museli rozsekat i Pr!nce, pelhřimovského krále ovesných vloček. Jestli to bude číst, tak "ahoj Péťo!". _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 6:59 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | Já po tréninku ihned Bcaa se Sacharidakem , po 35 minutách 100g rýže a 200g hoveziho a po jidle cca 20 minut protein Nejaky tip jak to ještě vylepšit |
A co takhle Ihned po treninku BCAA po 30minutach optimalni pomer sacharid+protein a cca za hodku 200g hoveziho a 100g ryze ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
 Jo teď jsem bez gaineru, takže vločky po tréninku s proteinem, mlékem, jogurtem a skořicí žádnej problém. Ale člověk si zvyknul na nějakou formu PTN, takže mě to trochu štve, ale gainer je už na cestě.
Jinak vločky jím tak 2-3x denně. Byly doby, kdy i 4x denně. Ovšem teď jsem doma, takže není problém si udělat na svačinu, těstoviny, pečivo, rýži atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | karlkanas napsal: | Já po tréninku ihned Bcaa se Sacharidakem , po 35 minutách 100g rýže a 200g hoveziho a po jidle cca 20 minut protein Nejaky tip jak to ještě vylepšit |
A co takhle Ihned po treninku BCAA po 30minutach optimalni pomer sacharid+protein a cca za hodku 200g hoveziho a 100g ryze ??? |
Zkusim dávat tedy 2 odmerky sacharidaku + jednu proteinu a pak až teda jídlo, jenom mi prislo jestli toho neni moc pred tim jidlem ktere je taky bohate na bilkoviny. Je nejaky duvod proc ne potreninkovy napoj ihned po treninku ? mam docela hlad vždy Mate mne tech 30 minut po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
ihned po tréninku: 20g combatu, 48g malty, C500mg, Omega 3-6-9, 3 beef amino (5g creatinu)
30-45 minut po: vepřová kýta (150g)+rýže (120g) nebo kuřecí (200g)+rýže (120g) nebo eidam (100g)+ rýže (120g) +B complex pro lepší využití b,s,t
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Za ideálních podmínek dávám ihned po tréninku 70g sachrů + 30g proteinu. Za hodinu pevní jídlo (cca 150g masa + 100g kuskusu/rýže,těstovin)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|