|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Brambory mají ve 100 g cca 18 g sacharidů. Rýže a těstoviny kolem 75 g. Pro přibírání jsou proto lepší tyto dvě přílohy, protože do sebe dostaneš více sacharidů. Navíc brambory jsou o něco "složitější" na přípravu, takže pro lenochy nic moc. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Přesně, musel bych sníst víc. A navíc mě nadýmají a moc mi nejedou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:48 pm Předmět: |
|
|
| karlkanas napsal: | | Spam napsal: | | karlkanas napsal: | Já po tréninku ihned Bcaa se Sacharidakem , po 35 minutách 100g rýže a 200g hoveziho a po jidle cca 20 minut protein Nejaky tip jak to ještě vylepšit |
A co takhle Ihned po treninku BCAA po 30minutach optimalni pomer sacharid+protein a cca za hodku 200g hoveziho a 100g ryze ??? |
Zkusim dávat tedy 2 odmerky sacharidaku + jednu proteinu a pak až teda jídlo, jenom mi prislo jestli toho neni moc pred tim jidlem ktere je taky bohate na bilkoviny. Je nejaky duvod proc ne potreninkovy napoj ihned po treninku ? mam docela hlad vždy Mate mne tech 30 minut po treninku |
PTN můžeš dát hned, ale když tam máš ty BCAA tak bych ho dal s odstupem těch 30min. Ale klidně si dej BCAA a zapij je PTN a do hodiny si dej pevnou stravu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 7:57 pm Předmět: |
|
|
Po treninku 30g Micro whey Reflex, 40g glukopur, 5g creapure
Do hodiny 120g ryze, 200g hovezi zadni
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Zdravím, mohl byste mi někdo ohodnotit to co dávám po tréninku?
Dávám ihned po tréninku 60g gainer, cca po 45 minutách protein 80% 30g a tak po 60min. po tréninku dávám pevné jídlo.. Je tato kombinace správná? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | ihned po tréninku: 20g combatu, 48g malty, C500mg, Omega 3-6-9, 3 beef amino (5g creatinu)
30-45 minut po: vepřová kýta (150g)+rýže (120g) nebo kuřecí (200g)+rýže (120g) nebo eidam (100g)+ rýže (120g) +B complex pro lepší využití b,s,t |
Jiný sypač :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
Jste bábovky, já jedl jednu dobu 750g hranolek z trouby nebo i klidně 750g brambor z trouby. Když ti zaokrouhlím na 20, tak je to 150g S, cože je cca 200g těstovin. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:26 pm Předmět: |
|
|
Za 30 minut momentálně 10gmalta,40g protejn, 20g glutamin. Za cca hodinu po tréninku největší jídlo dne:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
Asi 15 minut před koncem tréninku protein, a pak asi za 10 minut po tréninku malta, a vyhovuje mi to mnohem líp než o sebe hned lít sacharidy
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st únor 06, 2013 9:52 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Jste bábovky, já jedl jednu dobu 750g hranolek z trouby nebo i klidně 750g brambor z trouby. Když ti zaokrouhlím na 20, tak je to 150g S, cože je cca 200g těstovin. |
Pokud to nebylo s poradnou davkou tatarky, tak je to slabota
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
Zdravím, mohl byste mi někdo ohodnotit to co dávám po tréninku?
Dávám ihned po tréninku 60g gainer, cca po 45 minutách protein 80% 30g a tak po 60min. po tréninku dávám pevné jídlo.. Je tato kombinace správná? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
12Marnel
|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
Mna by zaujimalo ake jedlo je vhodne hned po treningu ak nemam doplnky ziadne zatial.. O hodinu davam ryza+ maso vacsinou ale hned ako pridem z posilovne davam 4 vajcia alebo ryzove chleby + cottage.. neviem je nejake vhodnejšie jedlo hned po treningu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 10, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
| 12Marnel napsal: | | Mna by zaujimalo ake jedlo je vhodne hned po treningu ak nemam doplnky ziadne zatial.. O hodinu davam ryza+ maso vacsinou ale hned ako pridem z posilovne davam 4 vajcia alebo ryzove chleby + cottage.. neviem je nejake vhodnejšie jedlo hned po treningu? |
Dej si treba banan nebo jablko hned kdyz chces... ale je to jedno. Kdyz do sebe co nejdriv po treninku hodis to maso s ryzi, tak se vubec nic nestane.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|