jde pribrat i s 8-9 treninky tydne?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - jde pribrat i s 8-9 treninky tydne?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> jde pribrat i s 8-9 treninky tydne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nepik

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:24 pm    Předmět: jde pribrat i s 8-9 treninky tydne? Odpovědět s citátem

Mám hned několik dotazů které jsou dosti ojedinělé a nemyslím si, že bych odpověď na ně mohl někde najít.
1) jsem ektomorf? 196cm/76kg/17let
2) už půl roku posiluju a dostal jsem se 75->76kg, je možné, že jsem něco dělal špatně, ale nastává otázka....mám i s posilovnou a tréninky a zápasy (hraju basket) 7-8 tréninků týdně, které jsou fyzicky celkem dost náročné...je pro mě vůbec možné přibrat?
3)sháněl jsem si nějaké informace k jídelníčku a bylo mi doporučeno BCAA v kapslích (před i po tréninku) a gainer (2x denně jednou po tréninku a jednou k svačině)...díky za odpověď :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Nejspíš jim budeš, ale pokud jíš málo a hodně sportuješ, tak takto prostě můžeš vážit. Zrovna před pár dny byl v poradně jeden mladý muž co měl 2 metry a 120 kilo.

2) Nejspíš jsi jedl málo na to, abys výrazněji přibral

3) BCAA jsou pro tebe podle mě zbytečné. Kolikrát denně jíš? Za předpokladu, že jíš pravidelně a kvalitně a opravdu nemůžeš přibrat, tak ten gainer není špatná volba a pomohl by ti.
nepik

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je pravda, že správně jíst se snažím až v poslední době, teď jím tak 3 velká jídla 3 menší, má cenu si kupovat protein bar a jíst je, třeba když ve škole není nijak extra výživný oběd?
a eště dotaz jaké pečivo je tak nejlepší?
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš bych si připravil něco doma (já si na gymplu místo blbýho oběda udělal kuskus a k tomu cottage). Vyjde tě to levnějc než protein bar a taky to víc zasytí.
nepik

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok...díky moc
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nepik napsal:
je pravda, že správně jíst se snažím až v poslední době, teď jím tak 3 velká jídla 3 menší, má cenu si kupovat protein bar a jíst je, třeba když ve škole není nijak extra výživný oběd?
a eště dotaz jaké pečivo je tak nejlepší?

Mě nejvíce chutnají koblihy, ale pro tebe je tahle otázka k ničemu. To jaké pečivo budeš jíst v tvém případě váhu neovlivní. Jak už tady bylo zmíněno, musíš prostě začít více jíst. Tři velká a tři menší jídla podle mě budou znamenat 3 malá jídla a tři miniaturní.

Rychle na stránku:

Přejdi na: