Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KAKAč

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
len technicka - racionalizujes si tu thaliu (co je v pohode) ale panda uz nie je auto? zvlastne.

o pande som rozmýšľal skoro rok nad tou verziou v plyne, ale bohužiaľ to nie je LPG ale CNG, najviac mi vadila tá malá veľkosť, ktorou by som sa neposunul dopredu oproti svojmu citroeniku, ale ešte jedna vec....
- sem-tam rozvážam ľudí z rodinnej návštevy a panda má v techničáku iba 4 miesta, takže tam by som sa bál ísť s piatimi /ani si to neviem predstaviť/ čo i len 5 km tam a späť...

- a hovorím, nikdy by som nepovedal že budem niekedy vlastniť iné auto ako so zadnými dverami /nie s kufrom/ , ale naskytlo sa mi toto, takže som urobil kompromis...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taliani tieto male auticka vedia,a co su vsetko schopni tam napratat videl som v rime ako v tom znamy viezol skoro polku bytu
Vikio

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:
Ten motor je lenivý na diaľnici ale v bežnej mestskej a mimomestskej premávke to je raketa

tak bacha aby tě někdo nepředjel na tříkolce s tou raketou
KAKAč

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

možno sa treba vyjadrovať presne ako právnik, ale ja som myslel na zdochliny typu OCTAVIA 1,4 MPI, FÓBIA 1,2 trojválec, PEUGEOT 206 1,4 benzín 8V atď by som mohol pokračovať...
- stále treba mať na mysli pomer W/kg u tohto to je 61W/kg, teda nie zlé.

edit, ak si ale myslel toto tak je to OK
Bombay

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sto hlav, sto názorů, takže popojedem. Už to řeším i jinde, ale tady na Ronnie každej rozumí všemu, tak snad nějaký rozumný názor padne

Čekáme druhé dítě a já zvažuji nákup ojetiny.
Současný vůz je Fiesta1997 1.25 Zetec. Bydlíme na malém městě, vůz používáme pouze na cesty do práce a na chalupu, to vše je cca vzdálenost 10 km od bytu. Roční nájezd i s případnými výlety po republice bude ne víc než 6000 km, takže opravdu minimum. Na toto nám Fiesta bohatě stačila, i spotřeba je slušná (+/- 7 litrů).

Díky druhému dítěti potřebujeme vůz větší a tady bych rovnou přidal požadavky další. Nejde jen o prostor pro pasažéry, ale i o zadní užitný prostor. Na chalupu stále víc potřebujeme vozit materiál a větší náklady, proto je požadavek combi, případně MPV.

Limit máme cca 100000 - 120000 kč, pokud by byl nějaký zajímavý kus. Neočekávám nic úžasného, ale díky tomu, že najedu opravdu minimum a nepotřebuji nejnovější auto s mnoha libůstkami (stačí mi klima, airbagy a ABS), myslím, že by se něco najít dalo.

Která auta by byla vhodná? Benzin, nafta? Je reálná i nějaká 4kolka?

Po zběžném prohlédnutí nabídky mě zatím zaujala Octavia, Mondeo, případně Zafira, Galaxy, Sharan. Pokud někdo má na podobný účel například Berlingo, Caddy, zajímá mě porovnání.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mondeo urcite nekupuj je nehorazne poruchovy..
Ja mam Passata 1.9 TDI 81KW rok 98 a sem velmi spokojenej
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tímhle nájezdem rozhodně benzín, čtyrkolka si myslím že je v tomto případě zbytečná.

Ford Mondeo Combi 1.8 16V
- jinak Mondeo v kombajnu se prodává z většiny jen diesel

Oktávku co něco takového?
http://auto.bazos.cz/inzerat/21007881/Skoda-Octavia-20i-85kw-2003.php

Nebo Mazda 6?
http://auto.bazos.cz/inzerat/20952804/Mazda-6-combi-20-16V-Sport-Exclusive.php

Za sebe bych doporučil Peugeot 307 SW:
http://auto.bazos.cz/inzerat/20977415/Peugeot-307-SW-2004.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/20947329/Peugeot-307-20i-SW-7mist-ZIMNI-PNEU-serviska.php

(ty odkazy jsou jen pro představu)
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz :...jako rodinný auto bych nedoporučoval Francouze ani Japonce,provozní náklady (opravy a díly) nejsou nejmenší...
Bombay:Šel bych do octavie,servis i díly jsou cenově dobře dostupný,je to domácí produkt,kvalitou je na tom taky dobře. Ale když už bral bych 2. generaci bez faceliftu,z německa se dají dotáhnout pěkný kusy..
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, odporúčam preštudovať materiály Magazínu na Tipcar.cz. Z môjho subjektívneho pohľadu sa jedná o výborný zdroj info a dobré rady, aspoň teda rok-dva dozadu to tak bolo. Teraz to nesledujem.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Francouz a ND naprosto v pohodě. Ale záleží na něm, jaké značky preferuje.
Bombay

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Preference nemám, dle mě to je kus od kusu...i když francouzům bych se asi vyhnul. Možná tak ještě Peugeot.
Spazik

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Sto hlav, sto názorů, takže popojedem. Už to řeším i jinde, ale tady na Ronnie každej rozumí všemu, tak snad nějaký rozumný názor padne

Čekáme druhé dítě a já zvažuji nákup ojetiny.
Současný vůz je Fiesta1997 1.25 Zetec. Bydlíme na malém městě, vůz používáme pouze na cesty do práce a na chalupu, to vše je cca vzdálenost 10 km od bytu. Roční nájezd i s případnými výlety po republice bude ne víc než 6000 km, takže opravdu minimum. Na toto nám Fiesta bohatě stačila, i spotřeba je slušná (+/- 7 litrů).

Díky druhému dítěti potřebujeme vůz větší a tady bych rovnou přidal požadavky další. Nejde jen o prostor pro pasažéry, ale i o zadní užitný prostor. Na chalupu stále víc potřebujeme vozit materiál a větší náklady, proto je požadavek combi, případně MPV.

Limit máme cca 100000 - 120000 kč, pokud by byl nějaký zajímavý kus. Neočekávám nic úžasného, ale díky tomu, že najedu opravdu minimum a nepotřebuji nejnovější auto s mnoha libůstkami (stačí mi klima, airbagy a ABS), myslím, že by se něco najít dalo.

Která auta by byla vhodná? Benzin, nafta? Je reálná i nějaká 4kolka?

Po zběžném prohlédnutí nabídky mě zatím zaujala Octavia, Mondeo, případně Zafira, Galaxy, Sharan. Pokud někdo má na podobný účel například Berlingo, Caddy, zajímá mě porovnání.

Nafta je totální nesmysl při tomhle použití a nájezdu. Klima mi taky na tohle použití přijde k ničemu.
kubaz

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mondeo v nafte, tady neni co dal resit
Spazik

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
mondeo v nafte, tady neni co dal resit

Jo jasně, naftový motor na 10km denně a <6000km/rok je ideální asi jako motorová pila na oloupání jablka :-)
Seva98

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych sel mozna spis, do skoro cehokoliv co se mu zalibi a bude v docela slusnem stavu za 60-70k a proste pocitat s tim, ze si odlozim 30k, ze kterych hned zaplatim rozvody+olej a zbytek necham nove pneu, brzdy, tlumice apod. Protoze je velka pravdepodobnost, ze do ojetiny za 110k bude taky muset jeste dalsich 30k vlozit. A ano da se koupit slusny kombik za 60k s ABS, ASR, klimou, centralem a podobnyma blbostma.

https://www.zonetraininglog.com

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: