|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
KAKAč
|
Zaslal: út březen 13, 2012 7:09 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | len technicka - racionalizujes si tu thaliu (co je v pohode) ale panda uz nie je auto? zvlastne. |
o pande som rozmýšľal skoro rok nad tou verziou v plyne, ale bohužiaľ to nie je LPG ale CNG, najviac mi vadila tá malá veľkosť, ktorou by som sa neposunul dopredu oproti svojmu citroeniku, ale ešte jedna vec....
- sem-tam rozvážam ľudí z rodinnej návštevy a panda má v techničáku iba 4 miesta, takže tam by som sa bál ísť s piatimi /ani si to neviem predstaviť/ čo i len 5 km tam a späť...
- a hovorím, nikdy by som nepovedal že budem niekedy vlastniť iné auto ako so zadnými dverami /nie s kufrom/ , ale naskytlo sa mi toto, takže som urobil kompromis...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út březen 13, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
taliani tieto male auticka vedia,a co su vsetko schopni tam napratat  videl som v rime ako v tom znamy viezol skoro polku bytu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vikio
|
Zaslal: út březen 13, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | | Ten motor je lenivý na diaľnici ale v bežnej mestskej a mimomestskej premávke to je raketa |
tak bacha aby tě někdo nepředjel na tříkolce s tou raketou
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 9:34 pm Předmět: |
|
|
Sto hlav, sto názorů, takže popojedem. Už to řeším i jinde, ale tady na Ronnie každej rozumí všemu, tak snad nějaký rozumný názor padne
Čekáme druhé dítě a já zvažuji nákup ojetiny.
Současný vůz je Fiesta1997 1.25 Zetec. Bydlíme na malém městě, vůz používáme pouze na cesty do práce a na chalupu, to vše je cca vzdálenost 10 km od bytu. Roční nájezd i s případnými výlety po republice bude ne víc než 6000 km, takže opravdu minimum. Na toto nám Fiesta bohatě stačila, i spotřeba je slušná (+/- 7 litrů).
Díky druhému dítěti potřebujeme vůz větší a tady bych rovnou přidal požadavky další. Nejde jen o prostor pro pasažéry, ale i o zadní užitný prostor. Na chalupu stále víc potřebujeme vozit materiál a větší náklady, proto je požadavek combi, případně MPV.
Limit máme cca 100000 - 120000 kč, pokud by byl nějaký zajímavý kus. Neočekávám nic úžasného, ale díky tomu, že najedu opravdu minimum a nepotřebuji nejnovější auto s mnoha libůstkami (stačí mi klima, airbagy a ABS), myslím, že by se něco najít dalo.
Která auta by byla vhodná? Benzin, nafta? Je reálná i nějaká 4kolka?
Po zběžném prohlédnutí nabídky mě zatím zaujala Octavia, Mondeo, případně Zafira, Galaxy, Sharan. Pokud někdo má na podobný účel například Berlingo, Caddy, zajímá mě porovnání. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:07 pm Předmět: |
|
|
Mondeo urcite nekupuj je nehorazne poruchovy..
Ja mam Passata 1.9 TDI 81KW rok 98 a sem velmi spokojenej _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
Frozz :...jako rodinný auto bych nedoporučoval Francouze ani Japonce,provozní náklady (opravy a díly) nejsou nejmenší...
Bombay:Šel bych do octavie,servis i díly jsou cenově dobře dostupný,je to domácí produkt,kvalitou je na tom taky dobře. Ale když už bral bych 2. generaci bez faceliftu,z německa se dají dotáhnout pěkný kusy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, odporúčam preštudovať materiály Magazínu na Tipcar.cz. Z môjho subjektívneho pohľadu sa jedná o výborný zdroj info a dobré rady, aspoň teda rok-dva dozadu to tak bolo. Teraz to nesledujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:31 pm Předmět: |
|
|
Francouz a ND naprosto v pohodě. Ale záleží na něm, jaké značky preferuje. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 14, 2013 10:06 am Předmět: |
|
|
Preference nemám, dle mě to je kus od kusu...i když francouzům bych se asi vyhnul. Možná tak ještě Peugeot. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Sto hlav, sto názorů, takže popojedem. Už to řeším i jinde, ale tady na Ronnie každej rozumí všemu, tak snad nějaký rozumný názor padne
Čekáme druhé dítě a já zvažuji nákup ojetiny.
Současný vůz je Fiesta1997 1.25 Zetec. Bydlíme na malém městě, vůz používáme pouze na cesty do práce a na chalupu, to vše je cca vzdálenost 10 km od bytu. Roční nájezd i s případnými výlety po republice bude ne víc než 6000 km, takže opravdu minimum. Na toto nám Fiesta bohatě stačila, i spotřeba je slušná (+/- 7 litrů).
Díky druhému dítěti potřebujeme vůz větší a tady bych rovnou přidal požadavky další. Nejde jen o prostor pro pasažéry, ale i o zadní užitný prostor. Na chalupu stále víc potřebujeme vozit materiál a větší náklady, proto je požadavek combi, případně MPV.
Limit máme cca 100000 - 120000 kč, pokud by byl nějaký zajímavý kus. Neočekávám nic úžasného, ale díky tomu, že najedu opravdu minimum a nepotřebuji nejnovější auto s mnoha libůstkami (stačí mi klima, airbagy a ABS), myslím, že by se něco najít dalo.
Která auta by byla vhodná? Benzin, nafta? Je reálná i nějaká 4kolka?
Po zběžném prohlédnutí nabídky mě zatím zaujala Octavia, Mondeo, případně Zafira, Galaxy, Sharan. Pokud někdo má na podobný účel například Berlingo, Caddy, zajímá mě porovnání. |
Nafta je totální nesmysl při tomhle použití a nájezdu. Klima mi taky na tohle použití přijde k ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:13 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | mondeo v nafte, tady neni co dal resit |
Jo jasně, naftový motor na 10km denně a <6000km/rok je ideální asi jako motorová pila na oloupání jablka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ja bych sel mozna spis, do skoro cehokoliv co se mu zalibi a bude v docela slusnem stavu za 60-70k a proste pocitat s tim, ze si odlozim 30k, ze kterych hned zaplatim rozvody+olej a zbytek necham nove pneu, brzdy, tlumice apod. Protoze je velka pravdepodobnost, ze do ojetiny za 110k bude taky muset jeste dalsich 30k vlozit. A ano da se koupit slusny kombik za 60k s ABS, ASR, klimou, centralem a podobnyma blbostma.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|