Nadýmání

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nadýmání  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nadýmání
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tiano

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 12:39 pm    Předmět: Nadýmání Odpovědět s citátem

Zdravím, mám problém, mám 84kg a jedu tenhle jídelníček

05:30 - BUDICEK!
06:00 - 100g ovesných vloček s mlekem + 1ks jablka + 30g oříšky
09:00 - 4 celozrnné toasty + 100g kuřecí šunky prsní + 100g zeleniny
12:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 150g kureciho masa
15:00 - 1ks jablko + 1ks banan
15:30 - NO
16:00 - TRENINK!
17:00 - 2 odmerky gaineru + cellmass
19:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 150g kureciho masa
22:00 - 1 odmerka MyoFusion a spat!

+AnimalPAK, AnimalFLEX

Ale hrozně mě to nadýmá, vyčetl jsem, že to může být nadměrnou konzumací vlákniny nebo bílkovin, ale nevím na čem bych ubral abych neubral i sacharidy a zase ubírat z masa? už tak se me zdá, že je ho málo, poraďte prosím :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 12:50 pm    Předmět: Re: Nadýmání Odpovědět s citátem

Ahoj. Na týden bych vyřadil MyoFusion a gainer. Jestli nepomůže, zařaď zpátky a vyřaď vločky. A nebo naopak, jak chceš.
7eVen

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 7:56 pm    Předmět: d Odpovědět s citátem

Vlákninu bych nechal, zahuštuje žaludek=>střeva a bude se ti lépe kadit, bílkoviny bych nechal, za to vyřaď vločky, můžeš je nahradit mnoha způsoby, o ty alternativy bych poprosil ostatní o sepsání.
Z hlavy: pohanka, celozrná krupice, extrudovana ovesna mouka, bulgur a kuskus, nebo žitné vločky, hůř se schání amarant a quinoa. Zdroj jiný web (nwm jestli můžu zveřejnit) a tam to jeden chytrý pán psal
Tiano

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nějak nechápu, ve vločkách nejsou skoro žádné bílkoviny, podle mě mám moc bílkovin, dnes jsem si nedal gainer a ten noční protein a citím se líp, až na to že jsem měl vcelku hlad, no uvidím jak se budu cítit zítra.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bílkoviny máš z mléka, 300g kuřecích prsou a proteinu, to neni nějak moc neboj se.
7eVen

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 6:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
To nějak nechápu, ve vločkách nejsou skoro žádné bílkoviny, podle mě mám moc bílkovin

No,..a podle mě máš zas moc sacharidů, čili jak sem říkal "vyřaď vločky"<=sacharidy, a nahraď je něčím jiným, já si dneska koupil 2 přesnídavky
rudosh

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo si kup nějaké probiotika. Taky jsem se rozhodl, že konečně dám něco stravě a to nadýmání bylo na začátku hrozné. Tak jsem po 14 dnech dal na cca týden probiotika a už se to srovnalo samo. Tělo si zvykne.
Tiano

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:03 am    Předmět: Re: Nadýmání Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ahoj. Na týden bych vyřadil MyoFusion a gainer. Jestli nepomůže, zařaď zpátky a vyřaď vločky. A nebo naopak, jak chceš.

Hele když to pomůže tak jako mám v tom pokračovat a jet ten jídelniček bez gaineru a bez proteinu? Nebo si to myslel tak, že to mám vysadit na týden a pak zase po týdnu zařadit. Ale zase musím mít něco po tréninku a na večer ne?
Tiano

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7eVen napsal:
citace:
To nějak nechápu, ve vločkách nejsou skoro žádné bílkoviny, podle mě mám moc bílkovin

No,..a podle mě máš zas moc sacharidů, čili jak sem říkal "vyřaď vločky"<=sacharidy, a nahraď je něčím jiným, já si dneska koupil 2 přesnídavky

No hledal jsem na googlu důvody nadýmání a nikde jsem se nedočetl, že by to mohlo byt nadměrným množstvím sacharidů, našel jsem akorát, že to může být nadměrným množstvím vlákniny nebo bílkovin.
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:49 am    Předmět: Re: Nadýmání Odpovědět s citátem

Tiano napsal:
Frozz. napsal:

Hele když to pomůže tak jako mám v tom pokračovat a jet ten jídelniček bez gaineru a bez proteinu? Nebo si to myslel tak, že to mám vysadit na týden a pak zase po týdnu zařadit. Ale zase musím mít něco po tréninku a na večer ne?

Myslel jsem to takto:
- vysadíš na cca týden vločky
-> stav se zlepší -> za nadýmání mohly vločky, tudíž už je nebudeš zařazovat a najdeš vhodnou alternativu.
-> stav se nezlepší -> vrátíš zpět vločky a zkusíš vysadit protein (někomu holt určitý druh proteiňáku nesedí).

Jestli to bude pořád špatné i po vysazení proteiňáku, dáš pryč gainer. Prostě jednoduché vyřazování.
Tiano

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo takhle, ok dobře zkusím to, díky moc.
finte

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

třeba jednou u mě to nadýmání bylo způsobeno mutant massem, to je kvalitní prdítko..

a včera sem se taky kvalitně vyprděl, přehnal sem to s vločkama a k tomu ještě vajíčka dopoledne = kvalitní prdící liga
Enzymes Fair Power ® - trávicí enzymy | Survival
Směs účinných trávicích enzymů (amylázy, proteázy, laktázy, lipázy a celulázy).
199 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: