|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tiano
|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:39 pm Předmět: Nadýmání |
|
|
Zdravím, mám problém, mám 84kg a jedu tenhle jídelníček
05:30 - BUDICEK!
06:00 - 100g ovesných vloček s mlekem + 1ks jablka + 30g oříšky
09:00 - 4 celozrnné toasty + 100g kuřecí šunky prsní + 100g zeleniny
12:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 150g kureciho masa
15:00 - 1ks jablko + 1ks banan
15:30 - NO
16:00 - TRENINK!
17:00 - 2 odmerky gaineru + cellmass
19:00 - 100g rýže + 100g zeleniny + 150g kureciho masa
22:00 - 1 odmerka MyoFusion a spat!
+AnimalPAK, AnimalFLEX
Ale hrozně mě to nadýmá, vyčetl jsem, že to může být nadměrnou konzumací vlákniny nebo bílkovin, ale nevím na čem bych ubral abych neubral i sacharidy a zase ubírat z masa? už tak se me zdá, že je ho málo, poraďte prosím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:50 pm Předmět: Re: Nadýmání |
|
|
Ahoj. Na týden bych vyřadil MyoFusion a gainer. Jestli nepomůže, zařaď zpátky a vyřaď vločky. A nebo naopak, jak chceš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:56 pm Předmět: d |
|
|
Vlákninu bych nechal, zahuštuje žaludek=>střeva a bude se ti lépe kadit, bílkoviny bych nechal, za to vyřaď vločky, můžeš je nahradit mnoha způsoby, o ty alternativy bych poprosil ostatní o sepsání.
Z hlavy: pohanka, celozrná krupice, extrudovana ovesna mouka, bulgur a kuskus, nebo žitné vločky, hůř se schání amarant a quinoa. Zdroj jiný web (nwm jestli můžu zveřejnit) a tam to jeden chytrý pán psal
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: po leden 14, 2013 9:55 pm Předmět: |
|
|
To nějak nechápu, ve vločkách nejsou skoro žádné bílkoviny, podle mě mám moc bílkovin, dnes jsem si nedal gainer a ten noční protein a citím se líp, až na to že jsem měl vcelku hlad, no uvidím jak se budu cítit zítra.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 14, 2013 10:03 pm Předmět: |
|
|
Bílkoviny máš z mléka, 300g kuřecích prsou a proteinu, to neni nějak moc neboj se. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
7eVen
|
Zaslal: út leden 15, 2013 6:11 am Předmět: |
|
|
| citace: | | To nějak nechápu, ve vločkách nejsou skoro žádné bílkoviny, podle mě mám moc bílkovin |
No,..a podle mě máš zas moc sacharidů, čili jak sem říkal "vyřaď vločky"<=sacharidy, a nahraď je něčím jiným, já si dneska koupil 2 přesnídavky
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: út leden 15, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
Nebo si kup nějaké probiotika. Taky jsem se rozhodl, že konečně dám něco stravě a to nadýmání bylo na začátku hrozné. Tak jsem po 14 dnech dal na cca týden probiotika a už se to srovnalo samo. Tělo si zvykne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:03 am Předmět: Re: Nadýmání |
|
|
| Frozz. napsal: | | Ahoj. Na týden bych vyřadil MyoFusion a gainer. Jestli nepomůže, zařaď zpátky a vyřaď vločky. A nebo naopak, jak chceš. |
Hele když to pomůže tak jako mám v tom pokračovat a jet ten jídelniček bez gaineru a bez proteinu? Nebo si to myslel tak, že to mám vysadit na týden a pak zase po týdnu zařadit. Ale zase musím mít něco po tréninku a na večer ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:05 am Předmět: |
|
|
| 7eVen napsal: | | citace: | | To nějak nechápu, ve vločkách nejsou skoro žádné bílkoviny, podle mě mám moc bílkovin |
No,..a podle mě máš zas moc sacharidů, čili jak sem říkal "vyřaď vločky"<=sacharidy, a nahraď je něčím jiným, já si dneska koupil 2 přesnídavky |
No hledal jsem na googlu důvody nadýmání a nikde jsem se nedočetl, že by to mohlo byt nadměrným množstvím sacharidů, našel jsem akorát, že to může být nadměrným množstvím vlákniny nebo bílkovin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 15, 2013 11:49 am Předmět: Re: Nadýmání |
|
|
| Tiano napsal: | | Frozz. napsal: | | Ahoj. Na týden bych vyřadil MyoFusion a gainer. Jestli nepomůže, zařaď zpátky a vyřaď vločky. A nebo naopak, jak chceš. |
Hele když to pomůže tak jako mám v tom pokračovat a jet ten jídelniček bez gaineru a bez proteinu? Nebo si to myslel tak, že to mám vysadit na týden a pak zase po týdnu zařadit. Ale zase musím mít něco po tréninku a na večer ne? |
Myslel jsem to takto:
- vysadíš na cca týden vločky
-> stav se zlepší -> za nadýmání mohly vločky, tudíž už je nebudeš zařazovat a najdeš vhodnou alternativu.
-> stav se nezlepší -> vrátíš zpět vločky a zkusíš vysadit protein (někomu holt určitý druh proteiňáku nesedí).
Jestli to bude pořád špatné i po vysazení proteiňáku, dáš pryč gainer. Prostě jednoduché vyřazování. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiano
|
Zaslal: út leden 15, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
Jo takhle, ok dobře zkusím to, díky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|