prvni pouziti proteinovych napoju

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prvni pouziti proteinovych napoju  Úvodní stránka -> Začátečníci -> prvni pouziti proteinovych napoju
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kaja1606

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 11:58 pm    Předmět: prvni pouziti proteinovych napoju Odpovědět s citátem

Ahoj lidi nikdy jsem nic takoviho nepil ale ted sem se rozhodl kdyz mam praci kde celej den taham tezky silny skla tak proc to jentak nezkusit. Chtel bych se zeptat jakou znacku by ste mi doporucili a jak se to vlastne pije pred praci a po praci a pak na noc neco jak to dodrzovat abych to neprerusil diky moc za rady jo a bydlim v americe v brooklynu tak pokzd by ste mi doporucili znacku co tu prodavaj byl bych rad vydel jsemv lekarne nejaky ptoeinovy napoje s ruznejma prichutema asi za 30 dolaru tak sem premejslel o tom uz nevim jak se jmenovali ale necham si poradit od vas omluvte moje chybky a ze nepisu hacky zvykam si na novej phone diky :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nebuzardar

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proteinove napoje sa pouzivaju na doplnenie bielkovin, ktorych spotreba narasta s fyzickou narocnostou aktivit, teda sportovec alebo v tvojom pripade tazko pracujuci by mal brat cca 2g na kilo vahy...tak si to spocitaj, spocitaj si tvoj prijem bielkovin v beznej strave a uvidis, kolko mas doplnit...ale podla mojho nazoru skor ako siahnes po proteinovom pripravku, mal by si si dat do poriadku stravu, teda co najviac proteinov ziskat prave zo stravy...ale tu na webe o tom najdes clankov milion, tak co sa budem zbytocne vypisovat
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych volil něco z evropské produkce, ale to bude v Americe asi problém.
matejkorvin

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

optimum nutrition whey gold standard je celkom kvalita americka
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Conan

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Já bych volil něco z evropské produkce, ale to bude v Americe asi problém.

z jakého důvodu ?
Luster

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kaja1606: jestli mas velky rozestupy mezi jidlem a mas hlad, tak bych koupil urcite viceslozkovej protein, syntha 6 nebo combat powder bude dobra volba, nebo se ptej na "meal replacement", pred spanim idealne micellar casein (optimum nutrition, musclepharm)
Tracey

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně bych doporučila tento http://www.allmaxnutrition.com/products-type/allwhey/
kaja1606

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsem dikyoc za rady urcite se podivam na vse. Ta strava no akorat obed v praci cheesburger a hranolky :-D pak az vecer jim :-D a to je vse :-) projedu stranky mrknu se po kramech potom co ste mi poradili diky moc :-)
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen 1 cheeseburger? To není žádná porce, dej si alespoň 3 a velký hranolky. No a po 1hod si dej 3 odměrky proteinu, možná bych zvažoval i koupi BCAA a Glutaminu.
aneta.dobra

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Jen 1 cheeseburger? To není žádná porce, dej si alespoň 3 a velký hranolky. No a po 1hod si dej 3 odměrky proteinu, možná bych zvažoval i koupi BCAA a Glutaminu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: