zkušenosti s hrazdou ve dvěří (doma)?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zkušenosti s hrazdou ve dvěří (doma)?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> zkušenosti s hrazdou ve dvěří (doma)?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matezz06 napsal:
patrikdundych napsal:
sry ale jestli máš futra usazený v sadrokartonu ať je sebevíc silnej,stačí mírnej cheating a vyrveš ty futra ...takže se na to radši vykašli a zkus shybovat třeba na věšákách na prádlo který bývaj na sídlištíš,jeslti na něm bydlíš. Jeslti ne určitě najdeš něco jinýho. Vždycky se dá něco vymyslet

to myslíš vážně? to mě celkem straší, doma ani kolem domu nic takovýho, s čim by se dalo něco vymyslet, právě nemám...

Nemáš doma žádnou "opravdovou" zeď nebo aspoň strop? To máš všude sádroš? I větev od stromu někdy splní svůj účel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
matezz06

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
matezz06 napsal:
patrikdundych napsal:
sry ale jestli máš futra usazený v sadrokartonu ať je sebevíc silnej,stačí mírnej cheating a vyrveš ty futra ...takže se na to radši vykašli a zkus shybovat třeba na věšákách na prádlo který bývaj na sídlištíš,jeslti na něm bydlíš. Jeslti ne určitě najdeš něco jinýho. Vždycky se dá něco vymyslet

to myslíš vážně? to mě celkem straší, doma ani kolem domu nic takovýho, s čim by se dalo něco vymyslet, právě nemám...

Nemáš doma žádnou "opravdovou" zeď nebo aspoň strop? To máš všude sádroš? I větev od stromu někdy splní svůj účel.

bhžl ne :/ malej rodinnej domek a zahrada bez jakýhokoliv stromu... :/
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dum z papiru? ma to kolaudaci? co to drzi pohromade, aby to vubec stalo??
patrikdundych

PříspěvekZaslal: pá říjen 26, 2012 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
dum z papiru? ma to kolaudaci? co to drzi pohromade, aby to vubec stalo??

Co je na tom k nepochopení? Určitě dřěvostavba= dřevená konstrukce obložená sádrošem,dne již celkem často používaný...
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so říjen 27, 2012 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se podíváš na Vítejte Doma tak je možné vše, postavit barák z krabic od nugety za týden...
marash

PříspěvekZaslal: ne říjen 28, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti s touto hrazdou nebo podobnou?

V podstatě se do futer upevňuje bez jakýchkoliv šroubů, ale moc tomu nevěřím, že to bude držet, hlavně pokud futra nahoře moc nepřesahují zeď. Na druhou stranu to nabízí víc variací shybování, hlavně co se šírky úchopu týče, oproti hrazdám, které se jenom "roztáhnou" mezi futra. Nemám možnost cokoliv do zdi vrtat nebo šroubovat, tak se rozhoduju, kterou variantu zkusím. A nechci ani chodit shybovat někam ven na větev...

Stejný princip uchycení hrazdy i zde na videu

x46x

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Standartní futra (bez obložení) nejsou moc vystouplá a neudrží ti ji. Řešil jsem stejný problém, navrtal jsem do zdi nad futra jekl, díky tomu mam hrazdu o skoro 10cm výš a udrží to cokoliv..
Grzegorz

PříspěvekZaslal: út listopad 06, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravíčko,
hele, nemáte někdo tušení jako přibližně nosnost má ytong? Jestli to zvládne hrazdu (zátěž do 80kg) Přemýšlím, že bych si nainstaloval doma hrazdu, ale na tu pákovou (iron gym apod.) mám blbý futra a navíc by na mě někdo doma porád civěl. Jelikož mám ale pokoj v patře, tak mám všechny zdi (až na vnější zeď baráku u který mám ale stůl atd., takže tam není místo) z ytongu...aby se mi ta hrazda z toho nevytrhla, řekl bych, že pórobeton není zrovna extrémně spolehlivej matroš, ale zase na druhou stranu na tom drží střecha :-D
aneta.dobra

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně takovou doma máme a unese hodně. Jen jednou se nám stalo, že se uvolnila, ale asi má chyba, když to pak přítel utáhnul, nebyl problém.
TheGhost

PříspěvekZaslal: ne leden 13, 2013 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych do toho nešel , kamoš to má a chválí si to , ale mě to odrazuje.
aneta.dobra

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že se nemáš čeho bát. Mám tu nejobyčejnější hrazdu ze sportu a houpe se na tom i můj přítel s 90kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - zkušenosti s hrazdou ve dvěří (doma)? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: