Kdy jíst protein ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kdy jíst protein ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Kdy jíst protein ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sakhal

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:47 pm    Předmět: Kdy jíst protein ? Odpovědět s citátem

Zdravim borci,
předem se omlouvám, jestli se ptám na něco, na co tu už někdo odpovídal. Ale jsem tu nováček, a projít všecky topici snad ani nejde :)

Cvičím pravidelně 5-6 týdně. Nemám žádnej jídelníček, ale rozhodně se necpu klobásama, nebo dortama. Je mi jasný, ale že bych si nějakej jídelníček měl asi sehnat.

Po každym tréninku (tak po 30min co vyjdu z posilky) si dávám protein Pharma Whey HT+ ,kterej mi prodal kamarád, nejsem tlustej, ale mám trošku pupek, který chci shodit a vyrýsovat, kamarád mi řikal, že po tomhle proteinu nepřiberu a pomůže mi to při rýsovačce a zároveň neztratim svaly. Chci se zeptam na váš názor...
A další věc, která mě zajímá, je kdy jíst tenhle protein. Jeden chlapík z posilky mi řikal, že ten protein mám brát až hodinu po tréninku, abych nepřibral, že gainery se berou 30 min po tréninku. Jinej mi zase tvrdil, že hodinu po tréninku je metabolický okno a je nejlepší si dát ten protein hned v tom okně...

Chtěl bych na to znát váš názor. A třeba jestli si mám koupit ještě nějaký jiný doplněk, nebo tak. Za každou reakci budu rád. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:52 pm    Předmět: Re: Kdy jíst protein Odpovědět s citátem

1. protein se pije
2. po proteinu nepřibereš v případě, že ho neláduješ 4x denně s mlékem, takže bez obav, 1-2x je naprosto OK a ve většině případů dostačující
3. dej si ho cca 20minut po tréninku (jestli ho dáš 15, 20 nebo 35minut stejně nepoznáš a netřeba si s tím lámat hlavu)

Rychle na stránku:

Přejdi na: