|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
Teď před pár dny jsem tu k tomu něco někde psal, podle mě v tomhle topicu o pár stran zpět. Ve zkratce to bylo tolik, že oficiálně na mainwebu ne (byť si za kulatým razítkem, které to má, plně stojím - jenže čas dohadovat se o tom s dovozcem/výrobcem vážně nemám), ale že na webu už jsem je kolovat viděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
Chtel bych se zeptat poprve jsem si koupul hovezi amina od Universalu ty Uni-Liver a 100% Beef. Ma s nima nekdo zkusenost a jak je brat? Co tam pisou s jidlem je blbost ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Draper napsal: | ...
Kdyz uz jsme u tech bcaa, tak treba PHP BCAA SPIKED jsou levnejsi nez BCAA INSTANT od Extrifitu a chutnaji vyborne |
Kdyz by se clovek prejedl te jedne prichute u PHP BCAA SPIKED, tak se to da obcas prolozit i Olimp BCAA Xplode Powder 700g. Pri prepoctu ceny na 1g cistych BCAA vychazi podobne (pri cene cca 650 Kc/700g baleni) a nabizi 3 prichute, i kdyz chutove asi nebudou tak dobre jak ty od PHP. |
Tie od Olimpu so chuťovo dobré :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:10 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Chtel bych se zeptat poprve jsem si koupul hovezi amina od Universalu ty Uni-Liver a 100% Beef. Ma s nima nekdo zkusenost a jak je brat? Co tam pisou s jidlem je blbost ne? |
Kdysi jsme je zkoušeli a myslím,že jsou opravdu vynikající.Oni uvádějí,že užívat se dají s jídlem i samotné mezi jídly.Brali jsme od deseti až po extrémních 60 ks denně.Jedna skupina vykazovala obrovskou spokojenost a druhá obrovskou plynatost Já jsem byl bohužel v té druhé,ale kluci,kterým to sedlo si je fakt nemohli vynachválit.Takže zkus dávkovat třeba 4x3 a případně navyšuj podle vedlejších efektů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Chtel bych se zeptat poprve jsem si koupul hovezi amina od Universalu ty Uni-Liver a 100% Beef. Ma s nima nekdo zkusenost a jak je brat? Co tam pisou s jidlem je blbost ne? |
Uni-Liver Universal nutrition se hodně špatně tráví, takže si udělej časový rozsah podle sebe ,
jinak s jídlem asi ne ,
spíše hodku , 3/4 min před jídlem nebo 2 hod, po jídle , ale jak jsem psal na traveni jsou peklo,
Beef Aminos , už jsou líp stravitelny , takže se mužou tlačit s menšími odstupy,
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Chtel bych se zeptat poprve jsem si koupul hovezi amina od Universalu ty Uni-Liver a 100% Beef. Ma s nima nekdo zkusenost a jak je brat? Co tam pisou s jidlem je blbost ne? |
Uni-Liver Universal nutrition se hodně špatně tráví, takže si udělej časový rozsah podle sebe ,
jinak s jídlem asi ne ,
spíše hodku , 3/4 min před jídlem nebo 2 hod, po jídle , ale jak jsem psal na traveni jsou peklo,
Beef Aminos , už jsou líp stravitelny , takže se mužou tlačit s menšími odstupy, |
Jenže oni právě proto doporučují je dávat s jídlem aby to trávení zlepšili,ale jak říkám,mě třeba to mohlo rozervat.Ale komu sedly,tak ten z nich čerpal maximum jako ze všech beef jaterek.Znám kluky,kteří berou 60 ks denně a pohoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
sice nejim maso, ale Universal-Uni liver travim velmi dobre,nalacno i s jidlem,nikdy jsem nesel pod 30 denne a nikdy jsem nepocitioval nevolnost nebo nadymani jako casto po jinych aminech nebo proteinech.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
Az tolik ks denne ? :D Muzu brat zaroven Uni liver i beef 100%? Bral bych to treba rano hned pred snidani a treba vecer. Pred a po treninku budu mit konecne na zkousku instanti Amino X, ktere tu nevyznely dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 12:33 pm Předmět: |
|
|
Nejsem zadny anglictinar, ale tvrdi, ze oproti vetsine jsou to docela velke tablety a navic se pri tom pokusu nerozpustily?
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Nejsem zadny anglictinar, ale tvrdi, ze oproti vetsine jsou to docela velke tablety a navic se pri tom pokusu nerozpustily? |
Přesně tak,ale zároveň dodává,že možná nevytvořil takové prostředí jaké je v žaludku. Hlavně ty sušená játra by se měli rozkousat,ale zrovna ty Universal-Uni liver chutnají strašně a ty od značky Beverly Ultra-40 u nás neseženeš .
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 4:57 pm Předmět: |
|
|
Aha to ani zkouset kousat nebudu :D . Jinak me to privadi na myslenku, zda vyrobci podobnych suplementu zkouseji reakce v zaludku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: pá leden 18, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Aha to ani zkouset kousat nebudu :D . Jinak me to privadi na myslenku, zda vyrobci podobnych suplementu zkouseji reakce v zaludku. |
Tak to netuším. Jinak já tu tabletu aspoň rozkousnu na půl a pak zapiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so leden 19, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
AminoX zatím co mi zachutnal i po druhém balení je blue raz. Teď mám Green Apple a to je hnus
Animo1- to bylo taky vynikající, ale trošku kyselejší měl jsem Cherry+Limetka
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|