|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:23 pm Předmět: sestavení objemového tréninku |
|
|
Zdravím, otázku jsem dal do sveho logu, ale ten nikdo nečte tak bud spamovat tady..:-)
Co na tomhle treninku by ste změnili, vyřadili, přihodili? Prosím zdržte se komentářů typu přečti si články na ronniem o tom jak sestavit trenink...vsechny jsem již přečetl...2x
Day 1:
Bench press 1x rozehrati, pak serie po 12, 10,8,6,4 s vahou odpovidajici
Mrtvy tah 1x 10 rozehrati, pak serie po 8,5,5,5,5
Shyby s uchopem na siri ramen + cca 10 cm 4 serie na max
tlaky s jč v leže 3 serie
Biceps s ez 4 serie
+3 serie břicho
Day 2: Dřepy 1x15 rozehrati pak serie po 10, 8, 6, 6, 5
Leg press 3 serie po 12
Military press 4 serie 10,8,8,8
1 serie tlaky na ramena v sede na dopumpovani 12 reps
Vypony s vč 3 serie po 12
Triceps na kladce 4 serie 12,10,10,8
3 serie triceps kliků
3 serie bricho
Day 3: Bench press 1x rozehrati, pak serie po 12, 10,8,6,4 s vahou odpovidajici
Mrtvola se 3 seriemy s lehcima vahama
8 reps 3 serie hyperextenze
Leg press zase lehčí 3x12
3x8 military press
Biceps s ez 4x8-12
Kliky na bradlech 3x6-8 (max)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:43 pm Předmět: Re: sestavení oběmového tréninku |
|
|
neoc takoveho uz jsem tu nekde zahledl
takze: preferuju zacit nohama, pak prsa , zada, ramena, bicak tricak (aby jsi stridal tahy a tlaky)
objem je predevsim o jidle
kdyz budes makat na 110% tak je jedno co pojedes za trening, pokud to nebude uplna kravovina _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ja hlavne nevedel esi to neni kapitální békovina a nekdo se mi pak nesmál že ja kripl 2 mesice jedu kokosákovinu...:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Ja hlavne nevedel esi to neni kapitální békovina a nekdo se mi pak nesmál že ja kripl 2 mesice jedu kokosákovinu...:D |
kokotina je jet neco, co nema vysledky a stejne se toho drzis, i kdyz ti to jini rikaji
tohle by fungovat mohlo
rekni mi, proc jsi nevzal treba ten od cizopasnika co ma tady: https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=15199&highlight=za%E8%E1te%E8n%EDk ? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
Dost cviku z tama necvičím
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 2:05 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Dost cviku z tama necvičím |
a zase klasicka otazka proc? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:30 pm Předmět: |
|
|
Proste mi nektere cviky sedi lepe a lip se mi delaji a vic procitimm svaly...napriklad misto tlaku s jc jsem zacal delat military, protoze mi prijde ze s nim mnohem vic procvicim ramena a popravde trapez me o den pozdeji taky daval znat ze je unavenej,....
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne leden 20, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
v tom případě procvičuješ primárně přední delty a díky špatné technice i ty trapézy, takže určitě uznáš, že tohle není úplně ideální cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 21, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
Nejspis mas pravdu, ano. Ale predpazovani a upazovani delat nemuzu, mam spatne klouby ramenni, jednou se mi staloo ze se mi ttam neco skriplo a zpravili to az na pohotoovosti, nebylo to u posilovani, ale u kopani zakladu, ale pri ccviveni u nekterych. Cviku citim neprijemny tlak až bolest, tak to neriskuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|