Conane, zjednodušeně řečeneno jsem úplný dřevo a ještě to sám nevidim.
Právě jsem se vrátil z druhého dnešního benče. Dvakrát denně je to fakt ,,super"!
Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
3 x 100 kg
1 x 120 kg
1 x 140 kg
Dres
2 x 160 kg na 5 cm board
1 x 170 kg položeno
Super. Fury 44 je mi akorát a díky měkkému materiálu v něm bez problémů položím 170. Nahoru lehce. Takže vyzkoušeno a příští týden poslední trénink před soutěží. Katanu 46 odkládám do trezoru na horší časy.
Conane, zjednodušeně řečeneno jsem úplný dřevo a ještě to sám nevidim.
kdybys nesmazal to moje video, tak bys to mozna videl sam
btw, taky jsem mel radsi mekci Furynu, ale 44 ? to musi bejt vytahana jak ta putovni Dobranska
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Ty jdeš v jeden den 2 tréninky a pokaždý benč v triku?
To byla jen dnešní specialitka. Ráno jsem na tréninku s dresem totálně vyhořel a jelikož už mám před sebou pouze jeden trénink benče před závodama příští neděli, tak mi nic jinýho nezbylo. Doma jsem objevil ještě to Fury, tak jsem chtěl ještě dnes zkusit jestli mi bude, abych šel příští týden už jen trénink na jistotu do prvního pokusu a nevymejšlel na poslední chvíli jakej dres vzít.
Jo a jsem úplně blbej, ta Katana je samozřejmě 48 a Fury 46.
A Haby neboj, kolenama točit nebudu, já točím pupkem. Už to mám natrénovaný.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
....to musi bejt vytahana jak ta putovni Dobranska
Co to je za zenskou? Tu neznam
Ty, ty týýý....
ty neznáte, dědečku
takže dnes poslední trénink dřepu a mrtvoly před soutěží. Váha mi nějakým zázrakem vylítla na dnešních 111,7 po ránu, takže 105 padá.
Dřep
10 x 40 kg
10 x 60 kg
8 x 80 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
1 x 160 kg
Půldres
2 x 180 kg
Dres
1 x 200 kg
3 x 1 x 230 kg
druhá série s 230 kg
Dnes s námi vyrazil na trénink Ivan, kolega z práce, čerstvý padesátník a hlavně bývalý výborný benčař. Má na soutěži IPF zapsáno 175 kg bez dresu s TH 90 kg v roce, kdy jsem si hrál ještě za barákem na indiány. Nabídl se, že nás příští týden odkaučuje na závodech, takže mám poprvé od r. 2008 někoho, kdo mi bude vázat bandáže. Dnes nás bandážoval prvně a šlo mu to na výbornou. Úplně jsem zapoměl kolik to ušetří sil. Malinko jsem posral rozcvičovací série, když jsem šel 200 a pak rovnou 230. 30 kg je na mě moc velkej skok, takže první jednička taková rozházená, ale další 2 úplně super. Sice mi to Ivan písknul moc mělký, ale na soutěži těch pár cm už bude snad bez problémů. Váhu zvládám v pohodě, jde jen o to aby mi správně někdo houknul poctivou hloubku. Nahoru jak nic, viz video.
Mrtvola
3 x 60 kg
3 x 100 kg
3 x 140 kg
1 x 160 kg
1 x 180 kg
1 x 200 kg
1 x 215 kg
3 x 1 x 230 kg
Dobrý, lehký. Základy v dřepu a mrtvole jsou teda 230. Zítra poslední benč.
Lukáš taky zmáknul trénink na jedničku, hloubku jsem mu pískal já, takže jsem ho nechal jít až zbytečně hluboko, ale o to líp. Základy půjde dřep 190 a mrtvolu 200.
Hehe, takže jestli se příští sobotu nestane nějakej zázrak, tak vypadnu na benči. To jasně vidim. Dnes to zase stálo za to.
Benč
2 x 15 x 40 kg
15 x 60 kg
6 x 80 kg
3 x 100 kg
1 x 120 kg
1 x 135 kg
1 x 150 kg
Dres Fury
2 x 160 kg na 5 cm board
2 x 1 x 170 kg celá dráha, totálně na kokot
2 x 1 x 175 kg ještě víc na kokot
Dres Katana
2 x 1 x 175 kg trochu mín na kokot
Ani jeden pokus bych si neuznal. Prostě úplně boží, to bych se z toho po...! Lukáš krásně 3 x 1 x 125 kg, všechno na povely, platně.
Tak chlapci a děvčata, myslete na nás, příští týden bude sranda.
MISTROVSTVÍ ZÁPADNÍCH A JIŽNÍCH ČECH v trojboji IPF
Naváženo 111,7 kg
Dřep
1 pokus: 230 kg No lift
2 pokus: 240 kg Good lift
3 pokus: 250 kg Good lift
Nějak jsem se zapoměl rozcvičit, takže nestíhačka, v rozvičovně 220 kg a okamžitě sprint na plac na 230. Tím pádem jsem byl prostě rozhozenej, dřepl jsem to v poho, ale nahoře jsem ukročil ještě před povelem odložit. Takže neplatné ale lehké a dal jsem druhý tedy rovnou o 10 víc. Pískaly se brutální hloubky jaký jsem na soutěži ještě nezažil. 250 heavy, kolena dovnitř, ale 3:0 platné.
Benč
1 pokus: 175 kg Good lift
2 pokus: 185 kg Good lift
3 pokus: 192,5 kg No lift
Co k benči říct. Že není natrénováno jsem věděl, takže 185 byl dnes asi strop. 192,5 kg bez šance dotlačit.
Mrtvola
1 pokus: 235 kg Good lift
2 pokus: 255 kg Good lift
3 pokus: 265 kg Good lift
Mrtvola super. Poprvý jsem trošku popustil uzdu a trochu jsem zabral. I třetí pokus s rezervou, pocitově věřím že by dnes bylo na 275-280, ale šetřil jsem záda a šel jsem jen na vysněnej total 700 kg.
Takže poprvé v IPF trojboj 700 kg a asi 410 Wilks, což beru po ca 4 měsících tréninku jako super úspěch a ještě větší radost udělalo to, že jsem nějakým zázrakem vyhrál kategorii do 120 kg. Nechápu.
Další radost mi udělal Lukáš, který mě poprvé porazil na Wilkse!!! Sice asi jen o bod, ale už mě pěkně prohání! Zvážil 72,2 kg a dal 200 kg dřep, 132,5 benč a 230 kg mrtvolu. Mrtvola je o to cenější že jí šel opět RAW! Jako junior celkově skončil 2 v kategorii -74 kg mezi muži za vítězným bombarďákem Michalíčkem, který dal hodně přes 600 kg a vyhrál mezi muži i absolutně!
Jo a jako oddíl jsme vyhráli -93, -105 a -120, tedy 3 kategorie po sobě a příště už prý nemáme jezdit, že prej kdo nám na to nesere vybrat všude zlato.
Foto a video zítra. Jsem ko, jdu se rozložit na prvočinitele.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru