Domácí potréninkový nápoj

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí potréninkový nápoj  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Domácí potréninkový nápoj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pivo kdyz je třetinka denné tak je to pry ok, na zazivani, teda ale dat ho po treninku tak se tusim regenerace protahne az 2,5x ..:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 11:28 am    Předmět: pivo Odpovědět s citátem

shooter napsal:
ntz napsal:
? pivo - ale jako opravdu ... pivo obsahuje spousta telu priznivejch latek

Děláš si srandu?

máte oba pravdu

pivo je zdrave obsahuje xxx latek dobre pro tělíčko atd ,
ale po treninku , to je ulet
ntz

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Pivo kdyz je třetinka denné tak je to pry ok, na zazivani, teda ale dat ho po treninku tak se tusim regenerace protahne az 2,5x ..:)

to je nejaka *urban story* :D .. tomuhle fakt neverim ..
mine

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
micus6 napsal:
To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin....

sorry ale to je husty , píšeš že hodně jíš atd ....
pokud seš mladý a máš vysoký výdej ( seš aktivní , sportující a pohybující ) atd ...
tak ten tvuj přijem je šíleně maly !!!! jak tu kluci napsali , vykašli se na nějaky super protein a začni pořadně a kvalitně jíst,
rýži,těstoviny,vločky,kukuřici, maso ( ne kuřecí !!!! ) , zeleninu atdddd , všude a pořad dokola se to mele mele e mele a pořad slyšíme to same .
nemužu přibrat ano nemužeš protože nejíš !!!

Proč né kuřecí ???????
keis09

PříspěvekZaslal: po únor 04, 2013 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechápem, proč si bral kreatin Jen pořádně jez - já sem si myslel, že nemůžu nabrat a nabral sem (bez proteínů a kreatinu)
vjetef

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mine napsal:
Mates-daoc napsal:
micus6 napsal:
To mass pravdu, proto kdyz mi nekdo nabidne compress b.i.g. Tak smele odmitnu...avsak..ano, vaha mi klesla..ted nevim zda jsem nebyl nemocny nebo vysadil kreatin, ale ted jsem na 65.8. Po ránu a ne a ne. To nahnat ....denne posledni dobou 380 sachru+ a 135g bilkovin....

sorry ale to je husty , píšeš že hodně jíš atd ....
pokud seš mladý a máš vysoký výdej ( seš aktivní , sportující a pohybující ) atd ...
tak ten tvuj přijem je šíleně maly !!!! jak tu kluci napsali , vykašli se na nějaky super protein a začni pořadně a kvalitně jíst,
rýži,těstoviny,vločky,kukuřici, maso ( ne kuřecí !!!! ) , zeleninu atdddd , všude a pořad dokola se to mele mele e mele a pořad slyšíme to same .
nemužu přibrat ano nemužeš protože nejíš !!!

Proč né kuřecí ???????

No to by me taky zajimalo co je to zase za prevratnou kulturistickou poucku :D drubezi, hovezi a rybi jsou nejvyzivnejsi masa.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí potréninkový nápoj Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: