Zaslal: po leden 21, 2013 5:48 pm Předmět: Snídaně
Zdravim, mam takovej problem rano nemuzu nic jist protoze je mi pak ve skole blbe. Vyresil jsem to tak ze si do skoly beru protein, ktery vypiju po nulte hodine. Je v tom nejaky zasadni problem, nebo jak bych tohle mel resit? Ja vim blba otazka, ale nema nekdo podobny problem?
Nebo si můžeš třeba ty ovesné vločky nebo něco prostě rozmixovat společně s proteinakem a vypít to třeba těsně před odjezdem. Já dřív taky moc nesnídal, protože mi bylo špatně v autobuse, ale podle mě je to otázka zvyku..
Chce to ty jídla obměnovat....vymysli si nákou snídani na kterou se budeš těšit (samozřejmě v rámci náké normy a výživovích hodnot :D )...Já si ted dělám ovesnou placku s domácí marmeládou a teplou čokoládou...150g vloček + 1 vejce a 3bílky...smíchám dohromady na olivovém oleji osmažím, potřu, zabalím, poleju a sežeru :D
ja jem cereálne fitness lupienky zmiešané s bielym jogurtom a medom to by si nezládol jesť?
_________________ behám rýchlejšie, trenujem tvrdšie ale aj tak všade chodím autom :D
jem dietnejšie a zdravšie ale aj tak mám stále chuť na Milka Toffee Wholenut ja chceeeeeeem tú Milku -------- tú obrovskú :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru