Snídaně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Snídaně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Snídaně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pájín4

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 5:48 pm    Předmět: Snídaně Odpovědět s citátem

Zdravim, mam takovej problem rano nemuzu nic jist protoze je mi pak ve skole blbe. Vyresil jsem to tak ze si do skoly beru protein, ktery vypiju po nulte hodine. Je v tom nejaky zasadni problem, nebo jak bych tohle mel resit? Ja vim blba otazka, ale nema nekdo podobny problem?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirdano

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus do sebe hned po probuzení kopnout sklenici vody a snídani nechat až těsně před odchodem do školy
e-pod

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo si můžeš třeba ty ovesné vločky nebo něco prostě rozmixovat společně s proteinakem a vypít to třeba těsně před odjezdem. Já dřív taky moc nesnídal, protože mi bylo špatně v autobuse, ale podle mě je to otázka zvyku..
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to jenom otom chtit,mel jsem to podobne jako ty a naucil sem se to a ted si vstavani bez snidane neumim predstavit,respektive bez vlocek :)
Pájín4

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No snidal jsem asi pul roku 3 vejce a 8 platku toastu, ale posledni dobou to nejak zacalo nejit a je mi z toho uz blbe
FritzH

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chce to ty jídla obměnovat....vymysli si nákou snídani na kterou se budeš těšit (samozřejmě v rámci náké normy a výživovích hodnot :D )...Já si ted dělám ovesnou placku s domácí marmeládou a teplou čokoládou...150g vloček + 1 vejce a 3bílky...smíchám dohromady na olivovém oleji osmažím, potřu, zabalím, poleju a sežeru :D
BiancaRazza

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jem cereálne fitness lupienky zmiešané s bielym jogurtom a medom to by si nezládol jesť?

Rychle na stránku:

Přejdi na: