|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 21, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jojo, předsudky...klasika..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: po leden 21, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Jojo, předsudky...klasika.. |
jojo, když někdo má jednu debilní otázku, na kterou dostane vždycky stejnou odpověď ale ptá se na ni každej týden, tak to asi o něčem svědčí
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po leden 21, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bara napsal: | | Hoši,jakkoli prostý se vám může zdát ten dotaz,odpovídejte jen k věci a své srandičky si nechte jinam.Pak je tu hromada bordelu a nic se nikdo nedozví.Takže vám to smažu. |
To vis, tady na foru aby se clovek uz pomalu stydel za to, ze cvici biceps |
Každý z nás se někdy plácal a nevěděl co a jak,tak se ptá.Já si myslím,že stačí akceptovat jak to chce dělat a poradit mu svoje a nebo prostě to nekomentovat.Většinou pak vznikne mazanice a nově příchozí se ptají znova,protože tohle se fakt procházet nikomu nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní zemědělec
|
Zaslal: po leden 21, 2013 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Draper napsal: | | Bara napsal: | | Hoši,jakkoli prostý se vám může zdát ten dotaz,odpovídejte jen k věci a své srandičky si nechte jinam.Pak je tu hromada bordelu a nic se nikdo nedozví.Takže vám to smažu. |
To vis, tady na foru aby se clovek uz pomalu stydel za to, ze cvici biceps |
Každý z nás se někdy plácal a nevěděl co a jak,tak se ptá.Já si myslím,že stačí akceptovat jak to chce dělat a poradit mu svoje a nebo prostě to nekomentovat.Většinou pak vznikne mazanice a nově příchozí se ptají znova,protože tohle se fakt procházet nikomu nechce |
absolutní souhlas, místo psaní podobnejch výlevů jste mu mohli dávno poradit...
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: po leden 21, 2013 7:55 pm Předmět: fdg |
|
|
| blazen napsal: | | ale jinak to vyzni od cloveka, co je evidentne zacatecnik a kazdy tyden zaklada topic na tema Jaky protein je nejlepsi. U takoveho cvicence te jako prvni napadne, ze nic jinyho necvici |
ano priznavam, ze furt resim proteiny ale je to tim, ze kazdy druhy me nadyma, ted musim zaklepat ze Optimum je dobry na muj travici trakt...jinak musim te opomenout ted nemas pravdu...ba naopak ano jeste pred rokem kdyz jsem zacinal tak jsem drtil jenom biceps a na zbytek jsem kaslal hlavne na nohy ale kdyz se o to trosku clovek vice zajima tak zjisti ze ten bic je nepodstatny, jde mi to o zmohutnet a to dospeji hrudnikem zadama a nohama na coz jsem se take nejvice zameril, a tomu bicepsu jsem moc nevenoval pozornost tak proto.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|