Série x Biceps

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Série x Biceps  Úvodní stránka -> Trénink -> Série x Biceps
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, předsudky...klasika..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Jojo, předsudky...klasika..

jojo, když někdo má jednu debilní otázku, na kterou dostane vždycky stejnou odpověď ale ptá se na ni každej týden, tak to asi o něčem svědčí
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Bara napsal:
Hoši,jakkoli prostý se vám může zdát ten dotaz,odpovídejte jen k věci a své srandičky si nechte jinam.Pak je tu hromada bordelu a nic se nikdo nedozví.Takže vám to smažu.

To vis, tady na foru aby se clovek uz pomalu stydel za to, ze cvici biceps

Každý z nás se někdy plácal a nevěděl co a jak,tak se ptá.Já si myslím,že stačí akceptovat jak to chce dělat a poradit mu svoje a nebo prostě to nekomentovat.Většinou pak vznikne mazanice a nově příchozí se ptají znova,protože tohle se fakt procházet nikomu nechce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Anonymní zemědělec

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Draper napsal:
Bara napsal:
Hoši,jakkoli prostý se vám může zdát ten dotaz,odpovídejte jen k věci a své srandičky si nechte jinam.Pak je tu hromada bordelu a nic se nikdo nedozví.Takže vám to smažu.

To vis, tady na foru aby se clovek uz pomalu stydel za to, ze cvici biceps

Každý z nás se někdy plácal a nevěděl co a jak,tak se ptá.Já si myslím,že stačí akceptovat jak to chce dělat a poradit mu svoje a nebo prostě to nekomentovat.Většinou pak vznikne mazanice a nově příchozí se ptají znova,protože tohle se fakt procházet nikomu nechce

absolutní souhlas, místo psaní podobnejch výlevů jste mu mohli dávno poradit...
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po leden 21, 2013 7:55 pm    Předmět: fdg Odpovědět s citátem

blazen napsal:
ale jinak to vyzni od cloveka, co je evidentne zacatecnik a kazdy tyden zaklada topic na tema Jaky protein je nejlepsi. U takoveho cvicence te jako prvni napadne, ze nic jinyho necvici

ano priznavam, ze furt resim proteiny
ale je to tim, ze kazdy druhy me nadyma, ted musim zaklepat ze Optimum je dobry na muj travici trakt...jinak musim te opomenout ted nemas pravdu...ba naopak ano jeste pred rokem kdyz jsem zacinal tak jsem drtil jenom biceps a na zbytek jsem kaslal hlavne na nohy ale kdyz se o to trosku clovek vice zajima tak zjisti ze ten bic je nepodstatny, jde mi to o zmohutnet a to dospeji hrudnikem zadama a nohama na coz jsem se take nejvice zameril, a tomu bicepsu jsem moc nevenoval pozornost tak proto.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Série x Biceps Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: