|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě? |
| žádný |
|
8% |
[ 22 ] |
| 1-2 |
|
6% |
[ 16 ] |
| 3-4 |
|
5% |
[ 15 ] |
| 5-6 |
|
8% |
[ 22 ] |
| 7-9 |
|
18% |
[ 47 ] |
| 10-13 |
|
26% |
[ 68 ] |
| 14-16 |
|
9% |
[ 25 ] |
| 17-20 |
|
14% |
[ 37 ] |
|
| Celkem hlasů : 252 |
|
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
Treba se zavesil za nohy, aby na to mel volne obe ruce, nebo na jedne ruce a zubama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Karesjan

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:56 pm Předmět: video |
|
|
Odpicinek pri rekordu byl ve visu na jedne ruce, tudiz kdokoli okolo mi je mohl sundat.Byly mi na....:) Na videu pro youtube je jen sestrih, ale komisari v Lipsku to samozrejme musi mit komplet.Bohuzel na strankach je misto tohoto rekordu jiny, ktery mi neuznali, ale drina to byla ssnad jeste vetsi:))
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 22, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
Škoda, těma zubama by to bylo zajímavější a hezký zpestření videa.
Ale jinak pěknej výkon. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Karesjan

|
Zaslal: út leden 22, 2013 9:07 pm Předmět: dopomoc |
|
|
Asi jo, napisu tam, ze kdyz mi nekdo sundava, to znamena, taha me vlastne dolu z hrazdy, tak je to dopomoc, tudiz, jako bych nic nedelal:)Je to prdel si s vama dopisovat, nudim se a klienti maji 2hod zpozdeni, tak jste me zabavili:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út leden 22, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
ja zkousel v lete shyby za hodinu a za tu hodku jich padlo 607. Tohle leto bych chtel zkusit 720+, tak uvidime :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Karesjan

|
Zaslal: út leden 22, 2013 9:13 pm Předmět: |
|
|
Hodne stesti,pro me uz asi dalsi tyto legracky nejsou, jsem starej:), ted se venuji delani prvovystupu a cviceni, kde se snazim ignorovat bolest a jen bojovat sam se sebou
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út leden 22, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | No já mám za hodinu 365, ovšem švihaných, takže těch 607 moc nechápu |
Tam je potreba si najit svoje tempo a to porad drzet, pak se jde dostat na pekny cislo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | ja jich udelal na vrcholu lezecke formy 50 .. samozrejme s vyklepavanim ale zaraz tak 35-40.. a to jsem nebyl zavodnik ve shybovani takze predpokladam ze ve vrcholovym shybovani :-) je ta konkurence a pocet shybu daleko vetsi.. a taky tam uz urcite budou aj ty steroidy :-) |
kterej ty jsi ? to te urcite budu znat .. jezdil jsi na zavody ? asi jo s takovou formu .. klidne napis PM .. ted jsem jel 14 dnu shyby docela brutalne .. raketovej narust formy nehem strasne kratky doby ..
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | ja jich udelal na vrcholu lezecke formy 50 .. samozrejme s vyklepavanim ale zaraz tak 35-40.. a to jsem nebyl zavodnik ve shybovani takze predpokladam ze ve vrcholovym shybovani :-) je ta konkurence a pocet shybu daleko vetsi.. a taky tam uz urcite budou aj ty steroidy :-) |
kterej ty jsi ? to te urcite budu znat .. jezdil jsi na zavody ? asi jo s takovou formu .. klidne napis PM .. ted jsem jel 14 dnu shyby docela brutalne .. raketovej narust formy nehem strasne kratky doby .. |
kazdej zacatecnik ma raketovej narust formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | ntz napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | ja jich udelal na vrcholu lezecke formy 50 .. samozrejme s vyklepavanim ale zaraz tak 35-40.. a to jsem nebyl zavodnik ve shybovani takze predpokladam ze ve vrcholovym shybovani :-) je ta konkurence a pocet shybu daleko vetsi.. a taky tam uz urcite budou aj ty steroidy :-) |
kterej ty jsi ? to te urcite budu znat .. jezdil jsi na zavody ? asi jo s takovou formu .. klidne napis PM .. ted jsem jel 14 dnu shyby docela brutalne .. raketovej narust formy nehem strasne kratky doby .. |
kazdej zacatecnik ma raketovej narust formy. |
OMG .. prosimte, ty jsi nejakej prekonal rodicovskej zamek na tatinkovo kompjutru a pripojil jsi se k internetu (a zalozil profil tady :P) .. uvedomujes si, jakej z toho budes mit pruser az se vrati domu z prace?
jinak ty chytraku, lustroval jsem tvoje prispevky (nastesti jich neni moc) a jedine, co me napada, je WTF ..
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
vzhledem k tvemu treninku a vysledkum jsi zacatecnik.
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 2:24 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | vzhledem k tvemu treninku a vysledkum jsi zacatecnik. |
OMG ..
ty jsi urcite trest za to, ze jsem se vcera v logu zaprisahal, ze se tedka alespon tejden neukazu v telocvicne a nebudu se zajimat o nic (vc. ronnie.cz), co je s ni spojene, a ze jsem to dneska porusil (tim, ze jsem sem vlezl) ..
synku, malicky - jen pro mou informaci .. tobe je tak 15 - je to tak ? co kdyby sis misto tech svejch naprosto prazdnej kecu (pri pohledu na Tvou historii prispevku a hlavne jejich obsah me prepada zoufalstvi) sel treba zacvicit, nebo si alespon cetl nejake poucne clanky ? Nebo si treba uklidil v pokoji nebo vynesl smeti ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|