|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:07 am Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Kdyz vyhraje KS, coz se zrejme stejne nestane |
| Rostislaw napsal: | | Myslim, ze je rozhodnuto ve prospech Zemana a vyhraje presvedcivym zptusobem. |
| Rostislaw napsal: | | Popravde, cekal jsem napinavejsî prubeh voleb a ono s blizicim se datem voleb zacina byt jasne, ze to ma Zeman v kapse. |
| Rostislaw napsal: | | Stejnak vetsina lidi bude volit Zemana |
| Rostislaw napsal: | | Porad jsem presvedceny o tom, ze obycejni lidi a tech je vetsina, daji hlas Zemanovy a ten nakonec vyhraje. |
=> | Rostislaw napsal: | | Vetsinou to prejde po detech a clovek zjisti, ze ma uplne jine priority nez fanatîcky obhajovat sve nazory . |
Já ti nevím Rostislawe................ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
HerrThomas
|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil HerrThomas dne po červen 09, 2014 11:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:14 pm Předmět: |
|
|
| HerrThomas napsal: | | Kamkoliv mrknete, tak je jeden z kandidátů vyzdvihován do nebes a druhý zatracován. |
Ano, ale tohle se děje navzájem, u obou kandidátů. Jednu chvíli je vyzdvihován jeden, poté zase druhý, nikdo není, podle mého, v médiích upřednostňován.
A jestli lidé volí podle toho, co se dočtou na novinkách.cz nebo v novém vydání blesku, tak to jsou s prominutím hlupáci. Bohužel, je jich hodně.... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st leden 23, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
Frozz: Několikrát, jasně formulovaný názor a ještě k tomu vytrhnutý z kontekxtu.
Kdybys sis dal tu práci, tak zjistíš, že jsem psal o Zemanovy i kriticky, ale to nebylo tvým cílem, tys prostě chtěl dokázat, že jsem fanatický obhájce Zemana.
Víš, kdyby bylo na mě, tak tam nedám ani jednoho, ale to ty asi nepochopíš, ty musíš mít prostě dva tábory a nechápeš, že jsou i lidi, kteří se nato dívají s nadhledem. No a nakonec zjistíš po nějaké době, že je úplně jedno kdo to vyhrál, protože se změní úplný h.vno.
Jestli ti dělá takový problém, že si myslím, že to vyhraje Zeman, tak nebudeš asi uplně v pořádku, protože, když tě vykolejí taková věc, jak budeš v životě řešit, daleko závažnější problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st leden 23, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
| HerrThomas napsal: | | . Pak se ale spustila taková kampaň, že je mi z ní smutno. Tyhle volby nejsou volbami lidí, ale médii. Kamkoliv mrknete, tak je jeden z kandidátů vyzdvihován do nebes a druhý zatracován. |
Souhlas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st leden 23, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/291035-zeman-chce-prosadit-volebni-povinnost-sankcemi-uvazuje-o-pokute-5000-korun.html
to uz tu jednou bylo .. a ke svobode patri i moznost nevolit nikoho, at uz si o tom mysli kazdej cokoliv. |
Presne tak. Je to pravo, ne povinnost (jakkoliv mi osobne prijde nechodit k volbam, alespon tem parlamentnim, jako ne moc chytry rozhodnuti). A doufam, ze by uspela pripadna stiznost u ÚS, protoze je to podle me v rozporu se svobodou slova a nazoru. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st leden 23, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | HerrThomas napsal: | | Kamkoliv mrknete, tak je jeden z kandidátů vyzdvihován do nebes a druhý zatracován. |
Ano, ale tohle se děje navzájem, u obou kandidátů. Jednu chvíli je vyzdvihován jeden, poté zase druhý, nikdo není, podle mého, v médiích upřednostňován.
A jestli lidé volí podle toho, co se dočtou na novinkách.cz nebo v novém vydání blesku, tak to jsou s prominutím hlupáci. Bohužel, je jich hodně.... |
Do toho výčtu bych ještě doplnil MF Dnes, Lidovky a Hospodářské noviny. V otázkách politických je to stejný nebo možná i nechutněji pokrytecký způsob manipulace než bulvár. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 23, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | mysH napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/291035-zeman-chce-prosadit-volebni-povinnost-sankcemi-uvazuje-o-pokute-5000-korun.html
to uz tu jednou bylo .. a ke svobode patri i moznost nevolit nikoho, at uz si o tom mysli kazdej cokoliv. |
Presne tak. Je to pravo, ne povinnost (jakkoliv mi osobne prijde nechodit k volbam, alespon tem parlamentnim, jako ne moc chytry rozhodnuti). A doufam, ze by uspela pripadna stiznost u ÚS, protoze je to podle me v rozporu se svobodou slova a nazoru. |
http://cs.wikipedia.org/wiki/Povinn%C3%A1_volebn%C3%AD_%C3%BA%C4%8Dast
Ještě si myslíš že by ta stížnost měla sebemenší šanci u US?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st leden 23, 2013 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 8:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|