Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Kdyz vyhraje KS, coz se zrejme stejne nestane

Rostislaw napsal:
Myslim, ze je rozhodnuto ve prospech Zemana a vyhraje presvedcivym zptusobem.

Rostislaw napsal:
Popravde, cekal jsem napinavejsî prubeh voleb a ono s blizicim se datem voleb zacina byt jasne, ze to ma Zeman v kapse.

Rostislaw napsal:
Stejnak vetsina lidi bude volit Zemana

Rostislaw napsal:
Porad jsem presvedceny o tom, ze obycejni lidi a tech je vetsina, daji hlas Zemanovy a ten nakonec vyhraje.

=>
Rostislaw napsal:
Vetsinou to prejde po detech a clovek zjisti, ze ma uplne jine priority nez fanatîcky obhajovat sve nazory .

Já ti nevím Rostislawe................
jnerez

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/291035-zeman-chce-prosadit-volebni-povinnost-sankcemi-uvazuje-o-pokute-5000-korun.html

to uz tu jednou bylo .. a ke svobode patri i moznost nevolit nikoho, at uz si o tom mysli kazdej cokoliv.
HerrThomas

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raději smazáno...

Naposledy upravil HerrThomas dne po červen 09, 2014 11:53 am, celkově upraveno 1 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si chcete opravdu počíst, tak doporučuji www.parlamentnilisty.cz/, najet na nějakou diskuzi k článku.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HerrThomas napsal:
Kamkoliv mrknete, tak je jeden z kandidátů vyzdvihován do nebes a druhý zatracován.

Ano, ale tohle se děje navzájem, u obou kandidátů. Jednu chvíli je vyzdvihován jeden, poté zase druhý, nikdo není, podle mého, v médiích upřednostňován.
A jestli lidé volí podle toho, co se dočtou na novinkách.cz nebo v novém vydání blesku, tak to jsou s prominutím hlupáci. Bohužel, je jich hodně....
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: Několikrát, jasně formulovaný názor a ještě k tomu vytrhnutý z kontekxtu.
Kdybys sis dal tu práci, tak zjistíš, že jsem psal o Zemanovy i kriticky, ale to nebylo tvým cílem, tys prostě chtěl dokázat, že jsem fanatický obhájce Zemana.
Víš, kdyby bylo na mě, tak tam nedám ani jednoho, ale to ty asi nepochopíš, ty musíš mít prostě dva tábory a nechápeš, že jsou i lidi, kteří se nato dívají s nadhledem. No a nakonec zjistíš po nějaké době, že je úplně jedno kdo to vyhrál, protože se změní úplný h.vno.
Jestli ti dělá takový problém, že si myslím, že to vyhraje Zeman, tak nebudeš asi uplně v pořádku, protože, když tě vykolejí taková věc, jak budeš v životě řešit, daleko závažnější problémy.
prochm

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HerrThomas napsal:
. Pak se ale spustila taková kampaň, že je mi z ní smutno. Tyhle volby nejsou volbami lidí, ale médii. Kamkoliv mrknete, tak je jeden z kandidátů vyzdvihován do nebes a druhý zatracován.

Souhlas.
Cratach

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
http://www.novinky.cz/domaci/291035-zeman-chce-prosadit-volebni-povinnost-sankcemi-uvazuje-o-pokute-5000-korun.html

to uz tu jednou bylo .. a ke svobode patri i moznost nevolit nikoho, at uz si o tom mysli kazdej cokoliv.

Presne tak. Je to pravo, ne povinnost (jakkoliv mi osobne prijde nechodit k volbam, alespon tem parlamentnim, jako ne moc chytry rozhodnuti). A doufam, ze by uspela pripadna stiznost u ÚS, protoze je to podle me v rozporu se svobodou slova a nazoru.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
HerrThomas napsal:
Kamkoliv mrknete, tak je jeden z kandidátů vyzdvihován do nebes a druhý zatracován.

Ano, ale tohle se děje navzájem, u obou kandidátů. Jednu chvíli je vyzdvihován jeden, poté zase druhý, nikdo není, podle mého, v médiích upřednostňován.
A jestli lidé volí podle toho, co se dočtou na novinkách.cz nebo v novém vydání blesku, tak to jsou s prominutím hlupáci. Bohužel, je jich hodně....

Do toho výčtu bych ještě doplnil MF Dnes, Lidovky a Hospodářské noviny. V otázkách politických je to stejný nebo možná i nechutněji pokrytecký způsob manipulace než bulvár.
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
mysH napsal:

Presne tak. Je to pravo, ne povinnost (jakkoliv mi osobne prijde nechodit k volbam, alespon tem parlamentnim, jako ne moc chytry rozhodnuti). A doufam, ze by uspela pripadna stiznost u ÚS, protoze je to podle me v rozporu se svobodou slova a nazoru.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Povinn%C3%A1_volebn%C3%AD_%C3%BA%C4%8Dast
Ještě si myslíš že by ta stížnost měla sebemenší šanci u US?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PŘÍMÝ PŘENOS: Duel prezidentských finalistů Zeman - Schwarzenberg

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Majesty

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilam neco na odlehceni

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Hezký článek...

KOMENTÁŘ: Bratia Česi, neblbnite
http://zpravy.idnes.cz/komentar-stefana-hriba-k-prezidentske-volbe-fz4-/zahranicni.aspx?c=A130123_163511_zahranicni_wlk

Alebo dalsi medialny stek v prospech KS od niekoho, kto roky poslusne aportoval mafianom a korupcnikom najhrubsieho zrna. Uz nerozdava rozumy len u nas, ale aj v CR, no skvele

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: