Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?  Úvodní stránka -> Trénink -> Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě?
žádný
8%
 8%  [ 22 ]
1-2
6%
 6%  [ 16 ]
3-4
5%
 5%  [ 15 ]
5-6
8%
 8%  [ 22 ]
7-9
18%
 18%  [ 47 ]
10-13
26%
 26%  [ 68 ]
14-16
9%
 9%  [ 25 ]
17-20
14%
 14%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 252

Autor Zpráva
BiancaRazza

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nula :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ntz

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 2:32 pm    Předmět: Re: kolik udelate shybu Odpovědět s citátem

Karesjan napsal:
Rad bych videl nektere vykony o kterych jsem se tu docetl.Shybama a rekordy ve shybech za zabývám uz fakt dlouho.Drzim uz konecne uznane 2svetaky-vkuse s vyklepavanim a za 24hod.a to co tu ctu, ze nekdo udela, to bych fakt ani omylem asi nikdy nedal.Je mi uz skoro 40, tak nedelam nic se zavazim, drive jsem to delal a myslim, ze shyby se zavazim nejsou potreba.Shyb se da vzdy tak stizit, ze pridana zavazi spis jen zvyšují moznost zraneni.Dnes to vubec nikomu koho trenuji nebo mu radim, jak se zlepsit ve shybech uz zavazi nikdy nedavam.Dnesni regule na uznane technicky spravne provedeni shybu, jsou fakt prisne.Takze ja s vlastni vahou 80kg jsem nedal nikdy ani 30opakovani kotektnich shybu.Tusim max.mam 25,a to jsem delal i jednorucni shyby s 10kg v druhe ruce, ale jak rikam, uz bych radeji delal vse pomaleji nebo jako druhy cvik, nez zavazi.Zkusenosti jsou zkusenosti:)Nektera cisla zde uvadena me fakt prinejmensim udivuji:)

mj honzo ja jsem taky nekolikrat zduraznoval, ze zavazi je na shyby zbytecne a ze shyb jde provest mnoha zpusoby .. sam pouzivam jen lehky zavazi a sice +6 a +12 kg .. nemam nejmensi tendence chodit brat si vic, ackoliv jednou za cas spis udelam par ciste pruzkumnejch shybu s +20, nicmene nenapadlo by me ani na minutu, s nima cvicit normalne ..

rad bych se te zeptal, co si myslis o obourucnich preskocich ? nemame v telocvicne bachara a pres zimu si neni kam dat ani lano na splhani, takze ja tedka obcas preskakuju .. nemam na tom zalozenej trening, ale delam relativne pravidelne asi tri shybove-preskakovaci cviky

ps vykony a proklamace taky nekomentuju .. kdyz jsem byl schopen dat shyb na jedny, tak jsem taky nedal korektne vic nez 25 shybu ani nahodou .. ted mam +12kg oproti me lezecke vaze a korektne v plnym rozsahu bez praseni, svihani nohou apod dam tak 15
ntz

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@honza.k - dik za odpoved pomoci zpravy .. tos' mohl frknout sem .. mas tam mj. ode me visici (neprectenou) zpravu uz docela dlouho ;)

jeste bych se rad zeptal na jednou vec a pis to sem prosim:

- delam na treningu vetsinou cca 50-60 shybu pac si to ztezuju provedenim a nejakou mensi pridanou vahou .. to ze chci shyby zlepsit je nad slunce jasne .. preferoval bys prosim pro rychlejsi progress spis klasickou otrocinu pomoci normalniho shybu v dvojnasobnem objemu (eg 100-120 opak/trening) a nebo ti pripada 50 v tezsim provedeni dostatecne ?

jde mi samozrejme o to, ze nechodim zlepsovat jen shyb a uz takhle se mi ten trening protahuje na 1:15-1:30 .. samozrejme tech 100 normalnich shybu delam nominalne stejne dlouho jako 50 tezsich ..
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3-4 shyby když mám dobrej den
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ntz napsal:
@honza.k - dik za odpoved pomoci zpravy .. tos' mohl frknout sem .. mas tam mj. ode me visici (neprectenou) zpravu uz docela dlouho ;)

jeste bych se rad zeptal na jednou vec a pis to sem prosim:

- delam na treningu vetsinou cca 50-60 shybu pac si to ztezuju provedenim a nejakou mensi pridanou vahou .. to ze chci shyby zlepsit je nad slunce jasne .. preferoval bys prosim pro rychlejsi progress spis klasickou otrocinu pomoci normalniho shybu v dvojnasobnem objemu (eg 100-120 opak/trening) a nebo ti pripada 50 v tezsim provedeni dostatecne ?

jde mi samozrejme o to, ze nechodim zlepsovat jen shyb a uz takhle se mi ten trening protahuje na 1:15-1:30 .. samozrejme tech 100 normalnich shybu delam nominalne stejne dlouho jako 50 tezsich ..

na treningu delam 80-120 shybu vicemene denne
dneska padla v prvni serii dvacka bez vetsich problemu a to po anglicacich, takze bych doporucoval bez zateze, pokud ti jde o pocty
Karesjan

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 9:33 pm    Předmět: Shyby Odpovědět s citátem

zdravim
Jestli jde o zlepseni poctu opakovani ve shybech,tak bych radil podle mich zkusenosti takhle.Cvicim timto stylem dlouho a vyhovuje mi maximalne.
Nikdy mi trenink netrva trenink vic jak hodinu.Myslim,ze je lepsi 20min.a vyjimecne vic jak hod.Jestli cvicis vic partii, tak se venuj zadum tech max.20min, at ti zbyde cas na zbytek.Tudiz, kolik toho das, tolik dej a delej i jine cviky.Jednou bych delal kratsi, jindy delsi pauzy s opakovanim stejne.Zadny trenink nemam nikdy stejny.Stale telo sokuji uz od zacatku a to i praktikuji s myma klientama.Jestli cvicim jen shyby, tak 40min-hod maximalne tez, ale treba se stopkama a zasada je se neunavit nebo naopak sprasit a pak to rozshybovat do cerstva:)) Musis se naucit poznat, kdyz je tve telo na kasi a jak z ni ven, anebo jak se do ni nikdy nedostat.Delam to tak, ze na posledni serii davam dvojnasobny pocet opakovani nez ktere pouzivam pri treninku.Kdyz to dam s maximalnim vypetim super, kdyz to dam v pohode-zkratim pauzy nebo pridam priste opakování a obracene.Ve fitku to je obracene, v co nejkratsim case a s maximalni izolovanou bolesti svalu se sprasit co nejdrive a rychle pryc do sprchy a zacit regeneraci.Strecink ja nedelam,nikdy jsem ho nejak nepotreboval a zkracenej nejsem:))Proto tech 20minut me vetsinou staci.Treba to nekomu k necemu bude,ale kulturistika to neni....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Rychle na stránku:

Přejdi na: