Za 2 dny začíná nový SPARTACUS: WAR OF THE DAMNED ou jeeee
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Teď jsem si docela naběhl a nevěřím, že to budu stíhat, ale zkusím toho zkouknout co nejvíc.
Sleduji pravidelně a čekám na nové díly:
Big Bang Theory
How I Meet Your Mother
Od začátku:
Sons of Anarchy - viděl jsem první 3 série, ale v CZ, tak si to dám komplet origo
Futurama
Friends
The Walking Dead
My Name Is Earl
Black Books
Two and half men
Game of Thrones - na tohle jsem hodně zvědavej, poté vaší popagaci. :)
To by mi mohlo snad trochu zlepšit anglinu (vím, že nestačí koukat jen na filmy/seriály, ale tu jsem se toho naučil nejvíc, sice toho moc ze sebe nevysypu, ale už se docela chytám u "mluveného slova")
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
jj tie diely boli skvelé, ale Xenu som mal radšej, tá výnimočne aj niekoho zapichla, nie len furt mávanie mečom a k tomu len kopačky a údery, to ma vytáčalo, že na čo, kurnik, majú tie zbrane, ked sa tam vždy rúbali len rukami/nohami...no jo, seriál pre deti:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
presne tak, do toho ta staroveka grecka mytologia, radost pozerat
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Ze Spartaka jsem viděl celou první sérii a pořád jsem doufal že tam je nějaký důvod proč se na to lidi dívají a hodnotí to celkem vysoko. Nenašel jsem ho, tudíž další série už nemusím.
Mimochodem, zapamatuj si skloňování římských jmen. Je Spartakus bez Spartaka, Maximus bez Maxima, ... (neber to jako buzeraci, ale jako radu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru