Peklo ve stojanu - Erik Frankhouser

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Peklo ve stojanu - Erik Frankhouser  Úvodní stránka -> Trénink -> Peklo ve stojanu - Erik Frankhouser
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milda18

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:49 pm    Předmět: Peklo ve stojanu - Erik Frankhouser Odpovědět s citátem

Zdravím, našel sem na 1 stránce příklad tréninku zad Erika..Co si o něj myslíte? Může to být dobrý šok pro svaly jednou za čas?

Trénink: Do silového stojanu si připravte činku naloženou takovou hmotností, se kterou dokážete provést 12-15 opakování přítahů v předklonu (tedy poctivých přítahů v předklonu v plném rozsahu pohybu a bez cukání s činkou v téměř rovném postoji za vydatné dopomoci trapézových svalů). Jakmile máte činku připravenou, zavěste se nejprve na hrazdu a jednu minutu provádějte shyby. Pokud musíte přestat, zůstaňte chvilku zavěšeni, ale hned pokračujte dalšími shyby, dokud neuplyne předepsaná minuta. Pak máte minutu na odpočinek, po kterém budete během celé jedné minuty provádět přítahy v předklonu s připravenou činkou. Pokud vám dočasně dojdou síly, odložte činku na pár sekund, ale pak opětovně pokračujte, dokud neskončí předepsaný časový limit. Poté si dejte minutovou přestávku. Jakmile skončí (což bude opravdu hodně rychle), vezměte činku, se kterou jste prováděli přítahy v předklonu a začněte provádět mrtvé tahy. Během minuty jich udělejte maximální možný počet a odpočívejte jen v případě, pokud to bude vyloženě nutné.

Nyní máte z jedné třetiny hotovo. Dejte si pauzu 5 minut, vydýchejte se a poté se vrhněte do opakování výše uvedeného cyklu této smrtící kombinace. Tedy jedna minuta shybů na hrazdě, minuta přítahů s činkou v předklonu a minuta mrtvých tahů. Vše s minutovými pauzami během jednotlivých cviků. Následuje opět pětiminutová přestávka, poté celou kombinaci zopakujte ještě naposledy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e-pod

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Něco podobného jsme dělávali v atletice i na nohy a další partie a když se to skloubilo s mou klasickou posilkou, tak mi to docela vyhovovalo, svaly nebyly zvyklé na takový typ zátěže.. Tohle mi přijde ale docela Hardcore, hlavně ty shyby - technicky správně dělat minutu shyby a viset tam... No nevím

Naposledy upravil e-pod dne so leden 26, 2013 12:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-pod napsal:
Něco podobného jsme dělávali v atletice i na nohy a další partie a když se to skloubilo s mou klasickou posilkou, tak mi to docela vyhovovalo, svaly nebyly zvyklé na takový typ závěže.. Tohle mi přijde ale docela Hardcore, hlavně ty shyby - technicky správně dělat minutu shyby a viset tam... No nevím

to neni tak zle, to je cca 20 shybu
a mas celou minutu pauzu, to nebude tak zle, u vseho mi to vychazi na 20 opakovani, takze pekna pumpovacka
ale 5 minut mezi koleckem mi prijde zbytecne moc

Rychle na stránku:

Přejdi na: