|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: so září 01, 2012 9:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj, vůbec tomu nerozumím tak se zeptám povolanějších.
Můžu někde na netu vsadit na vítěze prezidentských voleb, aniž bych musel někam chodit a něco fyzicky potvrzovat? Prostě se zaregistrovat, vsadit, odeslat částku a v případě výhry bych si pro ní zašel, případně bych ji dostal na účet.
Nebo to tak nefunguje?
Díky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
Tak ono nic nemusíš fyzicky potvrzovat ani v normální sázkovce jestli ti jde teda o tohle. Akorát si odneseš lísteček.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Tak ono nic nemusíš fyzicky potvrzovat ani v normální sázkovce jestli ti jde teda o tohle. Akorát si odneseš lísteček. |
na Tipsport při registraci po mě chtěli, abych někam zašel a něco potvrdil, ale tak když říkáš, podívám se ještě 1x. Lísteček myslíš jako potvrzení, že jsem vsadil a s jakou částkou? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
On to spíš myslel tak, že prostě dojdeš do nějaké pobočky s tipem a tam jim dáš peníze, vyjede ti ticket a v případě výhry si ji vyzvedneš. (pokud ne, tak sorry  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Gohan napsal: | | Tak ono nic nemusíš fyzicky potvrzovat ani v normální sázkovce jestli ti jde teda o tohle. Akorát si odneseš lísteček. |
na Tipsport při registraci po mě chtěli, abych někam zašel a něco potvrdil, ale tak když říkáš, podívám se ještě 1x. Lísteček myslíš jako potvrzení, že jsem vsadil a s jakou částkou? |
Jojo teda tak to bylo, nevím jak to je teď. Prostě jsi přišel, řekl jim co chceš vsadit a jak a vyjel ti lísteček který sis odnes a v případě výhry přinesl a vyzvedl výhru.
Ale už jsem dost dlouho nevsázel, možná přešli na povinnou registraci? Netuším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Ahoj, vůbec tomu nerozumím tak se zeptám povolanějších.
Můžu někde na netu vsadit na vítěze prezidentských voleb, aniž bych musel někam chodit a něco fyzicky potvrzovat? Prostě se zaregistrovat, vsadit, odeslat částku a v případě výhry bych si pro ní zašel, případně bych ji dostal na účet.
Nebo to tak nefunguje?
Díky. |
Nefunguje.
Aby jsi mohl sázet, musíš být plnoletý. Sázkové kanceláře nemohou tvou sázku přijmout dokud jim nedokážeš že plnoletý jsi, tudíž minimálně pro první registraci si někam musíš zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 11, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
Díky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 11, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Frozz. napsal: | Ahoj, vůbec tomu nerozumím tak se zeptám povolanějších.
Nebo to tak nefunguje?
Díky. |
Nefunguje.
Aby jsi mohl sázet, musíš být plnoletý. Sázkové kanceláře nemohou tvou sázku přijmout dokud jim nedokážeš že plnoletý jsi, tudíž minimálně pro první registraci si někam musíš zajít. |
Ale ne,
sázel jsem na bwin a nechtěli nic. Jen se zaregistruješ a pokud někde v něčem zalžeš, tak nedostaneš ani floka. Při výběru chtějí scan občanky. Prachy dobíjíš kreditkou...snadné.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so leden 26, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
Já už před 1. volbou jsem si vsadil na Schwarzenberga v kurzu 7, hned po 1. kolem jsem to pojistil na Zemana v kurzu 2.7 a jsem spokojenej :). Celkově na volbách se dalo hodně slušně vydělat, a taková lahůdka že bude Franz mít víc hlasů než Sobotka v kurzu 1.4 to se jen tak nevidí :).
Jinak svou statistiku tipů si vedu na www.maxtipy.com jako tiper tom, kdyby se chtěl někdo podívat a třeba se i ke mě přidat, dobrých tiperů není nikdy dost _________________ Vše je ztraceno,ty už nedojedu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so leden 26, 2013 10:24 am Předmět: |
|
|
pekny surebet :D jinak on byl na zemana po prvnim kole kurz 2,7 ? to mi prijde dost vysoky na to ze prvni kolo vyhral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so leden 26, 2013 10:36 am Předmět: |
|
|
Na Schwarzenberga byl hned po vyhlášení prvního kola kurz 1.35 na fortuně, ale i tipsport to měl podobně. Bylo to tím, že Schwarzenberg hodně překvapil tím, že měl defakto stejně hlasů jako Zeman a předpokládalo se, že voliči ostatních kandidátů ho budou z velké části volit v kole 2. Zvedla se taková ta Karlo mánie :).
Postupně jak byly televizní debaty, Karel si naběhnul s benešovými dekrety tak kurz na Zemana klesal až se ted zastavil na 1.5.
Já tyhle kurzy sledoval ze zvědavosti každý den tak to mám docela v malíku jak se to vyvíjelo :)
Ale volby jsem tipoval spíš z legrace, i když mi vyšlo úplně všechno, teď věřím hodně volejbalu, tam nejsou remízy a někdy opravdu jsou luxusní kurzy. _________________ Vše je ztraceno,ty už nedojedu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 26, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
Já vsadil na Karla hned zezačátku 300kč při kurzu 4,7, tak uvidím jak to dopadne  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|