trenink malých svalu před velkýmy

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trenink malých svalu před velkýmy  Úvodní stránka -> Trénink -> trenink malých svalu před velkýmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
toms

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:40 am    Předmět: trenink malých svalu před velkýmy Odpovědět s citátem

Čau chtěl bych se zeptat co je pravdy na tom že když má někdo problem s malejma svalama že je má dávat před velkejma poradil mi to chlápek v našem fitku. Já kokrétně mam docela problém s bicepsy, trochu i s tricepsem a velký svaly jako zada prsa v poho nohy tak slavný nejsou. že mám třeba cvičit biceps před prsama že mi poroste víc
Palec077

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je možné, že když budeš cvičit triceps před prsama, tak budeš mít větší stimul pro triceps. To stejné biceps-záda. Osobně si ale nemyslím, že takový problém máš. Spíše než na paže se zaměř na ty nohy, které zmiňuješ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
toms

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:55 am    Předmět: ok Odpovědět s citátem

tak dobře ale paže 36 cm jsou podle mě malé hold no . Jo na nohy jsem se pořádně zameřil
Palec077

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám paže menší jak 40cm, ale kolik máš např přes hrudník ? Nebo přes to stehno ? Lýtko ? Krk ? to všechno vytváří výsledný dojem...
jirdano

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

malý partie před velkýma bych určitě netrénoval, spíš bych dal samostatnej trénink na triceps+biceps a eventuelně tam dal ještě lýtka a předloktí.. měl jsem stejný problém a tohle mi pomohlo
toms

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:28 am    Předmět: ok Odpovědět s citátem

stehno 60. hrudnik 106. krk 38. jako na výšku 167 vypadám docela v poho ale ruce mám menši jak vyšší ikdyž tak nevypadaj
Palec077

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám 167cm a myslím, že nejsi něják nesymetrický.

Sám mám:
-Stehno 63cm
-Hrudník 115cm
-Ruce 39cm
-Pas 83cm
-Krk 42cm
Bara

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvar i velikost svalu hodně ovlivňuje genetika.Já můžu řezat biceps jak chci a stejně nic moc.Zase triceps mi drží i kdybych ho necvičil.Na druhou stranu triceps dělá objem ruky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
Taky mám 167cm a myslím, že nejsi něják nesymetrický.

Sám mám:
-Stehno 63cm
-Hrudník 115cm
-Ruce 39cm
- Pas 83cm
-Krk 42cm

ty ses vyzranej
Palec077

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak su no ale snažím se s tím něco dělat..
toms

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 9:43 am    Předmět: ok Odpovědět s citátem

Mas 200 kg na drep ???
Palec077

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No sice to sem nepatří, ale jo.
toms

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2013 1:41 pm    Předmět: ok Odpovědět s citátem

tak nakonec to mám takhle pondělí prsa + záda stř nohy + ramena a pátek ruce asi se vám to nebude líbit určitě to pondělí
Aesthetics

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2013 6:53 pm    Předmět: Re: ok Odpovědět s citátem

toms napsal:
tak nakonec to mám takhle pondělí prsa + záda stř nohy + ramena a pátek ruce asi se vám to nebude líbit určitě to pondělí

Mě osobně se zdá na hovno snad vše :-D.....
Petr.S.

PříspěvekZaslal: út březen 05, 2013 11:54 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Já myslím, že pro kulturistu je základní cíl vyrovnaný rozvoj všech svalových skupin. Tak je nesmysl snažit se dohánět slabé partie na konec. Pokud mám nohy jak popelnice, neni důvod jim věnovat nejproduktivnější část tréninku. Tahle demagogie se tady razí už dlouho. Pokud mi nezáleží na výkonu, ale na postavě, musím cvičit jako kulturista. Tedy snažit se dosáhnout vyrovnaného svalového rozvoje všech partií. Dnešní móda, kdy je cvičení bicepsu stejně společensky přijatelné jako masturbace na veřejnosti je opravdu divná.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - trenink malých svalu před velkýmy Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: