Zaslal: so leden 26, 2013 11:40 am Předmět: HUDBA to je TRENINK
Ahoj Borci a Borkyně,
nevim jak u vás ,ale u mě je dobre odpracovanej trenink spojenej s kvalitní a motivující hudbou... Právě proto jsem tenhle topic založil, aby sem si poslechl Vaše pecky a doporučil mi někdo hodně motivující songy do dalšího období.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Už tu jeden takový topic je, jmenuje se "motivační hudba" nebo tak nějak, podívej se po něm.
Jinak u mě tvoří hudba cca 50% výkonu, nejradši mám Rise Against, Papa Roach, Linkin Park, pak pár songů motivačního americkýho rapu a podobné. Jinak nevydržím, když v posce hrají nějaký impuls či podobné srance .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so leden 26, 2013 11:45 am, celkově upraveno 1 krát
Už tu jeden takový topic je, jmenuje se "motivační hudba" nebo tak nějak, podívej se po něm.
Jinak u mě tvoří hudba cca 50% výkonu, nejradši mám Rise Against, Papa Roach, Linkin Park, pak pár songů motivačního americkýho rapu a podobné. Jinak nevydržím, když v posce hrají nějaký impuls či podobné srance .
v bk měli jednu dobu naladěnej Čas
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Naučil jsem se při cvičení "nevnímat" hudbu (pokud Teda nehrajou vyloženě sračky). Navíc neumím cvičit s MP3, ve fitku hudba strašně řve a tak si musím dát sluchátka na maximum, ale to mě pak akorát bolí hlava. Vím, že by to vyřešili nejspíš lepší a kvalitnější sluchátka, ale nechce se mi utrácet.
A kdybych si mohl vybrat, tak něco tvrdšího, navíc jsem si všiml, že když jsou na baru holky, tak snad hraje lepší hudba, než když tam jsou chlapi.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Začal jsem teď chodit do fitka na kolejích - davidovofitko (purkyňky) a pouští tam celkem často rap nebo co to je za styl, ze začátku jsem si říkal bože... Ale celkem jsem si na to zvykl a je to v pohodě a i celkem dobrá hudba
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Undeground hip hop, hororcore, hardcore,punk, punk rock.
Linkink Park a pod., jsem nějak nepřišel na chuť, málo úderné , ale nevadí mě.
Zato na Kabát a rap v podání Marpa a jiných rapujících fighterů mám silnou alergii.
Bohužel tito interpreti budou asi nejčastěji hraní ve fitcentrech.
Za mě: Non Phixion, Planet Asia, Sex pistols, Toy Dolls....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru