"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:

ja to nebral jako urazku. jsem student technickeho oboru a tam proste chapu cim se budu zivit a co budu delat. s vystudovanymi treba mezinarodnimi vztahy proste nevim co dotycny muze delat. proste humanitni vedy nechapu :D

Většina prací je obecných. Musíš k nim mít určité dispozice, jako jsou určitý stupeň inteligence, ochotu se učit, znalost jazyků, norem, soft skills, ..., ale zbytek tě firma může naučit relativně rychle. Když si zkusíš projet nabízené práce třeba na jobs.cz, zjistíš že většina z nich potřebuje znalosti a praxi, ale už ne konkrétní vzdělání.

Hodně lidí nepracuje v oboru který vystudovali. Odvážím si tvrdit, že většina lidí si na vejšce hlavně prodlužuje mládí ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je snad parodie na parodii
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
tyboo napsal:

ja to nebral jako urazku. jsem student technickeho oboru a tam proste chapu cim se budu zivit a co budu delat. s vystudovanymi treba mezinarodnimi vztahy proste nevim co dotycny muze delat. proste humanitni vedy nechapu :D

Většina prací je obecných. Musíš k nim mít určité dispozice, jako jsou určitý stupeň inteligence, ochotu se učit, znalost jazyků, norem, soft skills, ..., ale zbytek tě firma může naučit relativně rychle. Když si zkusíš projet nabízené práce třeba na jobs.cz, zjistíš že většina z nich potřebuje znalosti a praxi, ale už ne konkrétní vzdělání.

Hodně lidí nepracuje v oboru který vystudovali. Odvážím si tvrdit, že většina lidí si na vejšce hlavně prodlužuje mládí ...

Kde studuješ a pracuješ Mablungu? Ne že bych vždy nesouhlasil s tím co píšeš, ale zdá se mi že často hodnotíš věci pouze skrz úhel svých ne právě širokých zkušeností.
shooter

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou úleťáci ti japonci co dkážou vymyslet za hry

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

Kde studuješ a pracuješ Mablungu? Ne že bych vždy nesouhlasil s tím co píšeš, ale zdá se mi že často hodnotíš věci pouze skrz úhel svých ne právě širokých zkušeností.

Každý věci hodnotí skrz úhel svých zkušeností a znalostí. Děláš ty něco jiného?
Jinak, co se týče konkrétně této debaty, většinu času jsem pracoval v logistice či továrnách. Po vejšce ve státní správě, což mi dalo jasný náhled co se tam dělá a kam by člověk neměl nikdy v životě páchnout
Vezmu-li si třeba jednu z továren ve kterých jsem dělal (výborně vedené, velice dobře fungující), logistický team o 8 lidech tam měl jednoho vystudovaného logistika. Myslím že ze šesti technologů/kvalitářů tam měli příslušné vzdělání jen dva. Je jasné že na pozici učitelů lidé musí mít pedagogické vzdělání, k lékaři bez školy bych také nešel a právníkovi bez školy bych moc nevěřil, ale podle mé "ne moc široké zkušeností", většina kancelářských krys potřebuje výše zmíněné.
Když se rozhlédnu po svých kamarádech, většina z nich nedělá v oboru který vystudovala. To také přispívá k tomu, že mé "ne právě široké zkušenosti" mi jasné říkají co říkají.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Jirka Kalous napsal:

Každý věci hodnotí skrz úhel svých zkušeností a znalostí. Děláš ty něco jiného?
Jinak, co se týče konkrétně této debaty, většinu času jsem pracoval v logistice či továrnách. Po vejšce ve státní správě, což mi dalo jasný náhled co se tam dělá a kam by člověk neměl nikdy v životě páchnout
Vezmu-li si třeba jednu z továren ve kterých jsem dělal (výborně vedené, velice dobře fungující), logistický team o 8 lidech tam měl jednoho vystudovaného logistika. Myslím že ze šesti technologů/kvalitářů tam měli příslušné vzdělání jen dva. Je jasné že na pozici učitelů lidé musí mít pedagogické vzdělání, k lékaři bez školy bych také nešel a právníkovi bez školy bych moc nevěřil, ale podle mé "ne moc široké zkušeností", většina kancelářských krys potřebuje výše zmíněné.
Když se rozhlédnu po svých kamarádech, většina z nich nedělá v oboru který vystudovala. To také přispívá k tomu, že mé "ne právě široké zkušenosti" mi jasné říkají co říkají.

Samozřejmě, každý hodnotí věci na základě svých zkušeností, logických úvah, instinktů a předsudků. Proto mě to zajímalo u tebe, abych si dokázal upřesnit z jakých okolností vzešly ty tvoje, dle mého názoru, příliš jednostranné názory. To že jsem označil tvoje zkušenosti v této otázce za nepříliš široké neber nijak pejorativně. Sám jsem se setkal s mnohými odbornými pracovníky u kterých prostě nestačí nějaká škola. Je pravda, že jsem tím nemyslel zrovna v současné době tolik populární soukromé ekonomické školy, které opravdu nic odborného nenaučí. Ano, máš pravdu že je i řada pozic méně odborných. Například v jednom oddělení v bance se kterým jsem spolupracoval pracovali dva lidé kteří byli vystudovaní archeologové.
shooter

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
spider1029

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
http://www.facebook.com/pages/Kebab-do-ruky/411243862301083

Zase další hlupák a imbecil, o kterém se mluví. Nezaslouží si žádnou pozornost, jen tu od hlupáků.
spider1029

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

amen
jari

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam je něco vtipného?
Luster

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

(pozn.: nejsem autorem )
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster co by na to asi řekl její krů trenér
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Luster co by na to asi řekl její krů trenér

Asi,že jsou tam jedna parta a chce taky držet okurku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 249, 250, 251 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: