Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, bylo to fakt super... chvalim hlavne vyber fitka, to je opravdu top! Tesim se na report a na nekdy priste.
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní trénink i seminář
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak, díky všem a zas někdy
MOOG

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velký dík Barovi za organizaci, rád jsem po dlouhé době viděl staré známé
Bara

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Velký dík Barovi za organizaci, rád jsem po dlouhé době viděl staré známé

Není zač,práce je mým koníčkem Taky jsem zase rád viděl starý páky a zavzpomínal na staré dobré časy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrzí mě že jsem se nemohl zůčastnit. Snad bude nějaké příště a termín bude ok.
IHaveaDream

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní den s parádními lidmi. A Milan Šádek? Pohled na něho a jeho proslov obrovská motivace :)
Ilikebike díky za sparing ;)

Jen mi tam chyběl guruhonza...

P.S: Prosím vás komu patří foťák v němž je moje společné foto se Milanem Šádkem ať se ozve prosím , prosím :D ... Ke konci jsem se nějak nedohodl...

Naposledy upravil IHaveaDream dne so leden 26, 2013 10:45 pm, celkově upraveno 2 krát
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IHaveaDream napsal:
Parádní den s parádníma lidmi. A Milan Šádek? Pohled na něho a jeho proslov obrovská motivace :)
Ilikebike díky za sparing ;)

P.S: Prosím vás komu patří foťák v němž je moje společné foto se Milanem Šádkem ať se ozve prosím , prosím :D ... Ke konci jsem se nějak nedohodl...

Jari
lucy

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezva odpoledne, bezva fitko, bezva parta
Bylo super opět vidět staré známé
Diana

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za krásné odpoledne, veliký dík Bárovi za organizaci a výběr skvělého fitka. A co ještě dodat? Jsem moc ráda, že jsem viděla známé tváře. Toho si opravdu vážím.

P.S. A teď si jdu nalít ten Sauvignon
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
smetak

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za hezke odpoledne, rad jsem vsechny videl, i kdyz jsem mluvil jenom s par lidmi a priste dorazim vcas
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotky by měly být na mainwebu v úterý a video s největší pravděpodobností ve středu.

A jinak děkuji všem za účast! Bylo prima po takové době zase udělat tuhle akci. Za což patří ještě jeden dík a to Barovi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirus

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:45 am    Předmět: sraz Odpovědět s citátem

Díky za další společný sraz (trénink), bylo to opět krásný vidět po dlouhé době známé staré dobré tváře a prohodit pár slov a úsměvů. Posilovna krásná nová a ty stroje, nádhera. Díky za oraganizaci a těším se na další tréninkový sraz.
Nasser

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já děkuji za pozvání a mít možnost si s vámi zatrénovat. Příjemná akce a bylo bezva potkat osobně lidi, které jsem znal jen přes net :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělá akce, škoda že jsem byl závislej na odvozu a nemohl do resturace, abych poznal další tváře. A k Milanovi jen krátký komentář: neskutečný! Neskutečný, co ta bílá mikina dokáže.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ronnie’s Training Day #10 (Praha - Eagle Fitness) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: