|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: so leden 26, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Cau, bylo to fakt super... chvalim hlavne vyber fitka, to je opravdu top! Tesim se na report a na nekdy priste. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so leden 26, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Velký dík Barovi za organizaci, rád jsem po dlouhé době viděl staré známé |
Není zač,práce je mým koníčkem Taky jsem zase rád viděl starý páky a zavzpomínal na staré dobré časy
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so leden 26, 2013 9:33 pm Předmět: |
|
|
Mrzí mě že jsem se nemohl zůčastnit. Snad bude nějaké příště a termín bude ok. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
IHaveaDream

|
Zaslal: so leden 26, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
Parádní den s parádními lidmi. A Milan Šádek? Pohled na něho a jeho proslov obrovská motivace :)
Ilikebike díky za sparing ;)
Jen mi tam chyběl guruhonza...
P.S: Prosím vás komu patří foťák v němž je moje společné foto se Milanem Šádkem ať se ozve prosím , prosím :D ... Ke konci jsem se nějak nedohodl...
Naposledy upravil IHaveaDream dne so leden 26, 2013 10:45 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: so leden 26, 2013 9:53 pm Předmět: |
|
|
| IHaveaDream napsal: | Parádní den s parádníma lidmi. A Milan Šádek? Pohled na něho a jeho proslov obrovská motivace :)
Ilikebike díky za sparing ;)
P.S: Prosím vás komu patří foťák v němž je moje společné foto se Milanem Šádkem ať se ozve prosím , prosím :D ... Ke konci jsem se nějak nedohodl... |
Jari
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: so leden 26, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za krásné odpoledne, veliký dík Bárovi za organizaci a výběr skvělého fitka. A co ještě dodat? Jsem moc ráda, že jsem viděla známé tváře. Toho si opravdu vážím.
P.S. A teď si jdu nalít ten Sauvignon _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so leden 26, 2013 11:49 pm Předmět: |
|
|
Diky za hezke odpoledne, rad jsem vsechny videl, i kdyz jsem mluvil jenom s par lidmi a priste dorazim vcas _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
Fotky by měly být na mainwebu v úterý a video s největší pravděpodobností ve středu.
A jinak děkuji všem za účast! Bylo prima po takové době zase udělat tuhle akci. Za což patří ještě jeden dík a to Barovi...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:45 am Předmět: sraz |
|
|
Díky za další společný sraz (trénink), bylo to opět krásný vidět po dlouhé době známé staré dobré tváře a prohodit pár slov a úsměvů. Posilovna krásná nová a ty stroje, nádhera. Díky za oraganizaci a těším se na další tréninkový sraz. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:49 am Předmět: |
|
|
Já děkuji za pozvání a mít možnost si s vámi zatrénovat. Příjemná akce a bylo bezva potkat osobně lidi, které jsem znal jen přes net :) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:55 am Předmět: |
|
|
Skvělá akce, škoda že jsem byl závislej na odvozu a nemohl do resturace, abych poznal další tváře. A k Milanovi jen krátký komentář: neskutečný! Neskutečný, co ta bílá mikina dokáže. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|