Přetrénování ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přetrénování ?  Úvodní stránka -> Trénink -> Přetrénování ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mmks

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:00 pm    Předmět: Přetrénování ? Odpovědět s citátem

Před vánocema jsem jel dejme tomu něco na způsob crossfitu (potřeboval jsem fýzu). Chtěl jsem si od toho oddechnout a dát změnu, tak jsem dal opak a zkusil jsem korte. Zpočátku to samozřejmě pěkně stoupalo, ale pak jsem dal bench - 5x5x117,5. Další trénink jsem ale se 120 dal jen 3 série celé, 5. opakování u 4.s už s lehkou pomocí a v 5.s jen 4. Říkal jsem si, že prostě byl skok moc velký a že příště to bude lepší. Jenže další cvičení to bylo ještě horší a dneska odpočinutý a najezený jsem měl problém hned u první série. Ostatní cviky nejde brát jako měřítko, protože mrtvolu jsem musel kvůli zádům vyměnit za shyby a i nohy nejedu kvůli zádům úplně naplno.
Pro upřesnění neberu žádné suplementy, naopak se snažím shodit tuky a mám odzkoušené, že mě zabírá vynechat co nejvíc cukry a snažit se o co nejvíc bílkovin (od 1.1. 3kg dole). Vím, že jet objemovo/silový tréning a hubnout jde proti sobě, ale mě se ten trénink líbil kvůli jednoduchosti a tomu, že odjedu "celé" tělo. Posku střídám ještě s tréninky kickboxu, takže dnů bez pauzy moc není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak když hubneš, tak se opravdu lehko může stát, že jde síla dolů, na tom není nic divného.
mmks

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je mě jasné. Jenže mě překvapilo, jak to šlo skokově dolů. Před tím jsem jel poměrně dlouho dobu tréning bez zaměření za váhy, u toho kruháče jsem mával jen s 80kg a před tím jsem taky jezdil max tak 110 v sérii.
Taky ta váha co šla dolů byla klasika z vánoc atd. kdy jsem to nehlídal, takže žádné velké rýsování.
Ale dík za odpověď.

Rychle na stránku:

Přejdi na: