|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
když pak radíš takový nesmysly tak je jasný, že tobě to je jedno, ale kdybys nějakýmu svýmu kámošovi na začátek jeho posilování naordinoval Korte a pak by si kámoš pokurvil páteř (třeba plotýnky), určitě by ti nepoděkoval... kolik ti vůbec je, že přispíváš do každýho tématu s naprosto nesmyslnýma kecama nebo s něčím absolutně nedávajícím smysl?
doporučuju ti míň psát a víc číst
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:38 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: |
doporučuju ti míň psát a víc číst |
Neco podobneho jsem chtel TheGhostovi doporucit uz vcera, protoze tu zacal docela pekne spamovat svymi posty s hodnotou 0,0nic.
Jinak celkem klasika tady na foru, zacatecnik -> korte -> cau _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | ano vyborna rada,co by taky kdo mohl cekat na tomhle foru..korte..at si zacatecnik nebo pokrocily, peter ustinov ti doporuci korte ,pro zacatecnika,kterej cvici 4 mesice a na 90% nema osvojenou techniku zakladnich cviku je korte nejlepsi,aby ty cviky cvicil rovnou 3xtydne ...korte je takove magicke sluvko,ktere zde vyresi vsechno ohledne treninku |
toho jsme dalek, ja dal jenom souhlas
osobne myslim, ze by mu drepovani 3x tydne a mrtvola 2x ublizit nemela!
ale treba ne ze 70% , ale treba jenom s 50 a jet to po desitkach
takze 3x tydne 5x 10 drepu s 50% maxima
u benche proc ne, u mrtvoly je to spekulativni - tam bych to mozna otocil na 10x5 s 50%
vice opakovani podpori... Neurosvalová (ou) koordinace (i), tedy schopnost korektně provádět určitý pohyb (cvik) v určité dráze při co největším náboru motorických jednotek, je základní princip tréninku. Začátečník učící se nový cvik potřebuje daný konkrétní pohyb dlouhodobě a často opakovat, aby si zafixoval správnou polohu těla i návaznost aktivace jednotlivých svalů. ... ( zdroj: http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dedMaus
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
Tak konečně můžu přispívat. Požádal jsem, aby Doorne postnul toto za mě, protože jsem musel prvně počkat den kvůli spam ochrany.
Mě se taky zdá, že na korte je zatím brzo.
Každopádně všem děkuji za příspěvky, ale zatím nikdo neporadil nějaký vhodný trénink, až na Einarr. Jeho příspěvek však byl přepsán kvůli tomu, že postnul odkazy z jiné stránky. Naštěstí jsem si ho stihl uložit.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: ne leden 27, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | když pak radíš takový nesmysly tak je jasný, že tobě to je jedno, ale kdybys nějakýmu svýmu kámošovi na začátek jeho posilování naordinoval Korte a pak by si kámoš pokurvil páteř (třeba plotýnky), určitě by ti nepoděkoval... kolik ti vůbec je, že přispíváš do každýho tématu s naprosto nesmyslnýma kecama nebo s něčím absolutně nedávajícím smysl?
doporučuju ti míň psát a víc číst |
Tvůj nick mluví za vše , jsi pomotaný , tak se se mnou nebav ... čau :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne leden 27, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
osobne myslim, ze by mu drepovani 3x tydne a mrtvola 2x ublizit nemela!
ale treba ne ze 70% , ale treba jenom s 50 a jet to po desitkach
takze 3x tydne 5x 10 drepu s 50% maxima
u benche proc ne, u mrtvoly je to spekulativni - tam bych to mozna otocil na 10x5 s 50%
vice opakovani podpori... Neurosvalová (ou) koordinace (i), tedy schopnost korektně provádět určitý pohyb (cvik) v určité dráze při co největším náboru motorických jednotek, je základní princip tréninku. Začátečník učící se nový cvik potřebuje daný konkrétní pohyb dlouhodobě a často opakovat, aby si zafixoval správnou polohu těla i návaznost aktivace jednotlivých svalů. ... ( zdroj: http://kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html ) |
jasně, ale doporučuješ Korte - to není 5x10 s 50% maxka že ano takže se vyjadřuj přesně :D
jinak s tím systémem co píšeš bych souhlasil, ale zatím to nemám v praxi dostatečně ověřený (zatím jen na 1 pokusným králíkovi )
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po leden 28, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
Tak co poradíte? :D Taky by mě zajímalo co mám jet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | Korte |
Si ko*ot :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:20 pm Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Si ko*ot :D |
tak si říkej svým kamarádům, ale ne cizím lidem. asi tě to nikdo neučil ale není to slušný
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | TheGhost napsal: | | Si ko*ot :D |
tak si říkej svým kamarádům, ale ne cizím lidem. asi tě to nikdo neučil ale není to slušný |
Tobě to říkat budu , ale učil , na takové lidi jak si ty to je je ještě slušné a nespamuj ..dík:)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 28, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
moc se ti omlouvám, že jsem urazil tvé hluboké znalosti ohledně tréninků. ostatním tréninky doporučuješ, ale sám si nejsi schopný nic vybrat. a když požádáš o radu, jaký trénink si vybrat teď, tak ani nenapíšeš co jsi cvičil doteď, kolikrát týdně máš možnost cvičit a v čem se chceš vlastně zlepšit (síla, objem, zkvalitňování), případně na jakých slabinách bys chtěl zapracovat (a věnovat jim v tréninku větší pozornost než ostatním)
pokud stále cítíš potřebu mi nadávat, můžeš tak učinit do mé soukromé pošty (kterou od tebe s chutí smažu)
a musím tě požádat - přestaň radit o něčem, o čem nemáš ani páru a svinit fórum nadávkami a nicneříkajícími příspěvky typu ":D" nebo ".."
|
|
| nahoru |
|
 |
Midnight
|
Zaslal: po leden 28, 2013 8:59 pm Předmět: |
|
|
Já bych být tebou jel prostě ten první trénink od cizopasníka. Pokud tě tam něco nebaví, můžeš to i nějak rozumě za něco vyměnit. Každopádně ti za sebe doporučuji fullbody. _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: po leden 28, 2013 10:02 pm Předmět: |
|
|
Tak cvičím rok a půl , chtěl bych jet furt objem , cvičit bych chtěl max 5x týdně , spíš 4x a fullbody trénink by byl ideální . Teďka dojíždím těžko-lehký split , dřív jsem jel beara
|
|
| nahoru |
|
 |
Doorn
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|