Kardio na lačno

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kardio na lačno  Úvodní stránka -> Trénink -> Kardio na lačno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ibanus

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:32 pm    Předmět: Kardio na lačno Odpovědět s citátem

Zdravím,

mám dotaz. Je to všude hodně řešené, ale chci se zeptat i zde.

Dejme tomu, že jsem silově založený (žádný maratonec) a nechci přicházet o pracně vydřené svaly ranním běháním. Hledal jsem jiné řešení pro spalování tuků během sacharidových vln a i zde na fóru jsem něco obdobného našel v nějakém logu.

Procházka na lačno - dejme tomu, že si na spaní dávám do tvaroh do mléka a pro ochucení trochu toho proteinu a udělám mix. Ráno vstanu a půjdu se na 30 až 60 minut procházet středním až svižnějším tempem. Hodí se pro ochranu svalů brát BCAA třeba těch 5g před?

Případně nějaké lepší rady, jak na kardio?

Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak samozrejme suplementace BCAA pred a po prochazce je povinnosti, jeste bych doplnil o nejaky NO/stimulant at ma ta prochazka poradny grady
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted se tomu smeju, ale pomatuji si doby, ze jsem po ceste do skoly (cca neco malo pres 1km pomalou chuzi) daval gainer nebo glukopur, abych si doplnit energii, kterou jsem po ceste splalil a kterou by si telo mohlo brat ze svalu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 7:59 pm    Předmět: Re: Kardio na lačno Odpovědět s citátem

Ahoj, takovou chůzí o žádné pracně vydřené svaly nepřijdeš.
frode

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tak samozrejme suplementace BCAA pred a po prochazce je povinnosti, jeste bych doplnil o nejaky NO/stimulant at ma ta prochazka poradny grady

Diky
Ibanus

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 8:44 pm    Předmět: Re: Kardio na lačno Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

To je dobře . NO žádný nemám, poněvadž jsem student a počítám si peníze na maso a nějaký ten základ v doplňcích. Ale karnitin patrně dávat budu. Dnes jsem něco sehnal v lékárně, tak toho využiji. ´

Zítra ráno začnu
Alchymista

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 8:54 pm    Předmět: Re: Kardio na lačno Odpovědět s citátem

Ibanus napsal:
Frozz. napsal:

To je dobře . NO žádný nemám, poněvadž jsem student a počítám si peníze na maso a nějaký ten základ v doplňcích. Ale karnitin patrně dávat budu. Dnes jsem něco sehnal v lékárně, tak toho využiji. ´

Zítra ráno začnu

nevím, jestli těch pěnez jako student nemáš na rozdávání, jestli je ten karnitin zrovna správná investice:-/
Ibanus

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 9:02 pm    Předmět: Re: Kardio na lačno Odpovědět s citátem

Alchymista napsal:
Ibanus napsal:
Frozz. napsal:

Zítra ráno začnu

nevím, jestli těch pěnez jako student nemáš na rozdávání, jestli je ten karnitin zrovna správná investice:-/

No je pravda, že jsem jeho koupi neplanoval, ale prodavali to za 67Kč, tak jsem si to vzal, je tam 30 tablet a jedna má 340mg čistého karnitinu. Jako na internetu bych nekoupil támhle balení za 3OOKč, protože se to moc nevyplatí. Asi jsem si za těch 67Kč mohl koupit něco jiného, ale stalo se.
Ibanus

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ráno jsem vstal, řekl jsem si, že nejsem stařec, tak jsem si dal něco přes 5g BCAA, jednu tabletu toho karnitinu, zapil vodou a šel se na půl hodiny zlehka proběhnout centrem Pardubic.

Prostě mi to nedalo, když pršelo, abych se pořádně nezpotil v té mikině.

No a po sprše snídaně.

Na snídani 6 bílků s 3 malými žloutky s trochou Ramy a 3 racio rýžové chlebíčky + malé rajče.

Rychle na stránku:

Přejdi na: