bolest lokte

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bolest lokte  Úvodní stránka -> Trénink -> bolest lokte
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 9:59 am    Předmět: bolest lokte Odpovědět s citátem

čau borci,

potřebuju poradit s loktem na pravé ruce, bolí mě docela nezvyklím způsobem. Při tréninku je to úplně v pohodě ale jakmile se snažím ruku i bez zátěže propnout zabolí mě v lokti. nejhorší je když si loket podepřu a ruku se snažím propnout. co to je? bolí mě to už asi 3 měsíce. dal jsem si měsíc oddech a necvičil jsem. Vůbec se to ale nezlepšilo. říkla jsem si že kdyby to bylo způsobeno fitkem bolelo by mě to při tréninku ale to se neděje.

ps: přítelkyni mám takže né aby jste mi psali kraviny typu že je to ančou dlančou

díky za každej tip
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To zni jako tenisovy loket. Ten muzes mit klidne i od krcni patere (*kolega ted ze stejneho duvodu chodi uz tyden s krunyrem), nicmene alou k doktorovi...

PS: Jak to mas s tou Ancou vlastne doopravdy? :)
ntz

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud te 3 mesice boli loket, tak si prosim dojdi k doktorovi .. tady se a) online nevysetruje a za b) bez vestecke koule uz vubec ne ..

zdravim, ntz
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem se teda na příští tejden objednal k ortopedovi jsem myslel jestli to třeba někdo nezažil taky
ntz

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX napsal:
sem se teda na příští tejden objednal k ortopedovi jsem myslel jestli to třeba někdo nezažil taky

:D to je logika .. fantasticka !!
frode

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SupermanXXX: Nejpravdepodobneji to bude namozeny upon (budto tenisovy nebo golfovy loket). Boli te to zespodu neho shora? Kazdopadne ortoped je v pohode. Pichne ti do toho protizanetlivy roztok a do par dni budes ok. Do budoucna se ale zamysli, co jsi delal pred tim, nez to zacalo? Jestli jjsi treba nezaradil do treninku nejaky novy pohyb a moc to neturoval. Kolikrat si pak da clovek bacha a priste najizdi na novinky pomalu.

ntz: Pokud ho to boli i po mesicnim volnu, tak nechapu, proc vidis v navsteve doktora problem.
peix

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:00 pm    Předmět: jaja Odpovědět s citátem

Měl jsem to samé, zkusil jsem u cviků nezamykat loket - např.: u benche nejdu až do propnutých rukou - ani se to při správné technice nemá a problémy odezněly. Good luck
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj loket me boli zespodu. lokty se snazim uplne nepropinat vzdycky. ten upon zni logicky. dam vedet pristi tyden jak jsem dopadl, kazdopadne dneska jdu do fitka :)
e-pod

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vlastní zkušenosti je to na 90% Oštěpařský loket (Já to měl ale spíš způsobené oštěpem no..)

Termín oštěpařský (golfový) loket označuje ulnární epikondylitidu, což je postižení úponů svalů na malíkové straně lokte. Příčinou onemocnění je inadekvátní přetěžování lokte typické pro baseballisty, golfisty a atlety provádějící různé druhy hodů. Oštěpařský loket je poranění flexoru zápěstí a často jaké vzniká při zdvihání předmětů směrem zespoda s pokrčenou paží.

Zdroj: http://www.lekari-online.cz/ortopedie/nemoci/osteparsky-loket
SupermanXXX

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau borci, takže dneska jsem byl u ortopeda a výsledek je něco jako namožené úpony a nedostatek protahování mám napsaný rehabilitace a musim začít se strečingem
e-pod

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevadí, nevzdávej to, přeji rychlé uzdravení
Keep working out!
matezz06

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 12:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, mám podobný problém s pravým loktem, cítím bolest, když dělám skullcrushers s EZ tyčí, ta bolest přichází, když mám loket ohnutej kolem těch 90 stupňů (tedy čínka těsně nad čelem) nechce se mi hned skákat k doktorovi, myslíte, že by to mohlo být něco typu tenisovýho lokte např.?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matezz06 napsal:
zdravím, mám podobný problém s pravým loktem, cítím bolest, když dělám skullcrushers s EZ tyčí, ta bolest přichází, když mám loket ohnutej kolem těch 90 stupňů (tedy čínka těsně nad čelem) nechce se mi hned skákat k doktorovi, myslíte, že by to mohlo být něco typu tenisovýho lokte např.?

Tenisovej loket vypadá jinak,tohle vypadá na vazy. Mam stímhle taky problémy a moje rada zní na čas vyřadit cviky při kterých tě to bolí a po nějaké době je zkusit zase zařadit do treninku.
e-pod

PříspěvekZaslal: út leden 29, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matezz06 napsal:

Taky jde o to, jestli tam náhodou nemáš až moc naloženo, jestli ne, vyřadit, minimálně 3 týdny počkat..
matezz06

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok dám tomu čas, hodim místo toho na triceps bradla

Rychle na stránku:

Přejdi na: