|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
J3nd4
|
Zaslal: čt leden 31, 2013 11:09 pm Předmět: Postava s P90X |
|
|
Dobrý den
Měl bych pár dotazů ohledně tohoto cvičebního programu.
Je mi 21 let a měřím 175 cm a vážím 88 kg. Byl jsem na měření tělesného tuku a číslo vyskočilo na 26,7%. Přez břicho mám 98 cm a nejsem na to 2x pyšnej  . Před 4 lety jsem přestal dělat thai box a váha šla pomalu nahoru. Ruce mi docela zůstali, ale jsem prostě takovej celkově oplácanej. K P90X jsem si sehnal cvičební plán. Co se týče jídelníčku tak jsem vyřadil fastfoody, sladkosti, coca colu a knedlíky. Jím 4x-5x denně do polosyta. V práci mi kolega, co posiluje už delší dobu, poradil jediný supplement na začátek BCAA. Poslechl jsem a koupil BCAA amino Cybergenix. Můj cíl je shodit nepěknýho milana a celkově svojí figuru vytvarovat a proto se ptám jestli je vhodné používat BCAA s tímto cvičebník programem.
Všem předem děkuji za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 8:16 am Předmět: |
|
|
BCAA jsou na ochranu svalove hmoty, nejvice se pouzivaji pri redukcni diete. Mozna by to chtelo sacharido-proteinak, aspon po treninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá únor 01, 2013 10:02 am Předmět: Re: Postava s P90X |
|
|
| J3nd4 napsal: | | Můj cíl je shodit nepěknýho milana a celkově svojí figuru vytvarovat a proto se ptám jestli je vhodné používat BCAA s tímto cvičebním programem. |
Perfect health diet + kettlebell.
Ale bécéáčkama nic zásadního nezkazíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
J3nd4
|
Zaslal: st únor 13, 2013 3:52 am Předmět: |
|
|
Dík klukům za rady BCAA jím před a po treningu a druhej den je to znát tím, že aspoň něco udržím v rukách a nebrečim bolestí  cvičím pravidelně každý den a za 18 dní jsem shodil 2,6 kg  Jen bych se chtěl zeptat na jednu věc: Když jsem zezačátku cvičil břicho, tak druhej den bylo peklo už jen to vstát z postele a po posledních dvou treningách jsem druhej den necítil skoro vůbec nic. Hloupej dotaz, ale je možný že už si na to břicho nějakým způsobem zvyklo ? btw je to ještě učiné jako na začátku, nebo mám pozměnit cviky na břicho ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 13, 2013 7:46 am Předmět: Re: Postava s P90X |
|
|
| J3nd4 napsal: | Dobrý den
Měl bych pár dotazů ohledně tohoto cvičebního programu.
Je mi 21 let a měřím 175 cm a vážím 88 kg. Byl jsem na měření tělesného tuku a číslo vyskočilo na 26,7%. Přez břicho mám 98 cm a nejsem na to 2x pyšnej . Před 4 lety jsem přestal dělat thai box a váha šla pomalu nahoru. Ruce mi docela zůstali, ale jsem prostě takovej celkově oplácanej. K P90X jsem si sehnal cvičební plán. Co se týče jídelníčku tak jsem vyřadil fastfoody, sladkosti, coca colu a knedlíky. Jím 4x-5x denně do polosyta. V práci mi kolega, co posiluje už delší dobu, poradil jediný supplement na začátek BCAA. Poslechl jsem a koupil BCAA amino Cybergenix. Můj cíl je shodit nepěknýho milana a celkově svojí figuru vytvarovat a proto se ptám jestli je vhodné používat BCAA s tímto cvičebník programem.
Všem předem děkuji za odpovědi. |
Kdybys dal ty prachy za BCAA mě, udělal bys dobrý skutek a měl bys z toho dobrý pocit. Vzhledem k tomu že jsi si BCAA koupil, máš sice dobrý pocit, ale místo hodného, milého člověka jsi podpořil obří firmu. V obou případech ti objektivně BCAA nic, krom dobrého pocitu, nepřinese.
Co se břicha týče, cvičíš ho blbě. Hodně lidí ho cvičí blbě. Když si najdeš dobrého trenéra, naučí tě procvičovat břicho tak že své věty o zvyknutí a účinnosti sežereš i s monitorem . Moje rada je, abys kontaktoval nějako místní posilovnu a dal si pár lekcí s trenérem. Ale předem říkám že vím o P90X houby, takže si mojí radu nejdříve nech projít lebkou, neboť nevím nakolik tě on při těch cvicích může odkontrolovat a radit ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so únor 16, 2013 10:04 pm Předmět: |
|
|
P90X jsem zkoušel a už nikdy víc.příjde mi že je to spíš na fyzičku a zhubnutí než na objem.
ale ty chceš zhubnout...v eshopu na ronnie máš stimulanty (kofein třeba) a ten taky pomáhá při spalování tuků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal Orel
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:45 pm Předmět: |
|
|
Já se teď na P90X chystám,takže sleduju a čtu co se dá a našel jsem spoustu lidí (i s fotkama) kteří u P90X nabrali.Mám to taky v plánu..teď tady zrovna řeším jídelníček ....
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 21, 2013 11:14 pm Předmět: |
|
|
No objem nebo hubnuti ... je to jen trenink a 70% zhruba je strava. Vetsina lidi si dala do vypoctu cisla, aby zhubla. Oni slibuji nebo rikajim ze idealni je cca 0,5kg/tyden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: pá březen 22, 2013 8:37 pm Předmět: |
|
|
Napíšu ti trochu matiky.
shodil jsi 2,6 kg, dejme tomu že při troše dobré vůle to bylo 2 kila tuku. to je 18 000 kcal. píšeš za 18 dní, to znamená 1000 kcal na den. Nevíme kolik toho za den sníš, ale nejspíš jsi se snažil trochu snížit příjem, takže můžeš být na nějakých 2500 kcal (odhaduji, že 5* denně do polosyta to nedá ani tuto hodnotu) ? když od toho průměrně odečtem 1000 kcal, jsi pod úrovní bazálního metabolismu, takže docílíš zpomalení metabolismu a následného jojo efektu.
Ohledně BCAA: jsou to jediné aminokyseliny které se okamžitě vstřebají a zapracují do svalové buňky. Pokud nemáš po tréninku nějaký cukr, při redukci jsou užitečné. Ale určitě se bez nich obejdeš ;)
Souhlasím s tím, že nejlepší je najít pořádnýho trenéra, který tě naučí i pořádně cvičit a ohledně břicha.. Výjimečně vidím někoho posilovat břicho dobře. Většinou to tahají místo břichem - nohama, zádama, kmitají a břicho se ani trochu nehne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|