_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Budu trénovat ten pohyb a nejdéle v úterý hodím další video. Budu se snažit poučit z vašich rad a další týden bych už MT zařadil do tréninku ;-) Děkuju vám
Nevím, zda není chyba u mně, ale deadlift video nechodí.
U dřepu mám dojem, že kulatíš bederní páteř, že Ti kolena trochu padaj dovnitř a že zvedáš prdel dřív než zbytek. Ale z toho videa poznám půl kulovýho, chtělo by to na vidět na vlastní voko. Použij sílu po cestě dolů (aktivně se stáhni do dřepu pomocí kyčelních flexorů) a když jdeš nahoru, snaž se chodidly odtlačit podlahu od sebe, místo toho, aby ses zvedal. Co se kolen týče (a obecně ostatních problémů), dva tři týdny goblet dřepů s jednoručkou nebo kettlebellem kolem 20 kg by to měly spravit, za předpokladu, že nemáš nějaký problém na úrovni primárního pohybu.
děs běs !
Nejdřív ti vystřelí prdel, a pak to dotahujes s kulatou bederní částí zad.
prostě všechno špatně. Jesli to takhle jedeš celý korte, tak si koleduješ o problémy se zády.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Tak tohle je cokoli, jen ne mrtvola. To není na vychytání drobných chyb pomocí diskusního fóra, to je na kvalitního kouče, který Tě to od základů naučí.
Činka moc vpředu, kolena moc vpředu, pozitivní fáze cviku prostě úplně špatně, destabilizované jádro...
Jo a mimochodem, mix grip vůbec nepotřebuješ, dokud nebudeš zvedat fakt tonáž.
Aha no tk to sem jak jinak než zklamán,já myslel že by ty záda měli bejt co nejvíc rovný a né že maj bejt prohnutý (styl hyperlordóza), dřív jsem to jel s prohnutýma zádama a pak jsem se dočetl že maj bejt co nejvíce rovné a tím asi kulatím tu bederní oblast. Navíc by měli bejt prvně nohy a pak zvedání váhy zády a já na to kladu asi moc velkej důraz bo nwm. Věřím že tomu rozumíte víc a budu se snažit s tím něco dělat. díky
Nic horsiho jsem zatim nevidel :-D:-D myslim mrtvolu
Smát se umí každý blbec, poradit je těžší. Co post, to perla, měl by ses trochu klidnit, už ti to tu řeklo více uživatelů.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru