Cvičení bicepsu

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cvičení bicepsu  Úvodní stránka -> Trénink -> Cvičení bicepsu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Remed

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 6:38 pm    Předmět: Cvičení bicepsu Odpovědět s citátem

Zdravím,
vždy, když cvičím biceps, tak ho citím až opravdu na konci serie a to už nedokážu dát další opakování, protože mě předloktí už strašně bolí, palí....Snažím se tento problém řešit. Zkoušel jsem různé úchopy... Ale vždy mě bolí předloktí, nejvíce na místě těsné pod bicepsem jakoby z druhé strany lokte. Neměl jste někdo podobnej problém ? Btw: měřím 188, takže ruce mám docela dlouhé a slychávám často, že trénink dlouhých rukou je něco jiného, než kdybych měl 170... 20let, 95kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus vyměnit velkou činku či EZ za jednoručky a cvič se supinací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Remed

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj trénink bicepsů zahrnuje z 70% jednoručky. Takže tam bych problém neviděl, jen mi řekni, prosím, co je to ta supinace ?
Tracey

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Remed napsal:
Můj trénink bicepsů zahrnuje z 70% jednoručky. Takže tam bych problém neviděl, jen mi řekni, prosím, co je to ta supinace ?

Vnější rotace, z visící paže ohneš v lokti tak, abys koukal na dlaň.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Supinácia v spojení s cheatingom ti poriadne nakopne silu rúk, aspoň u mňa to tak bolo. Objemovo nič moc, ale nebol problém si pohadzovať aj s 30-tkami. Technika samozrejme poriadne prasená, ale aj tak to bol pre mňa až neuveriteľný skok. Odporúčam
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja kdysi zacinak bicaky shyby podhmatem a pak EZ na Scttove lavici. Jezdil jsem skoro se 60kg v superserii... to byly casy
Pájín4

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ja mam jiny problem kdyz jedu biceps strasne me boli po dokonceni serie pod zapestim
Remed

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak se supinací cvičím s jednoručkama často, ale stejně... zabírá mi furt to předloktí...
Mablung

PříspěvekZaslal: so únor 02, 2013 10:34 pm    Předmět: Re: Cvičení bicepsu Odpovědět s citátem

Remed napsal:
Zdravím,
vždy, když cvičím biceps, tak ho citím až opravdu na konci serie a to už nedokážu dát další opakování, protože mě předloktí už strašně bolí, palí....Snažím se tento problém řešit. Zkoušel jsem různé úchopy... Ale vždy mě bolí předloktí, nejvíce na místě těsné pod bicepsem jakoby z druhé strany lokte. Neměl jste někdo podobnej problém ? Btw: měřím 188, takže ruce mám docela dlouhé a slychávám často, že trénink dlouhých rukou je něco jiného, než kdybych měl 170... 20let, 95kg

Kolik zvedáš, kolik opakování a sérií?
Co cvičíš předtím?
Když jedeš se suspinací (to je debilní slovo), vytáčíš malíčky nahoru?
Nedržíš moc křečovitě činku?
Bolí tě předloktí i na skotově lavici?
Bolí tě svaly, šlachy a nebo klouby?
kaplii

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sniž váhy..já si vezmu klasickou rovnou velkou činku a na ní si hodím na stranu 3-5 kg a pořádně procítěně a pomalý pohyb. O dost lepší pocit, než mávat s 60 kg :)
Remed

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 11:56 am    Předmět: Re: Cvičení bicepsu Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Remed napsal:
Zdravím,

Kolik zvedáš, kolik opakování a sérií?
Co cvičíš předtím?
Když jedeš se suspinací (to je debilní slovo), vytáčíš malíčky nahoru?
Nedržíš moc křečovitě činku?
Bolí tě předloktí i na skotově lavici?
Bolí tě svaly, šlachy a nebo klouby?

Střídám rovnou olympijskou činku s EZ, cca 30-40kg- 8-12 opak,serií cca 4, 2-3 cviky. Dám velkou činku, pak jdu na jednoruč. Předtím jedu většinou záda. Se supinací začínám s polohou zápěstí směr dlaň k tělu a ve vrcholové fázi mám ruku uplně vytočenou palce směrem od těla. Křečovitě činku ... no nevim, snažím se jí držet hodně silou no. Zkusím povolit, uvidím. Ano i na scottově lavici mě to bolí v předloktí, proto jí ani necvičím. Když si představíš, kde končí předloktí a začíná biceps. Tak přesně v tom místě trochu níž směrem k předloktí. Tam mě to bolí, tento sval. Šlachy ani klouby mě nebolí
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je bolesť a bolesť. Mňa pri klasickom zdvihu vč zvykli bolieť, či skôr neúmerne preťažovať predlaktia a zápästia. Bicák vládal, no zbytok nezvládal stále narastajúce množstvo kyseliny mliečnej. Pomohlo necvičiť biceps podhmatom okrem varianty o koleno, tam to bolo OK.
Remed

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Je bolesť a bolesť. Mňa pri klasickom zdvihu vč zvykli bolieť, či skôr neúmerne preťažovať predlaktia a zápästia. Bicák vládal, no zbytok nezvládal stále narastajúce množstvo kyseliny mliečnej. Pomohlo necvičiť biceps podhmatom okrem varianty o koleno, tam to bolo OK.

A co si cvičil ? Vč EZ nadhmatem a dál ? Co jednoručky, jsi jel jak ?
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na koniec FB tréningu som si dal 1-2 sety na biceps, zvyčajne jednoručky so supináciou alebo o koleno, všetko s aspoň malým cheatingom. Zvykol som ísť 10+reps, výnimočne 7-8. EZ kladivovým úchopom som cvičil len zriedka.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung, v cem je problem, kdyz se svira cinka silou?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cvičení bicepsu Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: