Django, na to jak byl dlouhy, tak mi prisel kratky, protoze se tam nic moc nedelo a to mam tento typ filmu rad, zatim nejslabsi Tarantinuv film u me : (
Za to jsem si nesmirne uzil http://www.csfd.cz/film/297994-gangster-squad-lovci-mafie/ Jednoduchy pribeh, prestrelky, drsni nesmrtelni hrdinove, Sean Penn me na*rany uz od pohledu
Django, na to jak byl dlouhy, tak mi prisel kratky, protoze se tam nic moc nedelo a to mam tento typ filmu rad, zatim nejslabsi Tarantinuv film u me : (
Za to jsem si nesmirne uzil http://www.csfd.cz/film/297994-gangster-squad-lovci-mafie/ Jednoduchy pribeh, prestrelky, drsni nesmrtelni hrdinove, Sean Penn me na*rany uz od pohledu
Jasne, ale je to natocene na dnesni pomery, takze efekty, masky a hlavne uveritelnost prostredi je skvela. Me osobne se Neuplatni a ani Kmotr nelibil jako ty nove gangsterky, ty starsi a propracovanejsi jsou na me moc slozite
Na to, ze to neni typ filmu ktery mam rad, to docela uslo.
Prostredni cast zbytecne natazena.
V tomto filmu bylo pro mě několik velmi silných momentů. Těžko to nějaký nový film překoná. Nesrovnával bych to s ničím, co doposud bylo natočeno. V nějaké kategorii to zařazené bude, ale nelze jej plně začlenit. Pro mě nejlepší film tohoto roku, ikdyž vím, že je teprve únor.
Souhlasím, ač moc si nelibuji v delších filmech, tak tohle uteklo jako voda, ani chvilku jsem se nenudil.
Judson: sehnal si ty gangster squad? Jsem si stáhl nějakej HDrip, byly tam činské titulky a ještě se mi to navíc sekalo.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Souhlasím, ač moc si nelibuji v delších filmech, tak tohle uteklo jako voda, ani chvilku jsem se nenudil.
Judson: sehnal si ty gangster squad? Jsem si stáhl nějakej HDrip, byly tam činské titulky a ještě se mi to navíc sekalo. *a20*
Judson: sehnal si ty gangster squad? Jsem si stáhl nějakej HDrip, byly tam činské titulky a ještě se mi to navíc sekalo.
panebože v kině!!! tady všichni jen kradou? :)
Jo. )
No jo, ja zkoukl to s tema cinskyma titulkama, nejaky rip + titulky z ulozto na tucne a velke aby to prebily ) Nesekalo se me to.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru