coder fullbody

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - coder fullbody  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> coder fullbody
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
coder

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2013 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trosku mi spadla BW na 77kg pravdepodobne odesla voda po vysazeni kreatinu ale sila jde zatim porad nahoru tak doufam ze se pohne i vaha do konce brezna bych chtel mit kolem 83-85 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coder

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 26.1
spatny trenink nebyla sila energie nic,chtel sem se na to vysrat ale nakonec sem to nejak odjel

ZADA (lehce)

shyby
4x8xBW

pritahy v predklonu
2x10,10x65kg
2x8,7x75kg
1x4x85kg

ZADA+RAMENA

power clean+push press (spis necisty military)
5+1x65kg
4+2x65kg
3+3x65kg
2+4x65kg
1+5x65kg

RAMENA (tezce)

military press
2x10,8x43kg
2x5x53kg

pritahy VC k brade
4x10,10,8,8x33kg

ramena mam strasne slaba

BRICHO

predkopy ve visu
4xmax

svicka
4xmax

LYTKA

vypony s VC
8x10x73kg
coder

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim kde se optat ale posledni dny se mi dejou zajimave veci uz asi 5x krat se mi stalo ze jsem z nicehonic ztratil rovnovyhu ...napr ve sprse zavru oci myju si hlavu otevru oci a zjistuju ze padam nebo napr myju nadobi trosku naklonim hlavu na stranu a po chvili zase zjistim ze padam ,sedim u pc naklonim se nad jidlem a zacne se semnou motat cely svet netusi nekdo co by to mohlo byt? trochu se bojim jit cvicit
coder

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondeli 28.1
tak moje obavy se bohuzel naplnily...prvni cvik (celni drepy) jsem odjel bez problemu pak jsem si nalozil na zadni drepy a hned pri prvnim drepu kdyz jsem tlacil nahoru se mi zamotalo v bedne a ja zacal padat do predu nastesti sem se stihl vzpamatovat a chytl sem se stojanu kamos mi pak pomohl cinku odlozit v treninku sem pokracoval ale uz jen s bezpecnyma vahama vse bylo ok az do doby kdy jsem si lehl na rovny benc pre dkazdou serii sem musel 30 sekund pockat nez se mi prestane tocit svet ale i tak sem chtel pokracovat posledni kapka byla kdyz sem si chtel nalozit na EZ jak sem se predklonil letel jsem na drzku tak sem se na to vysral a sel jsem domu

NOHY

celni drep
4x8x65kg

drep
4x8x65kg

PRSA

tlaky s JC inline
4x10x27,5kg

bench
4x10x65kg

uvidim jak to bude pokracovat zitra mam jet relativne bezpecne zada a ramena pokud to pujde tak ruce odcvicim ve stredu
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S timhle bych se celkem bal cvicit. Zajdi si k doktorovi alespon na tlak.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To zni hodne desive, s tim bych necvicil a zdrhal k doktorovi, tohle nevypada na zadnou drobnost co by presla jen tak sama od sebe...
coder

PříspěvekZaslal: po leden 28, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatim nepanikarim protoze neco podobneho se mi obcas stava vetsinou rano po probuzeni ale vzdycky to behem chvile preslo i kdyz ty ztraty rovnovahy to je docela novinka .....problem u me je ze zvenku vypadam jako normalni clovek sveho veku ale zevnitr sem spis jako duchodce takze pricin muze byt hodne obcas trpim nespavosti hlavne kdyz mam ranni smenu kterou momentalne mam a je pravda ze minulou noc sem temer nespal dalsi moznost je nizky tlak ktery mam uz od narozeni a kvuli tomu dost pocituju ryhcle zmeny pocasi coz se momentalne taky deje dalsi moznost je ze je to od patere cca tyden me boli za krkem ....no uvidim pokud budu zitra behem dne v pohode tak skusim jit cvicit mam v planu celkem bezpecne zada a ramena vynecham tlaky a maximalne se mi muze stat ze padnu na hubu pokud to bude zitra pokracovat tak k tomu doktorovi zajdu drepy a tlaky vynecham do doby az budu 100% ok
coder

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

streda 30.1

boxing 20 min

prekvapive nam od zitrka zacinaji treninky (fotbal) takze asi budu muset vymenit split za fullbody a doufat ze se mi bude darit udrzovat to c jsem za posledni necele 3 mesice nabral
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st leden 30, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, ale ztratu rovnovahy mam obcas taky, ale jen kdyz si rychle stoupnu po delsim sezeni nebo po ranu kdyz vstanu...obcas je to jak mit v krvi 3.8 ....
coder

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Nevim, ale ztratu rovnovahy mam obcas taky, ale jen kdyz si rychle stoupnu po delsim sezeni nebo po ranu kdyz vstanu...obcas je to jak mit v krvi 3.8 ....
tak to je normalni vec u me to bylo tak ze jsem nemel pocit ze padam ale ze se svet otocil proste ze padam sem zjistil az kdyz sem letel hubou k zemi ale uz to je v pohode a 2 dny nic tak to snad byla jen naka chvilkova slabost
coder

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jelikoz mi zacaly fotbalove treninky tak musim zmenit treninkovy plan a to na 3x tydne fullbody

trenink 1

drep
bench s JC
shyby+pritahy v preklonu
military press
triceps+biceps
bricho

trenink 2

mrtvy tah
celni drep
bench incline
upazovani+predpazovani
triceps+biceps
bricho

trenink 3

bench
drepy s vyskokem se zatezi
power clean+push press
upazovani v preklonu
triceps +biceps
bricho

na prvni 3 partie bude 5 serii na zbytek 4 serie vsechno tezce jak jen to pujde BW pujde pravdepodobne dolu ale silu muzu porad zvysovat urcite to nepojedu vzdycky tak jak mam predepsane pohybuju se mezi 2 domacima posilovnama + obcasna navsteva fitka vsude jsou jine moznosti a jina omezeni... vaha me ted moc nezajima spis se budu zajimat o silu abych mel pak na podzim z ceho tezit... moc rad bych nad hlavu dostal svoji BW prvne push pressem nekdy daleko do budoucna snad i military pressem :D
coder

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2013 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.1

trenink (fotbal)

prvni trenink v zimni priprave takze jen fotbalek 70min ale i tak me stehna boli vic jak po nejakych drepech ale i kdyz sem od konce podzimni casti sezony nabral 9 kg tak fyzicka i rychlost se celkem udrzela
coder

PříspěvekZaslal: ne únor 03, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedele 3.2

DREP
85kgx5
90kgx5
95kgx5,5,5

BENCH S JC
37.5kgx6,6,5,5,5

PRITAHY V PREDKLONU +SHYBY
65kgx10+5
65kgx10+5
65kgx10+4
65kgx9+3
65kgx8+3
silenost

MILITARY PRESS
48kgx8,6,4,5
slaby k posrani

FRANC. TLAK+BIC.ZDVIH (oboji s EZ)
35kgx12+12
35kgx10+10
35kgx10+10
35kgx8+10

BRICHO

svicka+sklapovacky 4xmax
coder

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

utery 5.2

MRTVY TAH
1x5x85kg
1x5x105kg
4x5x115kg

CELNI DREP
5x5x65kg

BENCH S JC INCLINE
4x8x27.5kg
1x6x27.5kg

tlacene pres sk*rvenou bolest v ramenu

UPAZOVANI+PREDPAZOVANI
10+5x12.5kg
7+5x12.5kg
5+5x12.5kg
7+0x12.5kg

BRICHO

predkopy ve visu+zkracovacky 4xmax

mel jsem jet i ruce ale pri kazdm cviku at na triceps nebo biceps mi to nicilo ramena takze ruce ve 2 treninku asi cvicit nebudu
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 05, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam, ze mit v hajzlu rameno je posledni dobou tady na foru celkem v mode

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - coder fullbody Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: