1)PRSA TRICEPS BRICHO
TLAKY S JEDNORUCKAMI 4X8
MULTI PRESS NA SIKMO 4x8
TLAKY DEC/INC 4x8
BP NA UZKO 4X10
KLIKY NA BRADLECH 4X10
FRANCOUZE 4X10
Tři tlakové cviky je určitě moc. Dej na první místo variantu incline tlaků, jako druhé dej decline tlaky (aby si odpočinuly přední delty) a jako třetí cvik dej nějakou variantu rozpažování (jednoručky, klady).
Teď můžeš dát úzký bench, aniž bys musel výrazně omezit váhu kvůli unaveným předním deltům. Jako druhý cvik na triceps (tři podle mě nejsou potřeba) bych zvolil něco, kde bude dlouhá hlava v maximálním protažení. jasným vítězem budou extenze jednoručky v sedě (obouruč). Takže takhle:
tlakový cvik decline : 6, 6, 6, 6, 6, 10 - 12 op. (půjdeš s váhou postupně nahoru a pak jednu sérii s nižší vahou, např.: 6x60, 6x70, 6x80, 6x90, 6x100 - opravdu těžce a pak 10 - 12x 70)
tlakový cvik decline : 4x 6 - 8 op.
rozpažování : 3x 10 - 12 op.
úzký bench : 6, 6, 6, 6, 6, 10 - 12 op. (stejný systém jako u prvního cviku)
JR za hlavou v sedě : 3x 10 - 12 op. + 1 shazovaná série (pojedeš například 12x25, 12x30, 10x35 a pak 10x40 + 6x30 + 6x20)
kliky na bradlech : 2 - 3x max (tenhle cvik jen pokud bys toho po předchozích dvou neměl dost)
A takhle se s tím dá čarovat samozřejmě u všech dalších dnů. Je to mnohem efektivnější, než jet všude 4x8 a když se člověk zamyslí nad tím, jak jeden cvik ovlivňuje druhý, tak je to pak ve výsledku taky velký rozdíl.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak už bych se mohl vrátit zpátky k posilování, dneska jsem si zacvičil celý tělo a snad je to ok..
Takže ve čtvrtek si dám moje chicken legs..
btw.. Jinak dnes se znovu natáčelo tentokrát to snad nebude takovej trapas jako na ČT2, víc info dodám až z materiálů, které se mi v nejbližší době dostanou do ruky..
Aje doufam, ze tu Filipa za ta slova o respektu znuvu nerozcupujou
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru