| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DarF
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:09 pm Předmět: Váha |
|
|
zdravím, už nevím kde žádat radu tak píšu sem.. prostě mám takový problém že jím dost a nemůžu přibrat.. měřím 178cm a vážím jen pouhých 62kg což je dost málo.. sem hodně hubený a chtěl bych přibrat na takových 80kg kdyby to šlo.. potřeboval bych radu co můžu udělat, poradit nějakou stravu popř. suplementy sem ochotný dat jakoukoliv částku peníze teď nehrajou roli potřeboval bych jen přibrat. Neměl by někdo nějakou radu? Díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Napis jak jis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
Resim stejny problem...kolik ti je? Me 17 tahne mi na 18 merim 183 a vazim aktualne 67 kilo, denne snim 600g sacharidu+ a 120g bilkovin...rostu, dost tuku, ale zacal sem nabirat...mam pouze maltox po treninku s trochou proteinu.... jde taky jaky mas somatotyp, ale zasadni vec je strava...
|
|
| nahoru |
|
 |
DarF
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:22 pm Předmět: |
|
|
je mi 19 let.. a jím cca 5x denně ráno snídaně před obědem nějaká malá svačinka pak klasický oběd, cca kolem 3 hodiny svačinka v 6 trénink, po tréninku si většinou vařím na večeři vajíčka a podobné věci. Klidně by bylo dobré si udělat nějaký jídelníček kdyby to pomohlo sem ochotný udělat cokoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
| DarF napsal: | | je mi 19 let.. a jím cca 5x denně ráno snídaně před obědem nějaká malá svačinka pak klasický oběd, cca kolem 3 hodiny svačinka v 6 trénink, po tréninku si většinou vařím na večeři vajíčka a podobné věci. Klidně by bylo dobré si udělat nějaký jídelníček kdyby to pomohlo sem ochotný udělat cokoliv. |
https://obchod.ronnie.cz/s-4706-priprava-na-soutez-v-kulturistice-od-a-do-z-lukas-roubik.html _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
Zase je dobre dotoho najet pomalejc:-) nezacat hned brat vsechny vymozenosti z řady suplementu....nekdo ti sem hodi slusny jidelak, finsnce asi mas, ja ne, tudiz ti nebudu psat svuj zebracky jídelák:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DarF
|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:32 pm Předmět: |
|
|
ano peníze sou naštěstí k dispozici chodím do práce a bydlím s rodiči ještě takže chci peníze investovat do něčeho užitečného pro mě, byl bych rád kdyby mi někdo sepsal nějaký pěkný jídelníček po čem bych přibíral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 5:34 pm Předmět: |
|
|
On nechce závodit,on chce jen přibrat.Je tady řada jídelníčků,které můžeš zkusit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |