|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
charlie4
|
Zaslal: ne únor 03, 2013 10:06 pm Předmět: Sacharidy ve dnech odpočinku |
|
|
Čaute, potřeboval bych poradit a vysvětlit význam hlavně složitých sacharidů ve dnech odpočinku, při objemovce (2+1). Někteří tvrdí, že ve když máte den odpočinku, tak se sacharidy nemusí tolik řešit, skoro vůbec takřka (i když se jim nejde vyhnout kvůli přílohám, lze je výrazně omezit). Trochu mi to vrtá hlavou.. na jednu stranu je k regeneraci a svalovému růstu není až tak třeba, jako bílkovin. Ovšem nedostanu se tak do kabolismu z důvodu nižšího energetického výdeje? Přecejen sacharidy mají největší podíl na energii přijmutou z potravy. Kdybych to řekl polopatě... Můžu ve dni odpočinku vynechat většinu sacharidů a místo toho se snažit do sebe naprat co nejvíce kvalitních bílkovin? (Myšleno ve více denních dávkách.)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Insano41

|
Zaslal: po únor 04, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
je to právě naopak.. v tréninkový víc bílkovin, v netréninkový ubrat na bílkovinách a přidat na sacharidech
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 04, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Oba zpusoby jsou mozne, ale z vlastni zkusenosti je prinosnejsi prave to, co pise Insano, v netreninkovy den vice sacharidu, coz se pak pozitivne podepise na nasledujicim treninku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
charlie4
|
Zaslal: út únor 05, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Oba zpusoby jsou mozne, ale z vlastni zkusenosti je prinosnejsi prave to, co pise Insano, v netreninkovy den vice sacharidu, coz se pak pozitivne podepise na nasledujicim treninku. |
a zdůvodnění? Přijde mi to šílený, že by oba takhle rozdílný způsoby byli přínosný. Popřípadě v čem je to zúročení následující trénink? Větší síla? Růst?
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út únor 05, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
Více sacharidů a méně bílkovin v netréninkový den = nasytí se ti svaly a lepší zpracování bílkovin další den
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
A co si napříkald dáváte vy v ten netréninkový den?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
| charlie4 napsal: | | Draper napsal: | | Oba zpusoby jsou mozne, ale z vlastni zkusenosti je prinosnejsi prave to, co pise Insano, v netreninkovy den vice sacharidu, coz se pak pozitivne podepise na nasledujicim treninku. |
a zdůvodnění? Přijde mi to šílený, že by oba takhle rozdílný způsoby byli přínosný. Popřípadě v čem je to zúročení následující trénink? Větší síla? Růst? |
Řekl bych, že jde o to, že tělo si bere energii ze sachrů co si příjmul den před. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt únor 07, 2013 8:32 pm Předmět: |
|
|
Podle mně záleží, kdy trénuješ. Jelikož cvičím ráno a mám pak celý den, abych do sebe pral jídlo, tak v netréninkové dny sacharidy hodně snižuju, protože do svalů jich doplním dost za ten den po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|