|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
B-Rabbit
|
Zaslal: pá únor 08, 2013 12:26 pm Předmět: Prodám |
|
|
Zdravím..
Dostal jsem od přítelkyně k narozeninám nějaké suplementy a vzhledem k tomu, že jsem si shodou okolností obědnával docela dost i za peníze od našich, tak se mi toho teď sešlo doma poměrně dost, takže něco z toho dávám k nabídce odběru. Vše je nové, nerozbalené...
1: Reflex Nutrition Creapure® Uptake System příchuť ovocná směs. Cena 1180,- / cena na Ronnnie: 1296,-
2: Reflex Nutrition 500cps 1030,- / cena na Ronnnie: 1125,-
3: PhD Nutrition Pharma Whey HT+ příchuť jahoda; cena: 1390,- / cena na Ronnnie: 1505,-
4: Reflex Nutrition High Protein Flapjack příchuť: čokoláda-toffe, cena 40,-/ks, celkem 20ks / cena na Ronnnie: 45,-
5: Reflex Nutrition L-Glutamine 500g; cena: 650,- / cena na Ronnnie: 759,-
Pokud by měl někdo o něco zájem, tak PM a určo se domluvíme.
Možný osobní odběr v Brně.
Naposledy upravil B-Rabbit dne pá únor 08, 2013 1:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hoju
|
Zaslal: pá únor 08, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
bude fer, pokud napises i puvodni ceny nebo lepe ceny na ronnie's shopu, at si clovek muze udelat predstavu o sleve.
|
|
| nahoru |
|
 |
B-Rabbit
|
Zaslal: pá únor 08, 2013 1:37 pm Předmět: |
|
|
| hoju napsal: | | bude fer, pokud napises i puvodni ceny nebo lepe ceny na ronnie's shopu, at si clovek muze udelat predstavu o sleve. |
Díky za upozornění.. Vzhledem k tomu, že většinu jsem dostal, tak jsem cenu neřešil, ale uvedl jsem pro představu cenu na Ronnie shopu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
B-Rabbit
|
Zaslal: so únor 09, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Nechci nijak rýpat nebo tak, ale to bych si radši připlatil už 100Kč a měl 100% originál, než to takhle kupovat o stovku levněji přes "druhou" ruku Ale je to pouze můj názor, hodně štěstí, ať to prodáš |
Rozumím ti, ale zas na druhou stranu ty přípravky nějak extra prodávat nepotřebuji, jen nechci, aby mi leželi čtvrt roku doma zbytečně, proto jsem myslel, jestli by o ně někdo neměl zájem.. Samozřejmě, pokud by si jich někdo vzal více, tak není problém se domluvit na případné vyšší slevě, ale zas na druhou stranu.. prodělávat na tom nechcu
Navíc vše je ještě zapečetěné a případně můžu předložit i doklady o koupi..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 09, 2013 10:35 am Předmět: |
|
|
Raději si je nech  Pokud je opravdu chceš prodat,tak počítej s cenami cca 30 procent pod e-shop.Tak to chodí vesměs všude a se vším.Navíc tam máš poměrně drahé věci a většina spotřebitelů jde po levnějších značkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 09, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
O těch cenách platí to, co napsal Bara, snad s jedinou výjimkou a to je obrátit se na shop, kde se to kupovalo a zboží vrátit a nechat si vrátit peníze. Přijdeš tak maximálně o pár korun za dopravu. Sice to nebudou nejspíš dělat úplně moc rádi, ale u rozumného obchodníka by to mělo projít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: so únor 09, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Abych nezakládal nové téma - prodám Musclepharm Combat Powder (příchuť tripple berry), vzal jsem z něj asi 3-4 odměrky, víc ne. Bral jsem ho s tím, že ho hodně lidí považuje za nejchutnější protein, ale mně teda vůbec nechutná  . Prodám za 800kč + poštovné .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 11:02 am Předmět: |
|
|
Tak to zkusím znovu. Prodám Combat tripple berry za 790kč (na ronnie za 1090kč). Vzal jsem jen 2-3 odměrky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt únor 14, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|