Uměle vyvolané omdlení

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Uměle vyvolané omdlení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Uměle vyvolané omdlení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
akapeet

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:38 pm    Předmět: Uměle vyvolané omdlení Odpovědět s citátem

Zdar lidi, dneska jsem si uvědomil že jsem udělal pí******, ale už s tím nic nenadělám. Nechal jsem se uměle uspat, což je podobné komatu (50s rychlého dýchání ve dřepu, pak zastevení dechu a zatlačení na solar), čtu že to je nebezpečené životu, takže mi je celkem blbě, když si uvědomím že jsem mohl být už na vozíku. Ale chci se zeptat když je v MMA škrcení (konkrétně jiu jitsu), je tam taky nějaké riziko u škrcení neboli je to stejně nebezpečné jako toto ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s tvym iq bych ti stejne nerekl ze dozijes vic jak 30, to nech plavat
akapeet

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
s tvym iq bych ti stejne nerekl ze dozijes vic jak 30, to nech plavat

Hele vzopeň si na svoje mládí.. když je člověk mladý, dělá věci co by jinak neudělal a zkouší snad všechno. Teď toho lituju, ale nic se s tím dělat nedá.

EDIT: Ale hlavně mě zajímá u toho MMA ?Je to to stejné ?
Petey

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daj sa na mma,nazveme to project darwin theory
Mattto

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
daj sa na mma,nazveme to project darwin theory

a nasledne Darwinovej ceny
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2012 2:37 pm    Předmět: Re: Uměle vyvolané omdlení Odpovědět s citátem

akapeet napsal:
Zdar lidi, dneska jsem si uvědomil že jsem udělal pí******, ale už s tím nic nenadělám. Nechal jsem se uměle uspat, což je podobné komatu (50s rychlého dýchání ve dřepu, pak zastevení dechu a zatlačení na solar), čtu že to je nebezpečené životu, takže mi je celkem blbě, když si uvědomím že jsem mohl být už na vozíku. ...

nekdy pred cca 30ti lety, jsme si toto delali jako maly haranti docela bezne ... nekdy se pulka tridy valela po zemi v limbu ... nevim jestli vsichni jeste dnes ziji, ale ja to zazil nescetne krat a obeslo se to bez nasledku ... asi :)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se zeptat... několikrát se mi stalo že po fitku jsem se u zrcadla nadechl a pořádně se napumpoval - vylezly žíly a celej jsem zčervenal a vypadal o dost lépe ale pak když jsem vydechl nějak se mi zatmělo před očima a stalo se to: Strašně zvláštní ale i příjemný brnivý pocit, jako bych nebyl ve svém těle a nemohl ho ani ovládat, nemohl jsem v tu chvíli přemýšlet ale viděl jsem že dělám nějaké píčoviny, vesměs se válel po zemi a něco plácal nebo se nějak divně drbal a xichtil se. Po pár vteřinách to přešlo. Když jsem se probral cítil jsem se jako totální idiot ale v tu chvíli mi to nepřišlo, jako bych byl ožralej na kaši a potom se zrestartoval jako když dostaneš KO a máš extra krátký sen. Je to nebezpečné? Myslím že to bude z nedostatku kyslíku, stalo se mi to asi už 10x.

Má někdo podobné zkušenosti?
magion

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obycejnej holotrop. vyhledej si neco o holotropnim dychani
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem ve vesmiru bez kyslikove bomby, pak ssm videl tmu a probral se az doma...neumřu?:D

Ja se zas umim vypnout kdyz se poradne bouchnu do brnavky na loktu...:-) ale rozhodne bych cilene nezkousel kdy umřu a kdy ne...jde umřít jen jednou že...
honzaj95

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stalo se mi něco podobnýho u poslední série mrtvýho tahu, tak před 4mi měsíci, ale hned jak se mi zatmělo před očima, tak jsem to položil, povolil si pásek, sedl si a pořádně se nadýchal, ale pocit to byl poměrně příjemnej, až mě to děsilo.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po únor 11, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak našel jsme nějaké šarlatánoviny o nějakém rychlém dýchání ve skupinové meditaci... což mi zrovna nepřipadá podobné tmu nadechnout se, odbouchat mrtvolu a potom téměř omdlít. Takže jsi si jistý že to bylo holotropní dýchání? Není to Valsalvův efekt spolu s nějakým extra okysličením mozku?

Rychle na stránku:

Přejdi na: